Nieuws

Bij de nieuwsitems word je op de hoogte gehouden van het laatste nieuws, toernooien en competitie met de mogelijkheid voor inschrijving hiervoor.

Heb je zelf iets leuks of foto's om op de site te plaatsen mail het door naar Monique Engels.

Veel plezier met deze nieuwe site!
Deze site is als sponsoring ontworpen door ons medelid Yuri Goossens van Just in Case Communicatie BV uit Etten-Leur! Ook zijn we veel dank verschuldigd aan Michelle van den Akker van Just in Case die hier ook veel werk aan gehad heeft.

Damesdag 2018

Zoomerchallenge in de 3 zomermaanden

Speciaal voor Niet-leden :

Daviscupspeelster in team van De Zoom

27 Mei komt het eerste Mixteam van De Zoom weer thuis in actie. Zin om op ons gezellig, zonovergoten terras super goede wedstrijden te bekijken? Kom langs vanaf  10.30 uur.

Zij spelen tegen de erg sterke tegenstander Dash maar in ons team zijn ook niet de minste spelers opgesteld, met dit keer zelfs een Daviscup speelster van België in ons midden An-Sophie Mestach. Hoog niveau wedstrijden dus!

De Zoom wenst An-Sophie, Vicky, Evelyne, Annouck, Daan, Roel en Bryan veel succes!

KNLTB ClubApp

Vanaf 5 mei maakt De Zoom gebruik van de KNLTB ClubApp.

Deze kun je via www.knltb.club/app of de bekende stores downloaden (App Store of Google Play).

De App beschikt over de volgende functionaliteiten;

- Competitie- en toernooi-uitslagen;
- Clubnieuws; belangrijke nieuwsberichten zijn zichtbaar in de app
- Bardiensten;
- Ledenlijst;
- Persoonlijk profiel;
- Clubagenda en de eerst aankomende evenementen; binnenkort staat het hele jaar erin.
- Tennismaatje zoeken; Met maatjes kunnen leden binnen onze vereniging elkaar vinden en uitnodigen om te tennissen;

Veel plezier gewenst met de App!

Kortingscode Rosmalen 2018

Ook dit jaar is onze vereniging partner geworden van het enige grastennistoernooi van Nederland: Libema Open in Rosmalen 11 t/m 17 juni 2018.

Dit toernooi staat bekend om zijn intieme sfeer en uitstekende ambiance, dat gecombineerd wordt met toptennis van het allerhoogste niveau.

Dit jaar komen er weer veel aansprekende ATP-spelers en WTA-speelsters naar het toernooi, met zelfs Andy Murray! Bekijk op de website van Libéma Open alle deelnemers.

KORTING:
Bestel via DEZE LINK  je entreekaarten en vul de speciale code in:  zoom-lo18  en ontvang €5,- korting!

Tevens ontvangt de vereniging per verkochte entreekaart ook €5,- en €10,- per verkochte VIP-kaart!

Nieuws Damesdag 2018 Zoomerchallenge in de 3 zomermaanden Daviscupspeelster in team van De Zoom KNLTB ClubApp Kortingscode Rosmalen 2018 Bestuur 2018 Competitieafsluiting 2 juni 2018 Tennispas 2018 afhalen Moller sportklassen Bridge-avond Smash-De Zoom Daan Maasdam gaat voor de wildcard ABN-AMRO WTT De beste wensen! Cios geeft scholing aan N1 Padelspeler van Nederland! Sportploeg vh jaar? Banen onbespeelbaar? Vrije inloop activiteit: Eerste KNLTB Padelexamens Ciosleerlingen * Nieuw * Clubkampioenschappen 60+ Het Cios geeft training bij De Zoom AH-Sportactie Verloting weekend Brugge Sportklassen 't Rijks Volg een tennisclinic van Jacco Eltingh De Zoom in Centercourt Spectaculaire opening op ZuidWest TV Sportproject: Sla je SLAGG bij De Zoom 2016 tm 2018 Competitieafsluiting 2017 Rabo Clubkascampagne Korting op kaartjes Ricoh Open Rosmalen Bridgen: De Zoom wint van Smash!