Rabo Clubsupport, jouw stem is geld waard!

Ook dit jaar heeft Rabobank Zuidwest-Brabant weer een bedrag beschikbaar gesteld voor de verenigingen in de regio.

Wij als L.T.C. de Zoom hebben ons hier weer voor ingeschreven. Vorig jaar is voor de vereniging bijna € 500 opgehaald via deze actie.

Alle leden van de Rabobank kunnen stemmen op de deelnemende verenigingen. Hoe meer stemmen, hoe meer geld er wordt opgehaald. Het doel van de vereniging voor dit jaar is het vervangen van de oude terrastegels, zodat het gehele terras één geheel wordt.

Kunnen wij op jouw stem rekenen zodat we ook dit jaar weer een mooi bedrag in ontvangst mogen nemen! De stemperiode sluit op 25 oktober, breng dus snel je stem uit! Stemmen kan via de Rabo App of via https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/.

Nieuws Maatregelen Corona Rabo Clubsupport, jouw stem is geld waard! Zomers Oliebollen-Mix Toernooi Speeddate tennis Zomerchallenge KNLTB ClubApp Baan 11 Groot onderhoud baan 1 t/m 5, baan 6 t/m 10 Bridge-avond geannuleerd De Zoom dementievriendelijk Najaarscompettiie-kampioenen 2019 Trainingsbijeenkomst Dementievriendelijke vereniging Samen Dementievriendelijk Senior Plus dag 2020 Tennispas 2020 Banen onbespeelbaar? Oudste lid na 41 jaar lidmaatschap opgezegd Nieuw: pas zelf je foto op je pas aan! Vrije inloop heren en dames Sportklassen 't Rijks De Zoom in Centercourt Spectaculaire opening op ZuidWest TV Drone-vlucht over ons park Alleen pinnen mogelijk