Inschrijving/indeling competitie sr. en jr

Voorjaarscompetitie 2020:

De inschrijving van de voorjaarcompetitie gaat vanaf nu beginnen.

Veranderingen vanuit de KNLTB Competitie nieuwe stijl
Veel verenigingen hebben last van een terugloop in ledenaantal en hebben tevens moeite om de baanbezetting op een voldoende peil te houden. Daar is bij onze vereniging geen sprake van! Het leden aantal is stabiel (en eerder groeiend te noemen), de baanbezetting is prima.

Hier zit dus een dilemma. Competitie nieuwe stijl gaat namelijk over:
- 8/9 competitie: een vorm van competitie enkel voor de spelers met een ranking 8 of 9. Op de donderdag en/of zondagavond.
- Zomeravondcompetitie na de voorjaarcompetitie.
- Onder 35 competitie op de vrijdagavond.

Dat laatste punt (onder 35) is op zich geen probleem. Ook jongere spelers kunnen zich nu inschrijven. Echter zullen wel als nieuw team onderaan sluiten bij de inschrijvingen. De bovenste twee punten zijn wel een probleem voor onze vereniging. De baanbezetting op de
opgelegde data is simpel weg nu al hoog. Er is geen oplossing voor de zomeravondcompetitie, deze komt er dus niet. Wel hebben wij onze eigen interne 8/9 competitie in de wintermaanden.

Data voorjaarcompetitie

Verandering sinds 2019
Er kan op de zaterdag ook worden ingeschreven voor dames dubbel 17+ (4DD), heren dubbel 17+ en heren dubbel 50+ (4HD) en gemengd dubbel 17+ (DD-HD-2GD)

Inschrijfmogelijkheden
Zie hier voor het competitieaanbod zoals wij dat op de Zoom aanbieden (de gemarkeerde mogelijkheden)

Nieuwe teams
- Een bestaand competitieteam dat voor meer dan 50% uit nieuwe spelers bestaat zien wij als een nieuw team.
- Een bestaand competitieteam die ingeschreven wordt op een andere speeldag zien wij als een nieuw team.
- Een bestand competitieteam die afgelopen seizoen met een onevenredig aantal invallers heeft gespeeld zien wij als een nieuw team.
‚Äč- Een team dat van bijv. gemengd overstap met een aantal leden naar bijv. een heren of dames team zien wij als een nieuw team.
- Een team dat nog niet eerder heeft deelgenomen aan de competitie zien wij als een nieuw team.
- Een team dat vorig seizoen niet heeft ingeschreven zien wij als een nieuw team.

De teams die eerder hebben deelgenomen zullen in eerste instantie worden ingeschreven. Daarna geldt de volgorde van de wachtlijst.

Inschrijven kan tot en met 15 december. Gebruik hiervoor dit excel blad.

Mailen naar: vclltcdezoom@gmail.com

Met vriendelijke groet,
Gert Jan van der Ham en Gert-Jan Heeren
VCL LTC de Zoom

Voor onze junioren Voorjaarscompetitie 2020:

Het is weer tijd om je in te schrijven voor de voorjaarscompetitie.

* De groene en junioren competitie wordt in het voorjaar op de volgende zondagen gespeeld: 5, 13 (tweede paasdag) en 19 april, 10, 17 en 24 mei en 1 juni (tweede Pinksterdag).

* De rode en oranje competitie wordt op de volgende zondagen gespeeld: 29 maart, 5, 13 (tweede paasdag) en 19 april, 17, 24 mei, 1 (tweedePinksterdag) en 7 juni.

Voor meer informatie kan er gekeken worden op www.tenniskids.nl

Je kunt je tot en met 12 december opgeven op het volgende mailadres:  jeugdcommissie@ltcdezoom.nl.

We hopen weer op een groot aantal inschrijvingen!

De jeugdcommissie

*******************************

Wintercompetitie 2019/2020:

Zie de competitiemogelijkheden van de Wintercompetitie 14 november 2019 t/m 19 januari 2020, voor de exactie data en inhaaldagen zie: Data-winter. En voor vragen kun je mailen naar VCLLTCDeZoom@gmail.com

Maandagavond 11 november afhalen competitiebescheiden en wedstrijdballen van de Wintercompetitie 2019/2020 van 19.00 tot 20.30 uur in ons clubhuis. Mocht je als captain niet kunnen stuur dan iemand anders van jouw team. Betaling (90 euro) kan middels pin ter plaatse voldaan worden.

Sportieve groet, Gert Jan en Gert-Jan

CompetitieCompetitie voorjaar, najaar en winterInschrijving/indeling competitie sr. en jrInterne competitie 8/9 Tennis & Padel