Inschrijving/indeling competitie sr. en jr

Wintercompetitie 2021/2022:
De inschrijving voor de wintercompetities is geopend t/m 14 september:

- voor Tennis kun je je aanmelden via: gjp.heeren@gmail.com
  Bekijk hier de speeldata . Zie onder meer info over de internecompetitie en de wintercompetitie

- voor Padel kun je je aanmelden via: jckurpershoek@gmail.com
  Bekijk hier de speeldata

Najaarscompetitie 2021:

Senioren: 13 september t/m 30 oktober 2021
Junioren: 13 september t/m 30 oktober 2021
Padel:  start 11 juni t/m 11 juli, meer info vind je terug op de pagina Padel Competitie.

Bekijk hier de speeldata in het najaar.

Vrijdagavond interne 7/8 en 8/9 competitie
- Op de vrijdagavond schrijven wij geen teams in voor de KNLTB Wintercompetitie
- In plaats daarvan organiseren wij dan een interne competitie (alleen teams van de Zoom dus)
- Inschrijven kan alleen als Mix-team (wedstrijden: 1 x HD, 1 x DD en 2 x GD).
- Je kunt inschrijven op het niveau 7/8 (spelers hebben ranking 7 of 8, 9 mag ook).
- Of je schrijft in voor niveau 8/9 (spelers hebben ranking 8 of 9)
- We hebben bij de inschrijving nodig: namen deelnemers, bondsnummers deelnemers en van de aanvoerder emailadres en telefoonnummer
- De data zijn: 13 - 20 - 27 november, 4 - 11 - 18 december en 9 en 16 januari
- Inschrijving kost 50 euro per team (afrekenen volgt)

Mocht je interesse hebben om te helpen met de organisatie van deze competitie dan zouden we dat zeer op prijs stellen! Neem dan contact op met Gert-Jan Heeren (gjp.heeren@gmail.com of 06-20130548)

Zaterdag KNLTB wintercompetitie
- Vanwege de keuze voor interne competitie en hoge baanbezetting schrijven we alleen teams in voor de zaterdag.
- Je kunt inschrijven voor DD 17+, DD 35+, HD 17+, HD 35+ en GD
- De data zijn: 14 - 21 - 28 nov, 12 dec en 9 - 16 - 23 jan.
- Inschrijving kost 90 euro per team (afrekening volgt)*
- Bij inschrijving hebben we nodig: namen deelnemers, bondsnummer, en van de aanvoerder email adres en telefoonnummer
* het verschil in prijs tussen interne en wintercompetitie ligt gegeven in het feit dat we voor de interne competitie geen afdracht aan de KNLTB hoeven te betalen.

Opgeven kan door te mailen naar gjp.heeren@gmail.com

In de hoop jullie zo voldoende te hebben ingelicht,

Met sportieve groet,
Jarl Kurpershoek en Gert-Jan Heeren

Ieder jaar doen ruim 30.000 teams mee aan wat door veel tennissers wordt beschouwd als de leukste periode van het tennisseizoen. Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie voor de organisatie van de Voorjaarscompetitie op jouw vereniging.

Met vriendelijke groet,

Gert-Jan Heeren
VCL LTC de Zoom

CompetitieCompetitie voorjaar, najaar en winterInschrijving/indeling competitie sr. en jrInterne competitie 8/9 Tennis & Padel