Nieuws

Bij de nieuwsitems word je op de hoogte gehouden van het laatste nieuws, toernooien en competitie met de mogelijkheid voor inschrijving hiervoor.

Heb je zelf iets leuks of foto's om op de site te plaatsen mail het door naar Monique Engels.

Veel plezier met deze nieuwe site!
Deze site is als sponsoring ontworpen door ons medelid Yuri Goossens van Just in Case Communicatie BV uit Etten-Leur! Ook zijn we veel dank verschuldigd aan Michelle van den Akker van Just in Case die hier ook veel werk aan gehad heeft.

Zoomerchallenge in de 4 zomermaanden

Speciaal voor Niet-leden :

In te schrijven middels inschrijfformulier zoomerchallenge 2019

Samen Dementievriendelijk

Beste commissieleden, trainers en bestuur,

Wij als DVV-commissieleden (dementie vriendelijke vereniging) willen ons best doen om samen met jullie, onze tennisvereniging LTC De Zoom, dementievriendelijk te maken.

Om in aanmerking te komen voor de sticker Samen dementievriendelijk, moeten we aan kunnen tonen dat minstens 15 personen de onlinetraining plus een training op locatie hebben gevolgd.

Wij, Addy, Albert en Martien en een paar seniorleden hebben deze onlinetraining al gevolgd. Wie volgt?  Daarom de vraag aan jullie allen, commissieleden, bestuursleden, vrijwilligers en trainers:

“willen jullie meewerken en de onlinetraining gaan bekijken?”

Ook jullie allen zijn een aanspreekpunt voor leden, jullie zien veel leden, spelen samen tennis.

Het is echt wel leuk om deze onlinetraining te doen. Niets spannends, maar gewoon bewustwording en “oh ja…., dat herken ik wel”.
De tijdsinvestering voor deze onlinetraining is gering.

Waar kun je de training doen?
Ga naar de site samendementievriendelijk.nl  en de rest wijst zich vanzelf uit. Met vragen kunnen jullie bij ondergetekenden terecht.

Heb je de training gevolgd, laat het ons dan s.v.p. even weten via mailadres: dementievriendelijkboz@gmail.com.

Wanneer er namelijk genoeg mensen van LTC  De Zoom de onlinetraining gevolgd hebben, dan kunnen we een training op locatie gaan regelen via de landelijke organisatie Samendementievriendelijk.
Daarna is De Zoom een Dementievriendelijke vereniging en is de boodschap verder gedeeld!

Laten we ervoor gaan om LTC De Zoom de status van een dementievriendelijke vereniging mee te geven. Kom op, we kunnen het!!

Groet van,

Addy Verhagen, Albert Martens en Martien van Leeuwen

Ps. Aan het ontvangen van de training op locatie zijn er voor de vereniging geen kosten verbonden.

Kortingscode Rosmalen 2019

Ook dit jaar is onze vereniging partner geworden van het enige grastennistoernooi van Nederland: Libema Open in Rosmalen 10 t/m 16 juni 2019.

Dit toernooi staat bekend om zijn intieme sfeer en uitstekende ambiance, dat gecombineerd wordt met toptennis van het allerhoogste niveau.

Dit jaar komen er weer veel aansprekende ATP-spelers en WTA-speelsters naar het toernooi, zoals Tsitsipas, Goffin, Tiafoe, Verdasco, Gasquet, Dimitrov, Haasse, Bertens, Sabalenka en Mertens!

Bekijk op de website van Libéma Open alle deelnemers.

KORTING:
Bestel via DEZE LINK  je entreekaarten en vul na het kiezen van de dag deze speciale code in:  zoom-lo19  en de prijs wordt direct aangepast met €5,- korting!

Speeddate tennis

Vanaf april 2019 bij LTC de Zoom: Speed date tennis op iedere eerste donderdag van de maand!!!!!

Hoe dan? ;-) Dubbel en Mix partijen van een half uur

Voor wie: alle niveau 8-9 spelers van LTC de Zoom

Introducé meenemen is toegestaan (beginner of niveau 8-9)

Tijd: vanaf 19.30 uur in ons gezellige clubhuis. Voor iets lekkers bij de borrel wordt gezorgd

Ben je erbij? Tot donderdag 4 april a.s.!!

Groet,

Marieke, Joyce, Daan en Inge
Wedstrijd technische commissie.

De Zoom 2019

In grote lijnen alvast de innovaties van De Zoom voor 2019:

- Wegens de immer gezellige drukte op de banen bij het vrijspelen in de avonden, tijdens de heren- en damesochtenden, de competitie, toernooien en velen die training volgen van onze 1.080 leden kunnen we een extra tennisbaan goed gebruiken. Tijdens de ALV werd dan ook bijna unaniem door de aanwezigen enthousiast op "voor" gestemd. We gaan dus een 11e tennisbaan in eigen beheer aanleggen!

- Verder is tijdens de ALV aangegeven dat de contributie ongewijzigd blijft, € 125,00/jaar voor de senioren voor 2 sporten tennis & padel. Hiermee blijven we de voordeligste tennisvereniging van de omgeving.

- Het dak van het clubhuis gaat dit jaar gerenoveerd worden.

De Zoom is klaar voor de toekomst!
         Met 11 tennisbanen en 2 padelbanen

Nieuws Zoomerchallenge in de 4 zomermaanden Samen Dementievriendelijk Kortingscode Rosmalen 2019 Speeddate tennis De Zoom 2019 Senior Plus dagen 2019 Tennispas 2019 afhalen Bridge-avond Banen onbespeelbaar? Sjors Sportief Oudste lid na 41 jaar lidmaatschap opgezegd Nieuw: pas zelf je foto op je pas aan! Max Vitaal Vrije inloop heren en dames Het zoomertoernooi was weer een groot succes! KNLTB ClubApp Het Cios geeft training bij De Zoom Sportklassen 't Rijks Moller sportklassen Ravelijn Steenbergen Eerste KNLTB Padelexamens Ciosleerlingen De Zoom in Centercourt Spectaculaire opening op ZuidWest TV Drone-vlucht over ons park Alleen pinnen mogelijk