Mini Maxi Toernooi 2019 icm Tenniskamp jr.

Beste Junioren,

Ben je toe aan vakantie of ga je binnenkort al lekker op vakantie? Toch willen we graag je aandacht vragen voor het tenniskamp!

Onze Jeugdcommissie is druk in de weer met de organisatie van het Tenniskamp 2019 bij LTC de Zoom. Dit jaar een samenwerking met BIJDAAN!

Het altijd gezellige Tenniskamp wordt georganiseerd van vrijdagavond 28 juni tot en met  zondagochtend 30 juni. Met aansluitend het MINI- MAXI TOERNOOI 2019.

Het Tenniskamp is voor kinderen van de leeftijd 7 t/m 17 jaar, (mocht je er net onder of boven vallen stuur ons even een mailtje dan kijken we er even naar.) Het Tenniskamp staat dit jaar meer in het teken van ‘’tennis’’. Buiten dat we altijd leuke activiteiten hebben gaan we dit jaar ook ‘’Padel’’ erbij betrekken.

Mocht je alleen mee willen doen met het MINI- MAXI TOERNOOI bedragen de kosten €5 per koppel (€2,50 p.p). Mocht je mee gaan op kamp is deelname gratis (niet verplicht)! Laat het in het mailtje/berichtje wel even weten.

Inschrijven kan via:    jeugdcommissie@ltcdezoom.nl of stuur een appje naar Stefan Versteeg (06-27889853) of Daan van Nassau (06-29462940)

De inschrijfkosten zijn  €50,- p.p all inclusive per persoon. Dit is het totale bedrag voor alle dagen all-in. Mocht je een allergie hebben of er spelen andere zaken waar wij van op de hoogte moeten zijn geef het even aan in het mailtje. De kosten worden betaald op vrijdagavond wanneer de kinderen de tenten gaan opzetten. De kosten gelieve gepast en cash betalen, wij kunnen helaas nog niet via de pin werken.

Wat heb je nodig tijdens het Tenniskamp:
·         Tent
·         Slaapzak / Slaapmatje
·         Tandenborstel / Tandpasta
·         Handdoek
·         Douchespullen
·         Droge kleding
·         Sportkleding
·         Tennisschoenen
·         Tennisracket
·         Zwemkleding    *
·         Badslippers (óf makkelijke schoenen)  *
·         Ondergoed
·         Zaklamp
·         Medicijnen (indien nodig)
* Niet zeker of we dit gaan gebruiken.

En natuurlijk GEZELLIGHEID!!!

Mochten er nog vragen zijn, mail ons of stuur een Messenger bericht via onze Facebook pagina; Ltc de zoom jeugdcommissie

Groeten,
De Jeugdcommissie