Maatregelen Corona

Update 26 januari:

Dinsdag 25 januari heeft er weer een persconferentie plaats gevonden, onderstaande maatregelen zijn nu van kracht.

Tennis en padel

De huidige regels voor tennis en padel op een rijtje:

- Buiten en binnen tennissen en padellen is toegestaan, zowel vrij spelen als trainingen voor jeugd en volwassenen. Er geldt geen eindtijd en er is geen maximale groepsgrootte. Dubbelen is dus mogelijk en trainingen met bijvoorbeeld een groep van 6 of 8 personen mag ook.
- Voor tennissen en padel binnen is een CTB nodig voor iedereen vanaf 18 jaar. Een mondkapje is verplicht bij het verplaatsen in een tennishal of padelcentra voor iedereen vanaf 13 jaar. Bij het sporten mag het mondkapje af.
- Club overstijgende wedstrijden, zoals competities en open toernooien zijn toegestaan.
- Publiek is binnen en buiten toegestaan bij wedstrijden en trainingen, wel moeten volwassenen 1.5 meter afstand tot elkaar houden en een vaste zitplaats hebben. Bij binnen locaties is daarnaast een CTB (vanaf 18 jaar) en het dragen van een mondkapje verplicht.
- Horeca op sportlocaties mag open tot 22:00 uur, zowel binnen als buiten. Er gelden vaste zitplekken en een coronatoegangsbewijs bewijs is nodig voor iedereen vanaf 18 jaar. Een mondkapje is nodig bij het verplaatsen in de ruimte voor iedereen vanaf 13 jaar en er moet 1.5 meter afstand tot elkaar worden gehouden.
- Kleedkamers, douches en toiletten mogen open; bij het gebruik hiervan is een CTB (vanaf 18 jaar) en het dragen van een mondkapje (vanaf 13 jaar) verplicht.

Clubhuis weer open

Ons clubhuis mag weer open! De bierleidingen worden gespoeld, de koeling wordt weer aangevuld en vanaf maandag 31 januari is ons clubhuis weer geopend, in de avond van 19.00 - 22.00 uur.

Plan je bardienst vast in via de KNLTB app!

Bestuur LTC de Zoom

Nieuws NIEUW! Padel VersVoer Zoomertoernooi Zoomerchallenge 2022 Nieuw toernooi: Beat the Best Nieuws van onze Commissie Dementie vriendelijke vereniging Maatregelen Corona Rabo clubsupport Leo Lucas Bondsonderscheiding Nieuws vanuit onze DMV-commissie Toernooien 2021 Zoom Dubbel Toernooi De Zoom dementievriendelijk Speeddate tennis KNLTB ClubApp Baan 11 Groot onderhoud baan 1 t/m 5, baan 6 t/m 10 Bridge-avond geannuleerd Najaarscompettiie-kampioenen 2019 Trainingsbijeenkomst Dementievriendelijke vereniging Samen Dementievriendelijk Tennispas 2020 Banen onbespeelbaar? Oudste lid na 41 jaar lidmaatschap opgezegd Nieuw: pas zelf je foto op je pas aan! Vrije inloop heren en dames Sportklassen 't Rijks De Zoom in Centercourt Spectaculaire opening op ZuidWest TV Drone-vlucht over ons park Alleen pinnen mogelijk