Bezoekadres
Bastionweg 40-42
4614 RM Bergen op Zoom
Sponsors

Oudste lid na 41 jaar lidmaatschap opgezegd

Ons oudste lid Arnold Franken heeft na 41 jaar met pijn in zijn hart zijn lidmaatschap opgezegd. Reden, hij vond dat hij, met zijn leeftijd van bijna 83 jaar!, niet meer zo snel uit de voeten kon wat hij vervelend vindt voor zijn tegenstanders. Hij is wel het bewijs dat tennis echt voor alle leeftijden is!

Arnold geeft aan altijd ontzettend genoten te hebben bij De Zoom en hij was een fanatiek tennisser met competitie, toernooien en vrijspelen. De gezelligheid was leuk eromheen maar zoals hij zelf benadrukt: zodra ik de baan op ging ging ik altijd voor de winst! 

Arnold was er vanaf het prille begin bij, tijdens de oprichting van de eerste 4 banen en een klein clubhuisje middel in een braakliggend terrein, Philip Morris stond er nog niet eens. Zijn tweelingbroer was destijds de penningmeester in het bestuur en zij zagen De Zoom al snel groeien naar 400 leden waardoor er meer banen bij moesten komen. De groei naar 10 banen en 2 padelbanen heeft hij op de voet gevolgd. Hij kan er vele mooie verhalen over vertellen en had het ronde embleme, met het oude groene De Zoom-logo wat ieder op zijn of haar kleding naaide, zelfs nog bewaard.  
 
We hebben Arnold hartelijk bedankt voor al de jaren trouwe lidmaatschap en hij blijft natuurlijk altijd welkom om eens een bakje koffie te komen drinken.

Lid van De Zoom van 1977 t/m 2018! 
 

Nieuws Afscheid Paul Musters Maatregelen Corona Nieuws vanuit onze DMV-commissie Toernooien 2021 Zoom Dubbel Toernooi Zoomerchallenge 2021 Cios zoekt 8 padel-oefenleerlingen bij De Zoom De Zoom dementievriendelijk Zomers Oliebollen-Mix Toernooi Speeddate tennis Zomerchallenge KNLTB ClubApp Baan 11 Groot onderhoud baan 1 t/m 5, baan 6 t/m 10 Bridge-avond geannuleerd Najaarscompettiie-kampioenen 2019 Trainingsbijeenkomst Dementievriendelijke vereniging Samen Dementievriendelijk Senior Plus dag 2020 Tennispas 2020 Banen onbespeelbaar? Oudste lid na 41 jaar lidmaatschap opgezegd Nieuw: pas zelf je foto op je pas aan! Vrije inloop heren en dames Sportklassen 't Rijks De Zoom in Centercourt Spectaculaire opening op ZuidWest TV Drone-vlucht over ons park Alleen pinnen mogelijk
Sponsors