Lid worden?

Leuk dat je overweegt om lid te worden van onze gezellige vereniging!

Voor senioren bedraagt de contributie € 125 per jaar waarbij je het hele jaar door onbeperkt vrij mag tennissen en padellen. Voor de junioren bedraagt de contributie € 75 per jaar. L.T.C. De Zoom is hiermee de voordeligste tennisvereniging van de omgeving!

Vul online je aanmeldformulier in (upload een foto). Je hebt keuze uit meerdere soorten lidmaatschap, uitleg tref je onderaan deze pagina aan, onder de inhoudelijke informatie over het lidmaatschap.

Wat moet je weten over het lidmaatschap?
1. Tennis én padel
Wanneer je lid bent van L.T.C. de Zoom kun je onbeperkt gebruik maken van zowel de tennisbanen als van de padelbanen
2. Toegang tot het park
Wanneer je lid bent van de vereniging, ben je automatisch lid van de KNLTB en ontvang je een KNLTB Ledenpas waarop je verenigingsnaam en –nummer staat, evenals je bondsnummer. Met deze pas heb je via het hek toegang tot het park en kun je afhangen om vrij te kunnen tennissen of padellen.
3. Deelnemen aan trainingen, toernooien en competities
Zonder de KNLTB Ledenpas van L.T.C. de Zoom kun je niet deelnemen aan trainingen, competities en toernooien.
4. Contributie
Het lidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december van elk jaar en de contributie wordt in februari van elk jaar geïncasseerd. Opzeggen is dan ook alleen mogelijk per jaar en de opzegging voor het nieuwe jaar dient te worden gedaan voor 1 december van het lopende jaar. Bij inschrijving machtig je L.T.C. de Zoom om de contributie automatisch te incasseren.
5. Bardienst
Er is een bardienstplicht voor alle leden vanaf 18 jaar. Vrijstelling is voor degenen die als vrijwilliger andere werkzaamheden verrichten voor de vereniging.
6. Uitgebreide informatie
Meer informatie voor nieuwe leden is te vinden op deze site via de link: https://ltcdezoom.nl/weetjes-voor-nieuwe-leden
7. Trainingen
De trainingen voor tennis en padel worden verzorgd door Tennisschool Bij Daan. Informatie over de tennisschool, trainingen en kennismakingsacties kun je vinden op de site van BijDaan.  Wanneer je trainingen volgt via de tennisschool, dan ben je in te allen tijde verplicht om om lid te zijn van L.T.C. de Zoom.

Lidmaatschappen
We hebben bij L.T.C. de Zoom verschillende lidmaatschappen. Hieronder kun je zien welke lidmaatschappen dit zijn. Let op: wanneer je je inschrijft of als ouder/verzorger van een minderjarige dan dien je bij de digitale inschrijving te kiezen voor het juiste lidmaatschap. Hieronder tref je de informatie per lidmaatschap aan:
1. Senior
Vanaf 18 jaar, contributie € 125,- per jaar
2. Junior
Vanaf 8 jaar tot 18 jaar, contributie € 75,- per jaar
3. Minior
Kinderen tot 8 jaar, contributie € 30,- per jaar
4. Proeven aan tennis en tenniskids
Deze lidmaatschappen zijn mogelijk gemaakt in samenwerking met Tennisschool BijDaan voor tennis en padel. De actie bestaat uit 10 tennislessen, een gratis tennisracket en een half jaar gratis lidmaatschap. De kosten voor senioren (Proeven aan tennis) bedragen € 140,- en voor junioren (tenniskids) € 99,-. De actie loopt van 1 april t/m 30 september of van 1 oktober t/m 31 maart. Na dit eerste halfjaar word je lidmaatschap automatisch omgezet naar een regulier abonnement, mits het lidmaatschap voor het einde van de kennismakingsperiode wordt opgezegd. Wanneer je je aanmeldt dan worden je persoonsgegeven doorgegeven aan Tennisschool Bijdaan.
5. “Zoomer” Challenge
De “Zoomer” Challenge is een compact lidmaatschap waarbij je van 1 juni t/m 30 september onbeperkt kunt tennissen en padellen. Bij inschrijving word je ingeschreven bij de KNLTB en ontvang je een bondspasje. Het “Zoomer” Challenge lidmaatschap is mogelijk voor iedereen die de afgelopen 8 maanden geen lid was van onze vereniging en eindigt op 30 september. Wil je na de “Zoomer”challenge lid blijven van de vereniging dan is dit uiteraard mogelijk. Wanneer je lid wenst te blijven van de vereniging dan is het lidmaatschap van het laatste kwartaal (oktober t/m december) gratis. Om hiervoor in aanmerking te komen is het belangrijk dat de ledenadministratie hiervan voor 30 september op de hoogte wordt gesteld!

We zien je graag bij De Zoom!

Namens de Ledenadministratie LTC de Zoom,
Karin Scheringa en Julienne van Broekhoven
ledenadministratie@ltcdezoom.nl

Lid worden?Net lid geworden?Opzeggen?