Bezoekadres
Bastionweg 40-42
4614 RM Bergen op Zoom

Nieuws

Bij de nieuwsitems word je op de hoogte gehouden van het laatste nieuws, toernooien en competitie met de mogelijkheid voor inschrijving hiervoor.

Heb je zelf iets leuks of foto's om op de site te plaatsen mail het door naar Monique Engels.  

Veel plezier met deze nieuwe site!
Deze site is als sponsoring ontworpen door ons medelid Yuri Goossens van Just in Case Communicatie BV uit Etten-Leur! Ook zijn we veel dank verschuldigd aan Michelle van den Akker van Just in Case die hier ook veel werk aan gehad heeft. 

Uitkomst ALV 2019

In grote lijnen alvast de uitkomst van de ALV d.d. 11 maart 2019:

- Wegens de immer gezellige drukte op de banen bij het vrijspelen in de avonden, tijdens de heren- en damesochtenden, de competitie, toernooien en velen die training volgen van onze 1.080 leden kunnen we een extra tennisbaan goed gebruiken. Tijdens de ALV werd dan ook bijna unaniem door de aanwezigen enthousiast op "voor" gestemd. We gaan dus een 11e tennisbaan in eigen beheer aanleggen! 

- Verder is tijdens de ALV aangegeven dat de contributie ongewijzigd blijft, € 125,00/jaar voor de senioren voor 2 sporten tennis & padel. Hiermee blijven we de voordeligste tennisvereniging van de omgeving. 

- Ook de barprijzen blijven idem aan vorig jaar. 

- Het dak van het clubhuis gaat dit jaar gerenoveerd worden. 

         De Zoom is klaar voor de toekomst!  
         Met 11 tennisbanen en 2 padelbanen


Senior Plus dagen 2019

De Senior Plus Dagen voor de 50+ heren en dames zijn weer gepland voor 2019. Voor De Zoom wordt deze altijd de eerste maandag van juli gehouden en voor 2019 valt dit op 1 juli. 

Altijd een erg populaire dag waarvoor de eerste inschrijvingen al in januari binnen komen en er eind april al een wachtlijst aangemaakt moet worden. Vaak kunnen we een aantal van de wachtlijst alsnog plaatsen indien iemand geblesseerd afzegt. Totaal kunnen er 96 deelnemers meedoen en dat gebruiken we alle 12 banen (10 tennisbanen en 2 padelbanen). Dus wees er op tijd bij, vol = vol. 

Zie de foto's hoe gezellig het elk jaar weer is en meld je vooral aan. 

Er zijn in de regio meerdere Senior Plus dagen waarvoor je kunt inschrijven. 


Tennispas 2019 afhalen

Afhaaldag: zaterdagmiddag 30 maart de gelegenheid om in het clubhuis af te halen:

- je tennispas tussen 14.00 en 17.00 uur
- de competitiebescheiden tussen 14.00 en 15.00 uur 

Er dient reeds 1 bardienst ingepland en de contributie voldaan te zijn alvorens de pas meegegeven wordt. .

Indien je niet in de gelegenheid bent de pas dan af te halen dan wordt later een moment bepaald om in het clubhuis alsnog je pas af te halen.

Ledenadministratie:
Karin Scheringa of Juliënne van Broekhoven: ledenadm.ltcdezoom@gmail.com 

We wensen ieder weer gezellig tennisplezier!


Banen onbespeelbaar?

Update 27-1-‘19: de banen zijn weer open!

Onze baancommissaris Ben van Uum  en Gert-Jan Heeren inspecteren bij sneeuw en vorst de banen dagelijks, indien er niet veilig op te spelen valt en/of schade aan de banen zelf veroorzaakt kan worden ivm sneeuw of ijs dan worden de banen gesloten. Blijf deze site daarvoor in de gaten houden.

 


Sjors Sportief

Natuurlijk doet ook De Zoom ook in 2019 weer mee aan Sjors Sportief voor de basisschool-jeugd!

Probeer de sport tennis en/of padel gratis uit en achteraf drinken we gezellig een glaasje fris in het clubhuis. Doe je mee?

Je kunt je nu opgeven voor 20 en 27 maart: 

- Tennisles 14.30 tot 15.30 uur 
- Padelles 15.30 tot 16.30 uur

Via jfiktorie@hotmail.com
 

Nieuws Uitkomst ALV 2019 Senior Plus dagen 2019 Tennispas 2019 afhalen Banen onbespeelbaar? Sjors Sportief Oudste lid na 41 jaar lidmaatschap opgezegd Nieuw: pas zelf je foto op je pas aan! Vacature Secretaris Max Vitaal Vrije inloop heren en dames Fox Sports op tv Het zoomertoernooi was weer een groot succes! KNLTB ClubApp Het Cios geeft training bij De Zoom Sportklassen 't Rijks Moller sportklassen Bridge-avond Daan Maasdam gaat voor de wildcard ABN-AMRO WTT Cios geeft scholing aan N1 Padelspeler van Nederland! Eerste KNLTB Padelexamens Ciosleerlingen Vrije inloop activiteit: De Zoom in Centercourt Spectaculaire opening op ZuidWest TV Drone-vlucht over ons park Joost voor wildcard ABNAMRO WTT Padelbanen Feestelijke heropening, huldiging 1.000ste lid & nominatie! Alleen pinnen mogelijk Unieke kans voor de LTC de Zoom Jeugdleden ABN-AMRO WTT Wildcard
Sponsors