Bezoekadres
Bastionweg 40-42
4614 RM Bergen op Zoom
Sponsors

Trainingsbijeenkomst Dementievriendelijke vereniging

Beste dementievrienden van onze vereniging LTC de Zoom,
 
Op onze oproep om ons te helpen om de status van een “dementievriendelijke vereniging” te verwerven heeft een groot aantal leden gevolg gegeven door op de website van samendementievriendelijk.nl de onlinetraining te volgen.

Daar zijn we als werkgroep natuurlijk heel erg blij mee, dat spreekt voor zich.

We moeten evenwel nog een klein hobbeltje nemen en daarvoor hebben we de volgende afspraak gemaakt met het project Samendementievriendelijk van Alzheimer Nederland.

Wij organiseren op dinsdag 10 december a.s. op zowel de middag als in de avond nog een trainingsbijeenkomst in de clubhuizen van LTC De Zoom en Smash en daar zijn leden welkom van de beide tennisverenigingen en van het Smartlappenkoor Bittere Tranen (er mag op beide bijeenkomsten ingetekend worden, in beide clubhuizen zijn we dan welkom.

Op die dag komt er een tweetal trainers, die ons informeren over de problematiek van dementie en de “opdracht” om ook de mensen met dementie zolang mogelijk in hun zelfstandigheid (ook op de tennisbaan en bij koor en andere verenigingen) te ondersteunen en zij willen dan van ons horen hoe wij omgaan met de mensen die belast zijn met een vorm van dementie.

Aan het eind van deze sessies krijgen we dan het predicaat dat wij een dementievriendelijke vereniging zijn.

Waar kun je de training komen volgen?

Op dinsdag 10 december a.s.
- ’s middags van 14.00 – 16.00 uur in het clubhuis van Smash
- ’s avonds van 19.00 – 21.00 uur in het clubhuis van Ltc De Zoom. 

Graag willen we een berichtje ontvangen of je mee wilt komen doen en welke bijeenkomst je wilt volgen. Graag een mailtje naar dementievriendelijkboz@gmail.com.

Kom: we gaan ervoor on onze vereniging de status van een dementievriendelijke vereniging mee te geven. We willen er zijn voor al onze leden.
 
Vriendelijke groet,

Addy Verhagen, Albert Martens Paul Korzilius en Martien van Leeuwen

Nieuws Uitnodiging toernooi in Lepelstraat Scooter kwijt? NIEUW! Padel VersVoer Zoomertoernooi Zoomerchallenge 2022 Nieuw toernooi: Beat the Best Nieuws van onze Commissie Dementie vriendelijke vereniging Maatregelen Corona Rabo clubsupport Leo Lucas Bondsonderscheiding Nieuws vanuit onze DMV-commissie Toernooien 2021 Zoom Dubbel Toernooi De Zoom dementievriendelijk Speeddate tennis KNLTB ClubApp Baan 11 Groot onderhoud baan 1 t/m 5, baan 6 t/m 10 Bridge-avond geannuleerd Najaarscompettiie-kampioenen 2019 Trainingsbijeenkomst Dementievriendelijke vereniging Samen Dementievriendelijk Tennispas 2020 Banen onbespeelbaar? Oudste lid na 41 jaar lidmaatschap opgezegd Nieuw: pas zelf je foto op je pas aan! Vrije inloop heren en dames Sportklassen 't Rijks De Zoom in Centercourt Spectaculaire opening op ZuidWest TV Drone-vlucht over ons park
Sponsors