Inschrijving competitie najaar & winter

De inschrijving voor de voorjaarscompetitie 2019 is geopend:

Je kunt middels dit formulier inschrijven bij gjp.heeren@gmail.com

Veranderingen vanuit de KNLTB
Er is gekozen voor een nieuw aanbod. Bijv. op de dinsdagochtend geen 17+ en 35+ maar een samenvoeging van beide leeftijdscategorieën. Let bij het inschrijven dus even goed op voor welk aanbod je kiest (jouw team kiest)!

Data voorjaarcompetitie

Inschrijfmogelijkheden Landelijk (zondag)

District competitie
Zie hier de competitiemogelijkheden alle speeldagen!

Nieuwe teams
Een bestaand competitieteam dat voor meer dan 50% uit nieuwe spelers bestaat zien wij als een nieuw team.
Een bestaand competitieteam die ingeschreven wordt op een andere speeldag zien wij als een nieuw team.
Een bestand competitieteam die afgelopen seizoen met een onevenredig aantal invallers heeft gespeeld zien wij als een nieuw team.
Een team dat van bijv. gemengd overstap met een aantal leden naar bijv. een heren of dames team zien wij als een nieuw team.
Een team dat nog niet eerder heeft deelgenomen aan de competitie zien wij als een nieuw team.De teams die eerder hebben deelgenomen zullen in eerste instantie worden ingeschreven.
Daarna geldt de volgorde van de wachtlijst.

Zaterdag
Op de zaterdag spelen er momenteel meer teams dan feitelijk is toegestaan. Ook dit seizoen zullen we weer een poging wagen om dit mogelijk te maken.

Uitbreiding organisatie competitie
Ondergetekende was tot voor kort de enige competitie leider binnen de vereniging. Dat is geen gezonde situatie. Gelukkig waren Inge Kapteijn en Inge Koopman de afgelopen twee voorjaarscompetities al betrokken bij de facilitering rondom de competitie, m.n. op de zondag en de afsluiting. Op zaterdag zijn Diel, Betsy en Leo al jaren de wedstrijdleiders. Op zondag nam Gert Jan (van der Ham) deze taak op zich.

Voor de vrijdagavond zijn we met op zoek naar een wedstrijdleider/ster! Is er iemand binnen de vereniging met ruim 1000 leden…. bereidt om deze taak op zich te nemen? Voor info kun je bij ondergetekende terecht.

Gert Jan van der Ham heeft aangegeven tweede VCL’er van de vereniging te willen worden. Daarvoor heel veel dank! Zodra Gert Jan de opleiding achter de rug heeft zullen wij samen de taken gaan verdelen.

Inschrijven
Inschrijven kan tot en met 10 december. Gebruik hiervoor het excel blad. Mailen naar:  gjp.heeren@gmail.com

Met vriendelijke groet,
Gert-Jan Heeren