Oudste lid na 41 jaar lidmaatschap opgezegd

Ons oudste lid Arnold Franken heeft na 41 jaar met pijn in zijn hart zijn lidmaatschap opgezegd. Reden, hij vond dat hij, met zijn leeftijd van bijna 83 jaar!, niet meer zo snel uit de voeten kon wat hij vervelend vindt voor zijn tegenstanders. Hij is wel het bewijs dat tennis echt voor alle leeftijden is!

Arnold geeft aan altijd ontzettend genoten te hebben bij De Zoom en hij was een fanatiek tennisser met competitie, toernooien en vrijspelen. De gezelligheid was leuk eromheen maar zoals hij zelf benadrukt: zodra ik de baan op ging ging ik altijd voor de winst!

Arnold was er vanaf het prille begin bij, tijdens de oprichting van de eerste 4 banen en een klein clubhuisje middel in een braakliggend terrein, Philip Morris stond er nog niet eens. Zijn tweelingbroer was destijds de penningmeester in het bestuur en zij zagen De Zoom al snel groeien naar 400 leden waardoor er meer banen bij moesten komen. De groei naar 10 banen en 2 padelbanen heeft hij op de voet gevolgd. Hij kan er vele mooie verhalen over vertellen en had het ronde embleme, met het oude groene De Zoom-logo wat ieder op zijn of haar kleding naaide, zelfs nog bewaard.

We hebben Arnold hartelijk bedankt voor al de jaren trouwe lidmaatschap en hij blijft natuurlijk altijd welkom om eens een bakje koffie te komen drinken.

Lid van De Zoom van 1977 t/m 2018!

Nieuws Uitnodiging ALV Senior Plus dagen 2019 Tennispas 2019 afhalen Banen onbespeelbaar? Sjors Sportief Oudste lid na 41 jaar lidmaatschap opgezegd Nieuw: pas zelf je foto op je pas aan! Vacature Secretaris Vrije inloop heren en dames Speelsterktebepaling 15-11-2018 Fox Sports op tv Uitnodiging voor onze Padelspelers Open toernooi te Ulvenhout AH-Sportactie Max Vitaal Het zoomertoernooi was weer een groot succes! Schoonmaker m/v Damesdag 2018 Zoomerchallenge in de 3 zomermaanden Daviscupspeelster in team van De Zoom KNLTB ClubApp Kortingscode Rosmalen 2018 Bestuur 2018 Competitieafsluiting 2 juni 2018 Moller sportklassen Bridge-avond Smash-De Zoom Daan Maasdam gaat voor de wildcard ABN-AMRO WTT De beste wensen! Cios geeft scholing aan N1 Padelspeler van Nederland! Sportploeg vh jaar? Vrije inloop activiteit: