Bezoekadres
Bastionweg 40-42
4614 RM Bergen op Zoom

Inschrijving/indeling competitie sr. en jr

Inschrijving Wintercompetitie 2019/2020 staat open tot uiterlijk 6 september voor de zaterdag (senioren). Zie bijlage voor Inschrijfmogelijkheden, Data-winter en Inschrijfformulier.
Inschrijven naar VCLLTCDeZoom@gmail.com. Sportieve groet, Gert Jan en Gert-Jan

De indeling van de KNLT najaarscompetitie 2019 is bekend bij de KNLTB. Bekijk hier welk teamnummer en klasse jouw team heeft, in onze ClubApp kun je precies terugvinden wanneer en waar je moet spelen (zie onderstaand met meer uitleg over de App). 

Woensdagavond 4 september afhalen competitiebescheiden en wedstrijdballen van de najaarscompetitie 2019 van 19.00 tot 20.30 uur in ons clubhuis. Mocht je als captain niet kunnen stuur dan iemand anders van jouw team. Betaling (90 euro) kan middels pin ter plaatse voldaan worden. 

De najaarscompetitite 2019 wordt gespeeld op de vrijdagmiddag, vrijdagavond en zaterdag:

* Teams die vorig seizoen deelnamen behouden hun plek
* Nieuwe teams kunnen instromen of komen op de wachtlijst, afhankelijk van het aantal teams dat inschrijft en de hoeveelheid teams die we kunnen inschrijven
* Deelname is 90 euro per team 
* Let op: tijdens de najaarscompetitie zullen enkele data overlappen met het Herfstbok toernooi. Door in te  schrijven ga je ermee akkoord dat je zelf bij een thuiswedstrijd voor een oplossing zult moeten zorgen, door bijv. de tegenstander te verzoeken of de wedstrijd bij hen kan worden gehouden (waarbij de Zoom uiteraard voor de blikken met ballen zorgt).
 
Bij vragen: vclltcdezoom@gmail.com of 06-20130548.
Speeldata:
 


 
Hopende jullie zo voldoende te hebben ingelicht,
Met vriendelijke groet,
 
Gert-Jan Heeren
VCL LTC de Zoom

JUNIOREN:

Beste jeugdleden en ouder(s), 

Er hebben weer veel jeugdleden met veel plezier en sportiviteit gespeeld in de voorjaarscompetitie. Het is in 2019 ook mogelijk om najaarscompetitie te spelen. We hopen dat we, na een mooie zomervakantie weer een hoop enthousiaste kinderen en jongeren hebben om wedstrijden op de zondag te spelen.

De data zijn als volgt:Rood en oranje: 8, 15, 22, 29 september en 6 oktober.
Groen: 15, 22, 29 september en 6, 13, 20 en 27 oktober.
Junioren: 15, 22, 29 september en 6, 13, 20 en 27 oktober.

vragen? jeugdcommissie@ltcdezoom.nl

Met vriendelijke groet, 
Jolanda Fiktorie 
Jeugdcommissie 


De competitieindeling is in te zien op onze KNLTB CLubApp 

Open de App en ga naar Mijn profiel/Zoek spelers&Teams/ Verenigingen, je kunt zoeken op Zoom. Klik hier LTC de Zoom aan voor de tenniscompetitie en LTC de Zoom (Padel) voor de padelcompetitie. 

Door op het hartje te klikken kun je jouw poule toevoegen aan je favorieten teams.Op het tapje Kalender kun je de uit en thuiswedstrijden bekijken. Vanaf het spelen komt jouw competitie direct onder je profiel te staan.   

Vanaf één week voor de competitie kan je ook de aanvangstijden voor de verschillende speeldagen terugvinden.

Wanneer je de gegevens van de vereniging of aanvoerder van één van jouw tegenstanders wil vinden moet je een account hebben op MijnKNLTB.nl. Dit gaat heel eenvoudig via het stappenplan 'Account registreren'. 

Minder competitiesoorten, aantrekkelijker aanbod voor spelers
Mede als gevolg van het wegvallen van de districts- en regiogrenzen heeft de KNLTB het competitieaanbod voor dit jaar van ruim 300 soorten teruggebracht tot 90 competitievormen, met vooral voordelen voor spelers: minder niveauverschillen binnen de klassen wat kan resulteren in spannende duels, kortere reisafstanden voor verenigingen gelegen in de buurt van een ander voormalig district én meer variatie in tegenstanders. Concreet betekent dit dat verenigingscompetitieleiders voor dit jaar voor de competities van maandag tot en met zaterdag eenmalig een ploegopgave hebben moeten doen, waarmee de Competitiemanagers de klassen opnieuw hebben ingedeeld op basis van het ploeggemiddelde. Deze nieuwe klassenindeling is daarom ook niet te vergelijken met klassenindeling in de oude situatie. 

Nieuw Wedstrijdformulier
In de toekomst zal het wedstrijdformulier volledig worden gedigitaliseerd. Vooruitlopend hierop is het wedstrijdformulier voor dit jaar vereenvoudigd: het is een versimpeld formulier zonder doordrukvellen.

Hieronder vind je de belangrijkste wijzigingen voor aanvoerders: 
De aanvoerder is verplicht om in het enkel- en dubbelspel de spelers in volgorde van afnemende speelsterkte op te stellen. Aangezien we dit jaar overstappen naar de meerjaren KNLTB ledenpas dient de aanvoerder de speelsterktes van zijn eigen team voortaan op te zoeken in het spelersprofiel op MijnKNLTB.nl.

De aanvoerder van het ontvangende team is verplicht om direct na afloop van de wedstrijd de uitslagen in te voeren op MijnKNLTB.nl.
De aanvoerder van het bezoekende team is verplicht om, voor het verlaten van het park, de digitaal ingevoerde uitslagen op juistheid te controleren. 

Kia Tenniskids Competitie
Met ingang van 2019 is de naam World Tour veranderd in de Rode en Oranje competitie. In de Kia Tenniskids Competitie is de Rode en de Oranje competitie er voor de jongste jeugd, opgevolgd door de Groene Competitie. Daarnaast vallen met ingang van dit jaar de speeldagen van de Rode en Oranje competitie deels gelijk met de speeldagen van de reguliere competitie. Twee belangrijke wijzingen met als doel om het aanbod beter aan te laten sluiten op de wensen van de jeugd en hun ouders. Klik hiervoor meer informatie over de wijzigingen.

Voor de indeling van de Groene competitie kan je terecht op MijnKNLTB.nl. De indeling van de Rode en de Oranje competitie vind je op http://tenniskids.toernooi.nl. Zoek bij ‘Clubs’ naar jouw eigen club en selecteer jouw team. Ga vervolgens naar de kalender om de wedstrijden te zien.

Padel
Ook de competitie bij Padel wordt steeds populairder, want het aantal teams is explosief gegroeid. Dit jaar strijden 307 teams om het kampioenschap. Dat zijn er ruim drie keer zoveel als vorig jaar. Een prachtig resultaat.

Dit jaar organiseert de KNLTB voor het eerst een jeugdcompetitie. De KNLTB Voorjaarscompetitie Padel start op 8 maart en de indeling is ook te bekijken op MijnKNLTB.nl.

Meer huishoudelijke info:

Nieuwe teams
Een bestaand competitieteam dat voor meer dan 50% uit nieuwe spelers bestaat zien wij als een nieuw team.
Een bestaand competitieteam die ingeschreven wordt op een andere speeldag zien wij als een nieuw team.
Een bestand competitieteam die afgelopen seizoen met een onevenredig aantal invallers heeft gespeeld zien wij als een nieuw team.
Een team dat van bijv. gemengd overstap met een aantal leden naar bijv. een heren of dames team zien wij als een nieuw team.
Een team dat nog niet eerder heeft deelgenomen aan de competitie zien wij als een nieuw team.De teams die eerder hebben deelgenomen zullen in eerste instantie worden ingeschreven.
Daarna geldt de volgorde van de wachtlijst.
 
Met vriendelijke groet,
Gert-Jan Heeren & Gert-Jan van der Ham
VCL LTC de Zoom

CompetitieCompetitie voorjaar, najaar en winterInschrijving/indeling competitie sr. en jrInterne competitie 8/9 Tennis & Padel