Padel competitie

Inschrijving Wintercompetitie:

De inschrijving voor de wintercompetitie padel is vanaf nu geopend. Je kunt met jouw team inschrijven voor de zaterdag en zondag. We kunnen maximaal 6  teams aanmelden, 3 op zaterdag en 3 op zondag.

Het ingevulde formulier (toegevoegd in de nieuwsbrief) kan naar vclltcdezoom@gmail.com gemaild worden tm 12 september a.s. Zoals eerder aangekondigd wordt er naast de tennis ook voor padel op vrijdagavond gekeken naar een interne competitie. Nadere communicatie zal nog volgen. Deze zal op vrijdagavonden in dezelfde periode plaatsvinden als de wintercompetitie plaatsvinden.

Data Wintercompetitie padel 2022/2023

Najaarscompetitie 2022

De indeling is bekend en vind je va de ClubApp.

Buiten de gebruikelijke gemengde padel competitie is er dit najaar een pilot voor Dames competitie. Mocht je je dus als damesteam willen inschrijven is dat vanaf heden mogelijk!

Alle verdere informatie over de competitievormen en speeldagen is ook HIER terug te vinden. Je teaminschrijving ontvangen we graag voor 10 juni a.s. via vclltcdezoom@gmail.com d.m.v.. het ingevulde inschrijfformulier (bijlage).

Bekijk hier de SPEELDATA  Padelcompetitie Najaar 2022

Heb je naar aanleiding nog vragen, neem dan gerust contact op!

Met sportieve groet,

Namens de padelcomissie
Jarl Kurpershoek

Zie hier de SPEELDATA Padelcompetitie Voorjaar 2022

Competitieaanbod
- Op vrijdagavond en zaterdag wordt er gespeeld in 4 klassen:
* 1e klasse: wedstrijdspelers
* 2e klasse: gevorderden
* 3e klasse: licht gevorderden
* 4e klasse: beginners

- Op zondag wordt er gespeeld in 6 klassen, ingedeeld op padelspeelsterkte:
* Topklasse: wedstrijdspelers.
  De nummers 1 t/m 4 in deze klasse spelen om het landskampioenschap in de play-offs.
* Hoofdklasse: wedstrijdspelers
  1e klasse: wedstrijdspelers
  2e klasse: gevorderden
  3e klasse: licht gevorderden
  4e klasse: beginners

Ook voor jeugdspelers wordt er een padelcompetitie aangeboden. Jeugd t/m 17 jaar kan zich inschrijven in de open klasse op zondag.

Voor vragen: padel@ltcdezoom.nl

Groetjes,

De Padelcommissie

PadelPadel competitieInvallers PadelcompetitiePadel Clubkampioenschappen 2022Spelregels PadelPadel-instuifContact Padelcommissie