Padel inloopmiddag

Beste leden,

Op zaterdag 24 juni organiseert de Padelcommissie een leuke, sportieve PADEL INLOOPMIDDAG!

Wat is er op deze middag te doen…?

12:30-13:00 uur: Ontvangst deelnemers

13:00-13:15 uur: Uitleg van de middag / Poule-indeling

13:15-14:45 uur: Clinics

14:45-15:00 uur: Wedstrijdschema’s bekijken

15:00-17:00 uur: Padelwedstrijden

17:00-17:30 uur: Afsluiting

Introducés

Wil je graag een maatje meenemen, maar is deze persoon géén lid van L.T.C. de Zoom? Geen probleem, want ook introducés zijn van harte welkom!

VOL = VOL

Aangezien L.T.C. de Zoom beschikt over 2 padelbanen, is het maximum aantal deelnemers bereikt bij 30 deelnemers.

Kosten…?

Alle leden van L.T.C. de Zoom kunnen gratis deelnemen aan de padel inloopmiddag. Ben je geen lid van L.T.C. de Zoom, maar wél deelnemer van het Bastion Open, dan is deelname ook gratis! Introducés die geen lid zijn van L.T.C. de Zoom en niet deelnemen aan het Bastion Open, dienen €5,- te betalen.

Enthousiast…?

Schrijf je dan snel in via deze link: https://goo.gl/forms/M2So8X6mQTNfNKmR2

Met sportieve groet,

De Padelcommissie