Padel Clubkampioenschappen 2021

De data van de Padel Clubkampioenschappen 2021 wordt hier spoedig op gepubliceerd.

2020:
De Padel Clubkampioenschappen zijn in 2020 gehouden op 22 en 23 augustus, de finales worden op 29 en 30 augustus 2020 gespeeld.
Je kunt de UITSLAGEN hier vinden.

Om alle wedstrijden af te kunnen werken, zal de commissie wederom een beroep doen op de flexibiliteit van de deelnemers. Om zo min mogelijk wedstrijden te hoeven verzetten, is het dit jaar wederom mogelijk om alle verhinderingen gedurende deze week op te geven.

Hoe minder verhinderingen in het eerste weekend en ’s avonds na 18.00 uur, hoe minder wedstrijden we om 21.45 uur hoeven te spelen. De speelsterkte, waarop men inschrijft, mag nooit lager liggen dan de eigen actuele speelsterkte.

De commissie wenst alle deelnemers en supporters veel plezier tijdens de Padel clubkampioenschappen 2020.

Reglementen Padel clubkampioenschappen LTC De Zoom 2020
1. De wedstrijden worden gespeeld tijdens de eerder genoemde weekenden.
2. Het toernooi wordt gespeeld op de Padelbanen van LTC De Zoom aan de Bastionweg te Bergen op Zoom
3. Er wordt gespeeld volgens de regels van de KNLTB. De partijen worden gespeeld om twee gewonnen sets. De ‘tiebreak’ wordt toegepast bij de stand 6-6 in elke set. De derde set spelen wordt als een reguliere set gespeeld.
4. De inschrijfkosten bedragen € 3,00.
5. De wedstrijddagen beginnen om 10.00 uur.
6. Om zo min mogelijk wedstrijden te hoeven verzetten, kunnen de deelnemers alle verhinderingen opgeven.
7. De clubkampioen zijn de winnaars van Poule A.
8. Inschrijven is alleen mogelijk via bovenstaande link op toernooi.nl.
9. De inschrijving sluit 16 augustus 2020 om 24.00 uur.
10. Tijdens het toernooi is de wedstrijdleiding te bereiken op tel.nr.: 0164-251659. E-mailadres: padel@ltcdezoom.nl
11. In alle gevallen, waarin de wedstrijdbepalingen niet voorzien, beslist de wedstrijdleider.
12. Bij het inschrijven voor dit toernooi gaat u automatisch akkoord met publicatie van foto’s. Indien u dit niet wenst, kunt u dit doorgeven voor de eerste wedstrijd bij de wedstrijdleiding.
13. En last but not least: Tijdens het toernooi worden de maatregelen vanuit het RIVM gehanteerd m.b.t. het COVID-19 virus.
Wedstrijdleiding: Joost van Loon en Martine Meesters
Commissie: Jarl, Bernard, Joost en Martine.

Graag tot op de padelbaan!

Met een sportieve groet,
De padelcommissie

Bij vragen stuur een mailtje naar de commissie: padel@ltcdezoom.nl

PadelPadel competitieInvallers PadelcompetitiePadel Clubkampioenschappen 2021Spelregels PadelPadel-instuifContact Padelcommissie