Padel Clubkampioenschappen

Met veel genoegen en trots willen wij bekendmaken dat in september 2018 de eerste clubkampioenschappen Padel georganiseerd zullen worden op onze vereniging. De clubkampioenschappen worden in samenwerking georganiseerd met de padelcommissie, de WTC en de jeugdcommissie.

De indeling en uitslagen zijn hier te bekijken.

Bij vragen: padelcommissieltcdezoom@gmail.com

De poulewedstrijden zullen gespeeld worden op zaterdag 8 en zondag 9 September. Op zondag 16 september is het halve- en finale dag.

Onderstaand het wedstrijdreglement, aangezien we deze clubkampioenschappen voor het eerst organiseren hebben we in het reglement enig voorbehoud ingebouwd. We rekenen op jullie begrip.

Belangrijk voor inschrijving:

1) Inschrijving Koppel / individu
2) HD/GD/DD
3) Verhindering opgeven  (max 1 dagdeel in voorweekend).

Mochten jullie vragen hebben horen wij het uiteraard graag.

Wij hopen op een mooie opkomst, bij onze 1e clubkampioenschappen Padel op LTC de Zoom!

Sportieve groet,

De Padelcommissie

Reglement Padel clubkampioenschappen LTC de Zoom 2018:
1. De wedstrijden worden gespeeld op zaterdag 8 september en 9 september (poulewedstrijden) en zondag 16 september (halve- finale dag) 2018. Bij grote deelname kan de toernooicommissie beslissen om zaterdag 15 september in te passen als speeldag binnen het toernooi.
2. Zondag 16 september zal gespeeld worden voor de halve finales en finales. Hierdoor is het op zondag niet mogelijk om verhinderingen te hebben.
3. Het toernooi wordt gespeeld op de 2 kunstgras padelbanen van LTC de Zoom aan de Bastionweg te Bergen op Zoom.
4. Er wordt gespeeld volgens de regels van de KNLTB. De partijen worden gespeeld om twee gewonnen sets. De “tie-break”wordt toegepast bij de stand van 6-6 in elke set. Bij extreme condities kan de toernooicommissie besluiten tot een super tiebreak. i.p.v. een derde set.
5. Het is mogelijk om als de mix en de damesdubbel en herendubbel in te schrijven. De wedstrijdleiding heeft het voorbehoud, afhankelijk van aantal en samenstelling van de inschrijvingen categorieën samen te voegen.
6. Men kan inschrijven voor maximaal 2 onderdelen. Indien het aantal en de samenstelling van de inschrijvingen zich hier niet voor leent, kan wedstrijdleiding besluiten tot inschrijving in een onderdeel. (voorbehoud wedstrijdleiding)
7. Inschrijving is tevens mogelijk voor de jeugd (vanaf groepje ‘geel’). De jeugdinschrijvingen zullen, afhankelijk van speelsterkte alsmede aantal en samenstelling van inschrijvingen, gemengd met de senioren worden ingedeeld.
8. Jeugdleden kunnen zich voor de padel clubkampioenschappen en voor de tennis clubkampioenschappen voor maximaal 3 onderdelen inschrijven (zie reglement jeugd clubkampioenschappen).
9. Inschrijven is mogelijk als koppel maar ook als individu. De wedstrijdleiding zal hierbij trachten tot een evenwichtige samenstelling van de ingeschreven individuen te komen.
10. De wedstrijdleiding stelt het speelschema samen op basis van (tennis) speelsterkte.
11. De inschrijfkosten bedragen 2,50 per onderdeel. Te voldoen bij aanvang van 1e wedstrijd.
12. Van zaterdag t/m zondag worden de wedstrijden gespeeld vanaf 10.00 uur. (voorbehoud 9.00 uur indien inschrijvingen aantal hoog is).
13. In verband met het compacte tijdsframe van het toernooi van 3 dagen (max 4 dagen, zie hierboven); is het slecht mogelijk voor 1 dagdeel in het voorweekend te verhinderen.
14.Gezien het beperkte aantal speeldagen zullen er in het voorweekend meerdere poulewedstrijden (per dag) worden gespeeld door de koppels.
15. Inschrijven is alleen mogelijk via emailadres: padelcommissieltcdezoom@gmail.com
16. De inschrijving sluit dinsdag 28 augustus 2018 om 24.00 uur.
17. Hoewel het toernooi geen officieel KNLTB-toernooi is wordt de indeling van de onderdelen geloot volgens de richtlijnen van de knltb.
18. Tijdens het toernooi is de wedstrijdleiding te bereiken op telefoonnummer 0164-251659. Email;  padelcommissieltcdezoom@gmail.com
19. In alle gevallen waarin de wedstrijdbepalingen niet voorzien, beslist de wedstrijdleider.

Wedstrijdleiding bestaande uit:
Wedstrijdleider: Seger Goossens
Padelcommssie; Joost, Bernard, Jarl, Martine, Rogier & Inge
In samenwerking met;
WTC-Commissie:  Anita, Dennis, Gert-Jan,  Inge, Inge,  Marjolijn, Monique, Nicole, Pascal, Tom, Simone
Jeugd-commissie: Jolanda, Roel, Babette en Stefan

PadelPadel ClubkampioenschappenPadel competitieInvallers PadelcompetitieSpelregels PadelPadel-inloopPadel LaddercompetitieContact Padelcommissie