Max Vitaal

De Zoom biedt naast het programma Sjors Sportief voor de jeugd nu ook voor Max Vitaal een programma aan speciaal voor de 55+ers. De boekjes worden door de Fitfabriek uitgegeven vanaf oktober 2018, hierin staat vermeld hoe u in kunt schrijven maar dit mag natuurlijk ook rechtstreeks via info@ltcdezoom.nl ovv Max Vitaal.

Beste heren en dames (niet-leden),

We nodigen je graag uit voor 55+ fittennis Max Vitaal. Wil je in beweging blijven en heerlijk gezond in de buitenlucht zijn? Doe dan gezellig mee bij Tennisvereniging LTC de Zoom en probeer gelijk de nieuwste sport in BoZ Padel uit. Alles naar eigen tempo natuurlijk, het gaat om het plezier en de ontspanning.

Aanbod: Seizoen lidmaatschap met onbeperkt alle dagen vrij tennissen en padellen + een eigen racket + 10 trainingen door een gekwalificeerde trainer van onze tennisschool BijDaan voor € 130,00.

Uiteraard is er altijd tijd voor een bakje koffie of een drankje achteraf gezellig op het terras of in het clubhuis om even na te kletsen. Tevens mag je meedoen met alle activiteiten op onze vereniging.

Start vanaf 2 november 2018 of 3 april 2019, onbeperkt vrijspelen. De trainingen worden vervolgens 1x per week aansluitend gegeven op de woensdagen of vrijdagen van 10.00 tot 10.45 uur uitgezonderd de schoolvakanties. Minimaal aantal deelnemers alvorens te starten per woensdag of vrijdag is 3.

We hebben een grote groep 55+ leden, maar liefst 330 van de 1.050 leden zijn namelijk tussen de 55 en 82 jaar! Iedereen hoort erbij op onze vereniging, jong en oud mixt erg leuk doorelkaar. Bovendien werkt dit erg goed voor de sociale contacten, dat merk je bijvoorbeeld bij de wat oudere leden die alleen zijn komen te staan, dit geeft hen dan veel extra steun. U zult zich vast thuisvoelen bij De Zoom!

Nieuws AH-Sportactie Max Vitaal Het zoomertoernooi was weer een groot succes! Schoonmaker m/v Damesdag 2018 Zoomerchallenge in de 3 zomermaanden Daviscupspeelster in team van De Zoom KNLTB ClubApp Kortingscode Rosmalen 2018 Bestuur 2018 Competitieafsluiting 2 juni 2018 Tennispas 2018 afhalen Moller sportklassen Bridge-avond Smash-De Zoom Daan Maasdam gaat voor de wildcard ABN-AMRO WTT De beste wensen! Cios geeft scholing aan N1 Padelspeler van Nederland! Sportploeg vh jaar? Banen onbespeelbaar? Vrije inloop activiteit: Eerste KNLTB Padelexamens Ciosleerlingen * Nieuw * Clubkampioenschappen 60+ Het Cios geeft training bij De Zoom Sportklassen 't Rijks Verloting weekend Brugge Volg een tennisclinic van Jacco Eltingh De Zoom in Centercourt Spectaculaire opening op ZuidWest TV Sportproject: Sla je SLAGG bij De Zoom 2016 tm 2018 Competitieafsluiting 2017