Nieuws

Bij de nieuwsitems word je op de hoogte gehouden van het laatste nieuws, toernooien en competitie met de mogelijkheid voor inschrijving hiervoor.

Heb je zelf iets leuks of foto's om op de site te plaatsen mail het door naar Monique Engels.

Veel plezier met onze site!

Trainingsbijeenkomst Dementievriendelijke vereniging

Beste dementievrienden van onze vereniging LTC de Zoom,

Op onze oproep om ons te helpen om de status van een “dementievriendelijke vereniging” te verwerven heeft een groot aantal leden gevolg gegeven door op de website van samendementievriendelijk.nl de onlinetraining te volgen.

Daar zijn we als werkgroep natuurlijk heel erg blij mee, dat spreekt voor zich.

We moeten evenwel nog een klein hobbeltje nemen en daarvoor hebben we de volgende afspraak gemaakt met het project Samendementievriendelijk van Alzheimer Nederland.

Wij organiseren op dinsdag 10 december a.s. op zowel de middag als in de avond nog een trainingsbijeenkomst in de clubhuizen van LTC De Zoom en Smash en daar zijn leden welkom van de beide tennisverenigingen en van het Smartlappenkoor Bittere Tranen (er mag op beide bijeenkomsten ingetekend worden, in beide clubhuizen zijn we dan welkom.

Op die dag komt er een tweetal trainers, die ons informeren over de problematiek van dementie en de “opdracht” om ook de mensen met dementie zolang mogelijk in hun zelfstandigheid (ook op de tennisbaan en bij koor en andere verenigingen) te ondersteunen en zij willen dan van ons horen hoe wij omgaan met de mensen die belast zijn met een vorm van dementie.

Aan het eind van deze sessies krijgen we dan het predicaat dat wij een dementievriendelijke vereniging zijn.

Waar kun je de training komen volgen?

Op dinsdag 10 december a.s.
- ’s middags van 14.00 – 16.00 uur in het clubhuis van Smash
- ’s avonds van 19.00 – 21.00 uur in het clubhuis van Ltc De Zoom.

Graag willen we een berichtje ontvangen of je mee wilt komen doen en welke bijeenkomst je wilt volgen. Graag een mailtje naar dementievriendelijkboz@gmail.com.

Kom: we gaan ervoor on onze vereniging de status van een dementievriendelijke vereniging mee te geven. We willen er zijn voor al onze leden.

Vriendelijke groet,

Addy Verhagen, Albert Martens Paul Korzilius en Martien van Leeuwen

Uitnodiging Open Padeltoernooi Ulvenhout

Beste Padelliefhebbers!

Het UTPV Najaars Open Padel toernooi wordt 11-17 november a.s. gehouden. Onze 4 padelbanen liggen er uitstekend bij en we zijn druk in voorbereiding voor een pracht toernooi!

Inschrijven: 1e, 2e, 3e en 4e klasse:

Inschrijven is mogelijk voor HD/DD/GD categorieën in 1e, 2e, 3e en 4e klasse,  op basis van zelf ingeschatte sterkte, waarbij de KNLTB competitie klasse-sterkte als leidraad genomen kan worden  (zie  toernooireglement  voor meer details) .

Inschrijven Topklasse / Kwalificatie Topklasse:
Daarnaast heeft UTPV voor de beste koppels - op invitatie - de Topklasse Herendubbel categorie. Deze spelers / teamcaptains in KNLTB Topklasse en KNLTB+ NPB Hoofdklasse ontvangen hiervoor binnenkort een uitnodiging.

Andere fanatieke padel spelers, die in de 1e klasse inschrijven, kunnen kiezen de inschrijving uit te breiden met kwalificatie Topklasse (wedstrijden op di/wo/do 13-15 november).

- De gekwalificeerden worden aan de Topklasse toegevoegd (max. 1 koppel per Topklasse poule).
- De verliezers in de kwalificatie gaan alsnog verder in de 1e klasse.

Sluiting inschrijving:
De inschrijving is nog tot zondag 3 november 18.00 uur geopend op Toernooi.nl. Zoek hiervoor op 'Ulvenhout Padel' of volg deze link:  Dunlop UTPV Najaars Open Padel 2019

En .... reken op minimaal 2 poulewedstrijden waarna de nrs 1 en 2 zich voor de eindronde plaatsen.

- kom je van >40 km afstand, dan zullen we jouw poulewedstrijden op 1 dagdeel / avond plannen.

Heb je vragen over het toernooi, de inschrijving en de categorieën/sterktes, stuur dan een email aan:  utvopenpadel@gmail.com

Wij hopen velen van jullie te mogen verwelkomen op de Ulvenhoutse Tennis & Padel Vereniging tussen 11 en 17 november 2019!

Toernooicommissie UTPV Najaars Open Padel 2019

Rabo Clubsupport

De Zoom doet ook dit jaar weer mee aan de Rabo ClubSupport en jouw stem is geld waard!

Elk jaar weer een prachtig initiatief van de Rabobank. Alle Rabobank-leden ontvangen 5 stemmen om op hun favoriete vereniging uit te brengen.

Voor elke stem op onze vereniging ontvangt De Zoom een bedrag. Dit bedrag wordt bepaald door het totaal aantal stemmen en De Rabobank West-Brabant heeft dit jaar maar liefst € 150.00,00 te verdelen!

Mogen wij op jouw stem rekenen?

Je kunt stemmen van 27 september t/m 6 oktober 2019.

Bedankt alvast voor je support!

Vrijwilligersdag 2019

Save the date!

De vrijwilligersdag wordt gehouden op zondag 24 november.

Ben je één van de vrijwilligers van De zoom? Noteer dan deze datum in je agenda. Er wordt weer gewerkt aan een leuke invulling en spoedig zal er meer informatie volgen.

Speeddate tennis

Elke eerste donderdag van de maand: Speed date tennis!!!!

Hoe dan? ;-) Dubbel en Mix partijen van een half uur

Voor wie: alle niveau 8-9 spelers van LTC de Zoom

Introducé meenemen is toegestaan (beginner of niveau 8-9)

Tijd: vanaf 19.30 uur in ons gezellige clubhuis. Voor iets lekkers bij de borrel wordt gezorgd

De eerst volgende is 3 oktober. Ben jij erbij?

Groet,

Marieke, Joyce, Daan en Inge
Wedstrijd technische commissie.

Nieuws Trainingsbijeenkomst Dementievriendelijke vereniging Uitnodiging Open Padeltoernooi Ulvenhout Rabo Clubsupport Vrijwilligersdag 2019 Speeddate tennis Samen Dementievriendelijk De Zoom 2019 Senior Plus dagen 2019 Tennispas 2019 afhalen Bridge-avond Banen onbespeelbaar? Oudste lid na 41 jaar lidmaatschap opgezegd Nieuw: pas zelf je foto op je pas aan! Max Vitaal Vrije inloop heren en dames KNLTB ClubApp Sportklassen 't Rijks De Zoom in Centercourt Spectaculaire opening op ZuidWest TV Drone-vlucht over ons park Alleen pinnen mogelijk