Volg een tennisclinic van Jacco Eltingh

Ter gelegenheid van ons 40-jarig jubileum is er een tennisclinic voor onze leden door oud-topspeler Jacco Eltingh op zondag 18 juni, tijdens het Lenteboktoernooi.

Deze groots opgezette clinic vindt plaats op 8 tennisbanen. De tennisclinic door Iso Lemon Tennistour is meer dan alleen een sportieve tennisclinic. Onder meer techniek, tactiek en sportvoeding zijn belangrijke elementen, die iedereen kan gebruiken om een completere tennisser te worden.

Deze tennisclinic door Jacco Eltingh staat garant voor een unieke, onvergetelijke tenniservaring! Zowel junioren als senioren die lid zijn van onze vereniging kunnen aan de clinic deelnemen. De deelname is alleen voor onze leden en kosteloos. Geef je snel op want er kunnen maximaal 64 deelnemers aan de clinic meedoen. Bij meer dan 64 aanmeldingen zal een reservelijst worden aangelegd.

De onderdelen op de baan zullen bestaan uit de basisslagen en enkele spelvormen. Je moet hierbij denken aan forehand, backhand, service, volleys, aanvalsbal, dubbelspel etc..

De clinic vindt plaats van 13.00 uur tot 16.00 uur. De deelnemers dienen om 12.30 uur op het tennispark aanwezig te zijn. Het is ook leuk om Jacco Eltingh met onze leden aan het werk te zien.

Tot slot is er ook een demonstratiewedstrijd van Jacco met 3 van onze topspelers. We hopen dan ook dat er veel mensen naar de clinic komen kijken.

Hoe aanmelden voor de tennisclinic?

Ben je lid, dan kun je je tot 15 juni per mail aanmelden via emailadres jubileum@ltcdezoom.nl ovv je voor- en achternaam, je geboortedatum en je speelsterkte.

Graag tot dan!

De  jubileumcommissie

Nieuws Schoonmaker m/v Max Vitaal Damesdag 2018 Zoomerchallenge in de 3 zomermaanden Daviscupspeelster in team van De Zoom KNLTB ClubApp Kortingscode Rosmalen 2018 Bestuur 2018 Competitieafsluiting 2 juni 2018 Tennispas 2018 afhalen Moller sportklassen Bridge-avond Smash-De Zoom Daan Maasdam gaat voor de wildcard ABN-AMRO WTT De beste wensen! Cios geeft scholing aan N1 Padelspeler van Nederland! Sportploeg vh jaar? Banen onbespeelbaar? Vrije inloop activiteit: Eerste KNLTB Padelexamens Ciosleerlingen * Nieuw * Clubkampioenschappen 60+ Het Cios geeft training bij De Zoom AH-Sportactie Verloting weekend Brugge Sportklassen 't Rijks Volg een tennisclinic van Jacco Eltingh De Zoom in Centercourt Spectaculaire opening op ZuidWest TV Sportproject: Sla je SLAGG bij De Zoom 2016 tm 2018 Competitieafsluiting 2017 Rabo Clubkascampagne