Bezoekadres
Bastionweg 40-42
4614 RM Bergen op Zoom
Sponsors

Zomers Oliebollen-Mix Toernooi


      Schrijf je in via DEZE DIRECTE LINK
REGLEMENT
Open Zomers Oliebollenmix Toernooi 2020
Doelstelling: De organiserende commissie van het Open Zomers Oliebollen mix Toernooi heeft zich ten doel gesteld om zoveel mogelijk deelnemers, zo vaak mogelijk te laten spelen waarbij plezier hoog in het vaandel staat. Er wordt met vaste mixteams gespeeld en waar mogelijk in poulevorm met finale.
Inschrijfgeld: De kosten bedragen €10 per deelnemer, te voldoen bij inschrijving via iDeal via www.toernooi.nl. De organisatie verzorgt o.a. tennisballen, welkomstdrankje (koffie/thee), een Italiaanse lunch en gedurende het toernooi de hapjes 
Uiterste inschrijfdatum: Inschrijven kan tot woensdag 12 augustus, 23:59 uur
Toernooidatum: Het toernooi is in het weekend van 22 en 23 augustus. Bij grote aantallen inschrijvingen en/of verwacht slecht weer behoudt de organisatie de mogelijkheid al te beginnen op vrijdagavond 21 augustus.
Categorieën: Er kan worden ingeschreven in de volgende categorieën: GD9, GD8, GD7, GD6 en GD5. De indeling wordt gebaseerd op ‘actual rating’. Rating wordt bepaald op basis van de gemiddelde speelsterkte van de samenspelende spelers. Echter, het is géén rating toernooi. Iedere deelnemer kan zich maar in één categorie inschrijven.        
Speelvorm: Er wordt gespeeld om 2 gewonnen sets, een eventuele derde set is in de vorm van een super tiebreak. De finale is op basis van 2 gewonnen sets, een eventuele derde set zal conform de reguliere telling zijn (dus géén super tiebreak)
Verhinderingen zijn in principe niet mogelijk. Het koppel dat de verhindering aanvraagt zal de wedstrijd verliezen indien er geen passende oplossing is.
Planning: De planning van het toernooi wordt vooraf bekend gemaakt en zo strak mogelijk uitgevoerd worden. Bij tussentijds verlaten van het park is mogelijk. Verzoek is je dan afmelden te melden. De organisatie verwacht dat iedereen 15 minuten voor de partij aanwezig is (5 minuten is de maximale wachttijd van begin wedstrijd, anders is partij verloren voor het te laat komende koppel?
Locatie: Er wordt gespeeld op de 11 nieuwe all-wheather banen van LTC de Zoom, Bastionweg te Bergen op Zoom. Wij verwachten van alle deelnemers en toegestroomde publiek dat ze zich houden aan de regels m.b.t. Corona. Deze zijn te vinden op de website van de KNLTB of van www.ltcdezoom.nl
• In gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist de organisatie van het Open Zomers Oliebollenmix Toernooi.
 

Nieuws Afscheid Paul Musters Maatregelen Corona Nieuws vanuit onze DMV-commissie Toernooien 2021 Zoom Dubbel Toernooi Zoomerchallenge 2021 Cios zoekt 8 padel-oefenleerlingen bij De Zoom De Zoom dementievriendelijk Zomers Oliebollen-Mix Toernooi Speeddate tennis Zomerchallenge KNLTB ClubApp Baan 11 Groot onderhoud baan 1 t/m 5, baan 6 t/m 10 Bridge-avond geannuleerd Najaarscompettiie-kampioenen 2019 Trainingsbijeenkomst Dementievriendelijke vereniging Samen Dementievriendelijk Senior Plus dag 2020 Tennispas 2020 Banen onbespeelbaar? Oudste lid na 41 jaar lidmaatschap opgezegd Nieuw: pas zelf je foto op je pas aan! Vrije inloop heren en dames Sportklassen 't Rijks De Zoom in Centercourt Spectaculaire opening op ZuidWest TV Drone-vlucht over ons park Alleen pinnen mogelijk
Sponsors