Max Vitaal

De Zoom biedt naast het programma Sjors Sportief voor de jeugd nu ook voor Max Vitaal een programma aan speciaal voor de 55+ers. De boekjes worden door de Fitfabriek uitgegeven.

Inschrijven mag rechtstreeks via info@ltcdezoom.nl ovv Max Vitaal.

Beste heren en dames (niet-leden),

We nodigen je graag uit voor 55+ fittennis Max Vitaal. Wil je in beweging blijven en heerlijk gezond in de buitenlucht zijn? Doe dan gezellig mee bij Tennisvereniging LTC de Zoom en probeer gelijk de nieuwste sport in BoZ Padel uit. Alles naar eigen tempo natuurlijk, het gaat om het plezier en de ontspanning.

Aanbod: Seizoen lidmaatschap met onbeperkt alle dagen vrij tennissen en padellen + een eigen racket + 10 trainingen door een gekwalificeerde trainer van onze tennisschool BijDaan voor € 130,00.

Uiteraard is er altijd tijd voor een bakje koffie of een drankje achteraf gezellig op het terras of in het clubhuis om even na te kletsen. Tevens mag je meedoen met alle activiteiten op onze vereniging.

Start vanaf 3 april 2019, onbeperkt vrijspelen. De trainingen worden vervolgens 1x per week aansluitend gegeven op de woensdagen of vrijdagen van 10.00 tot 10.45 uur uitgezonderd de schoolvakanties. Minimaal aantal deelnemers alvorens te starten per woensdag of vrijdag is 3.

We hebben een grote groep 55+ leden, maar liefst 330 van de 1.050 leden zijn namelijk tussen de 55 en 82 jaar! Iedereen hoort erbij op onze vereniging, jong en oud mixt erg leuk doorelkaar. Bovendien werkt dit erg goed voor de sociale contacten, dat merk je bijvoorbeeld bij de wat oudere leden die het droevige lot treffen alleen te komen staan, dit geeft hen dan veel extra steun. Wij noemen ons vaak gekscherend één grote familie maar dan blijken we er ook elke keer weer echt voor elkaar te zijn.

U zult zich vast thuisvoelen bij De Zoom!

Doet u mee?

Monique Engels

Nieuws Vrijwilligersdag 2019 Speeddate tennis Zoomerchallenge in de 4 zomermaanden Samen Dementievriendelijk De Zoom 2019 Senior Plus dagen 2019 Tennispas 2019 afhalen Bridge-avond Banen onbespeelbaar? Oudste lid na 41 jaar lidmaatschap opgezegd Nieuw: pas zelf je foto op je pas aan! Max Vitaal Vrije inloop heren en dames KNLTB ClubApp Het Cios geeft training bij De Zoom Sportklassen 't Rijks Moller sportklassen Ravelijn Steenbergen Eerste KNLTB Padelexamens Ciosleerlingen De Zoom in Centercourt Spectaculaire opening op ZuidWest TV Drone-vlucht over ons park Alleen pinnen mogelijk