Samen Dementievriendelijk

Beste commissieleden, trainers en bestuur,

Wij als DVV-commissieleden (dementie vriendelijke vereniging) willen ons best doen om samen met jullie, onze tennisvereniging LTC De Zoom, dementievriendelijk te maken.

Om in aanmerking te komen voor de sticker Samen dementievriendelijk, moeten we aan kunnen tonen dat minstens 15 personen de onlinetraining plus een training op locatie hebben gevolgd.

Wij, Addy, Albert en Martien en een paar seniorleden hebben deze onlinetraining al gevolgd. Wie volgt?  Daarom de vraag aan jullie allen, commissieleden, bestuursleden, vrijwilligers en trainers:

“willen jullie meewerken en de onlinetraining gaan bekijken?”

Ook jullie allen zijn een aanspreekpunt voor leden, jullie zien veel leden, spelen samen tennis.

Het is echt wel leuk om deze onlinetraining te doen. Niets spannends, maar gewoon bewustwording en “oh ja…., dat herken ik wel”.
De tijdsinvestering voor deze onlinetraining is gering.

Waar kun je de training doen?
Ga naar de site samendementievriendelijk.nl  en de rest wijst zich vanzelf uit. Met vragen kunnen jullie bij ondergetekenden terecht.

Heb je de training gevolgd, laat het ons dan s.v.p. even weten via mailadres: dementievriendelijkboz@gmail.com.

Wanneer er namelijk genoeg mensen van LTC  De Zoom de onlinetraining gevolgd hebben, dan kunnen we een training op locatie gaan regelen via de landelijke organisatie Samendementievriendelijk.
Daarna is De Zoom een Dementievriendelijke vereniging en is de boodschap verder gedeeld!

Laten we ervoor gaan om LTC De Zoom de status van een dementievriendelijke vereniging mee te geven. Kom op, we kunnen het!!

Groet van,

Addy Verhagen, Albert Martens en Martien van Leeuwen

Ps. Aan het ontvangen van de training op locatie zijn er voor de vereniging geen kosten verbonden.

Nieuws Zoomerchallenge in de 4 zomermaanden Samen Dementievriendelijk Kortingscode Rosmalen 2019 Speeddate tennis De Zoom 2019 Senior Plus dagen 2019 Tennispas 2019 afhalen Bridge-avond Banen onbespeelbaar? Sjors Sportief Oudste lid na 41 jaar lidmaatschap opgezegd Nieuw: pas zelf je foto op je pas aan! Max Vitaal Vrije inloop heren en dames Het zoomertoernooi was weer een groot succes! KNLTB ClubApp Het Cios geeft training bij De Zoom Sportklassen 't Rijks Moller sportklassen Ravelijn Steenbergen Eerste KNLTB Padelexamens Ciosleerlingen De Zoom in Centercourt Spectaculaire opening op ZuidWest TV Drone-vlucht over ons park Alleen pinnen mogelijk