Bezoekadres
Bastionweg 40-42
4614 RM Bergen op Zoom

Tenniskamp

Jaarlijks houden we het supergezellige tenniskamp. In 2017 is het helaas wegens te weinig animo geannuleerd. Lekker een weekend weg zonder ouders, in tentjes, lekker eten, leuke activiteiten (klimmuur/sleeën 2014, survival 2015, stormbaan, kanoén schieten in 2016), tennissen. Het wordt georganiseerd de Jeugdcommissie. Bekijk onder hoofdstuk de foto's van vorig jaar hoe leuk het was!

2018 inschrijven:
 
Beste Junioren,
 
Ben je van je vakantiedagen aan het genieten of misschien al lekker op vakantie? Toch willen we graag je aandacht vragen voor het tenniskamp!
 
Onze Jeugdcommissie is druk in de weer met de organisatie van het  Tenniskamp 2018  bij LTC de Zoom. Het altijd gezellige Tenniskamp wordt georganiseerd van vrijdagavond 31 augustus tot en met  zondagmiddag 2 september. Het Tenniskamp is voor kinderen van de leeftijd 7 t/m 17 jaar, (mocht je er net onder of boven vallen stuur ons even een mailtje dan kijken we er even naar.) Het Tenniskamp staat dit jaar meer in het teken van ‘’tennis’’. Buiten dat we altijd leuke activiteiten hebben gaan we dit jaar ook ‘’Padel’’ erbij betrekken.
 
Inschrijven kan via:    jeugdcommissie@ltcdezoom.nl
 
De inschrijfkosten zijn   €45,- p.p all inclusive bij inschrijving vóór 22 juli, daarna bedragen de kosten €50,- per persoon . Dit is het totale bedrag voor alle dagen all-in. Mocht  je een allergie hebben of er spelen andere zaken waar wij van op de hoogte moeten zijn geef het even aan in het mailtje. De kosten worden betaald op vrijdagavond wanneer de kinderen de tenten gaan opzetten. De kosten gelieve gepast en cash betalen, wij kunnen helaas nog niet via de pin werken.
 
Wat heb je nodig tijdens het Tenniskamp:
·          Tent
·          Slaapzak / Slaapmatje
·          Tandenborstel / Tandpasta
·          Handdoek
·          Douchespullen
·          Droge kleding
·          Sportkleding
·          Tennisschoenen
·          Tennisracket
·          Zwemkleding      *
·          Badslippers (óf makkelijke schoenen)  *
·          Ondergoed
·          Zaklamp
·          Medicijnen (indien nodig)
* Niet zeker of we dit gaan gebruiken.
 
En natuurlijk GEZELLIGHEID!!!
 
Mochten er nog vragen zijn, mail ons of stuur een Messenger bericht via onze Facebook pagina; Ltc de zoom jeugdcommissie
                                   
Groeten,
De Jeugdcommissie
 
Roel Brouwer,
Babette van Eekelen
Jolanda Fiktorie en
Stefan Versteeg
 

JuniorenClubkampioenschappen en Kamp 2016Competitie kampioen 2016 competitieteams juniorenTenniskampJeugdbeleidsplanWhoZnextOnze tennismuur als nieuw!Competitie kampioen 2015!Open Winter Wonderland Toernooi jr.