Nieuws

Bij de nieuwsitems word je op de hoogte gehouden van het laatste nieuws, toernooien en competitie met de mogelijkheid voor inschrijving hiervoor.

Heb je zelf iets leuks of foto's om op de site te plaatsen mail het door naar Monique Engels.

Veel plezier met deze nieuwe site!
Deze site is als sponsoring ontworpen door ons medelid Yuri Goossens van Just in Case Communicatie BV uit Etten-Leur! Ook zijn we veel dank verschuldigd aan Michelle van den Akker van Just in Case die hier ook veel werk aan gehad heeft.

AH-Sportactie

Wij doen mee want we willen je gaag de kans bieden om eens kennis te maken met onze gezellige vereniging en de sporten tennis én padel. Doe jij ook mee?

Bij een volle spaarkaart met 10 zegels kun je namelijk bij De Zoom de volgende sporten uitproberen middels een clinic (gegeven door een van onze 6 trainers van tennisschool BijDaan):

- Tennis

- Padel (mix tussen tennis en squash met glazenwanden er omheen)

Je hebt alleen sportschoenen nodig en makkelijk zittende (sport)kleding. Achteraf gezellig nog een drankje op ons terras of in het clubhuis.

Lees er alles over bij ahsportactie.nl om een activiteit te reserveren.

Lukt het niet met aanmelden? Stuur dan een mailtje naar info@ltcdezoom.nl en geef duidelijk aan voor welke actie je kiest en welke datum en doe gezellig mee. Partner, vriend, vriendin, vader of moeder zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Data AH clinics:
vrijdag 26 oktober      19.00 - 20.00 uur Tennis
vrijdag 26 oktober      20.00 - 21.00 uur  Padel
dinsdag 30 oktober    19.00 - 20.00 uur Tennis
dinsdag 30 oktober    20.00 - 21.00 uur  Padel
woensdag 31 oktober 19.00 - 20.00 uur Tennis
woensdag 31 oktober 20.00 - 21.00 uur  Padel
vrijdag 9 november    19.30 - 20.30 uur  Tennis
vrijdag 9 november    20.30 - 21.30 uur  Padel

Per uur kunnen maximaal 8 mensen deelnemen.

Graag tot ziens bij De Zoom!

Max Vitaal

De Zoom biedt naast het programma Sjors Sportief voor de jeugd nu ook voor Max Vitaal een programma aan speciaal voor de 55+ers. De boekjes worden door de Fitfabriek uitgegeven vanaf oktober 2018, hierin staat vermeld hoe u in kunt schrijven maar dit mag natuurlijk ook rechtstreeks via info@ltcdezoom.nl ovv Max Vitaal.

Beste heren en dames (niet-leden),

We nodigen je graag uit voor 55+ fittennis Max Vitaal. Wil je in beweging blijven en heerlijk gezond in de buitenlucht zijn? Doe dan gezellig mee bij Tennisvereniging LTC de Zoom en probeer gelijk de nieuwste sport in BoZ Padel uit. Alles naar eigen tempo natuurlijk, het gaat om het plezier en de ontspanning.

Aanbod: Seizoen lidmaatschap met onbeperkt alle dagen vrij tennissen en padellen + een eigen racket + 10 trainingen door een gekwalificeerde trainer van onze tennisschool BijDaan voor € 130,00.

Uiteraard is er altijd tijd voor een bakje koffie of een drankje achteraf gezellig op het terras of in het clubhuis om even na te kletsen. Tevens mag je meedoen met alle activiteiten op onze vereniging.

Start vanaf 2 november 2018 of 3 april 2019, onbeperkt vrijspelen. De trainingen worden vervolgens 1x per week aansluitend gegeven op de woensdagen of vrijdagen van 10.00 tot 10.45 uur uitgezonderd de schoolvakanties. Minimaal aantal deelnemers alvorens te starten per woensdag of vrijdag is 3.

We hebben een grote groep 55+ leden, maar liefst 330 van de 1.050 leden zijn namelijk tussen de 55 en 82 jaar! Iedereen hoort erbij op onze vereniging, jong en oud mixt erg leuk doorelkaar. Bovendien werkt dit erg goed voor de sociale contacten, dat merk je bijvoorbeeld bij de wat oudere leden die alleen zijn komen te staan, dit geeft hen dan veel extra steun. U zult zich vast thuisvoelen bij De Zoom!

Het zoomertoernooi was weer een groot succes!

Schoonmaker m/v

Wie wil er in ruil voor zijn of haar bardiensten de keuken en achter de bar een goede schoonmaakbeurt willen geven na grote toernooien?

Graag aanmelden via info@ltcdezoom.nl

Bedankt alvast!

Damesdag 2018

Nieuws AH-Sportactie Max Vitaal Het zoomertoernooi was weer een groot succes! Schoonmaker m/v Damesdag 2018 Zoomerchallenge in de 3 zomermaanden Daviscupspeelster in team van De Zoom KNLTB ClubApp Kortingscode Rosmalen 2018 Bestuur 2018 Competitieafsluiting 2 juni 2018 Tennispas 2018 afhalen Moller sportklassen Bridge-avond Smash-De Zoom Daan Maasdam gaat voor de wildcard ABN-AMRO WTT De beste wensen! Cios geeft scholing aan N1 Padelspeler van Nederland! Sportploeg vh jaar? Banen onbespeelbaar? Vrije inloop activiteit: Eerste KNLTB Padelexamens Ciosleerlingen * Nieuw * Clubkampioenschappen 60+ Het Cios geeft training bij De Zoom Sportklassen 't Rijks Verloting weekend Brugge Volg een tennisclinic van Jacco Eltingh De Zoom in Centercourt Spectaculaire opening op ZuidWest TV Sportproject: Sla je SLAGG bij De Zoom 2016 tm 2018 Competitieafsluiting 2017