Padel competitie

Na de voorjaarscompetitie gespeeld te hebben is het nu tijd om in te schrijven voor de najaars-Padelcompetitie!

Dit kan middels dit formulier

De padelbanen blijven sneller en sneller als paddestoelen uit de grond komen. Ook in Breda (Heksenwiel) in Oud-Beijerland en in Roosendaal (TVR) zijn weer banen in de omgeving erbij gekomen op de verschillende tennisverenigingen.

Het laat zien dat de sport steeds serieuzere vormen aan gaat nemen, en het enthousiasme bij tennisverenigingen toeneemt! Een ander mooi voordeel is hierdoor dat de reistijden voor de competitie op den tijd korter zullen gaan worden.

Hoe: inschrijven als team of als individu (later kijkt de commissie hoe dit samen te stellen)

Wanneer:

Tijden: thuiswedstrijden zullen afwisselend aanvangen om 10.00 en 14.00 uur.

Kosten: per competitieteam 90 euro (net als bij tenniscompetitie) - te betalen bij ophalen competitiebescheiden (dag en tijdstip volgt)

Inschrijving via: padelcommissieltcdezoom@gmail.com

Hier tref je meer informatie op de site van de KNLTB aan betreft de Padelcompetitie.

Voor vragen en of opmerkingen kan contact worden opgenomen met de padelcommissie (zie bovenstaand adres).

Met vriendelijke groet,

De Padelcommissie

Martine, Jarl, Rogier, Inge, Joost, Bernard & Seger

PadelPadel ClubkampioenschappenPadel competitieInvallers PadelcompetitieSpelregels PadelPadel-inloopPadel LaddercompetitieContact Padelcommissie