Bezoekadres
Bastionweg 40-42
4614 RM Bergen op Zoom
Sponsors

Bardienstplanner, introducé

Bovenaan op de homepage kun je middels de middelste button Bardienstplanner je bardienst inplannen. Het kan ook middels deze link.  In het menu aan de linkerzijde kun je de handleiding voor het inplannen er op na lezen. 

Ieder lid (behalve de vrijwilligers) hebben bardienstplicht. Uitzondering: mocht het medisch gezien niet mogelijk zijn, kan aan onze voorzitter van de barcommissie Hans van Agtmaal vrijstelling aangevraagd worden, bardienstplanner@ltcdezoom.nl

Wil je een introdué uitnodigen? 
Dat kan heel eenvoudig door 2x je eigen pasje door het afhangbord te halen. Dit wordt door de penningmeester geregistreerd en je krijgt een automatische incasso ad € 5,00. 

Procedure openen clubhuis:
De sleutel van het clubhuis is vanaf 11 juni  niet meer op te halen bij het tankstation. In de hal van het clubhuis hangt boven het afhangbord een lijstje met daarop per dag aangegeven wie de sleutelhouders is. De telefoonnummers staan achter de naam vermeld.

 Openen
- Als je bardienst hebt ga je met je bondspas de hal binnen.
- Je belt het voor die dag aangegeven nummer.
- De sleutelhouder zal het slot vrijgeven, zorgt dat je binnen 30 sec de deur open gedaan hebt.
- Het slot zal nu normaal werken.

Sluiten
- Als je klaar bent met je dienst eerst alle buitendeuren sluiten en het clubhuis verlaten via de hal.
- Je sluit de deur en draait de deurkruk omhoog, de deur zal op slot gaan.
- Controleren of deur inderdaad op slot is gegaan.

LedenBardienst afkopen, ruilen of verzetten?Bardienst plannen & handleidingDementievriendelijke VerenigingNaar een veiliger sportklimaat:IVA-Certificaat voor alle ledenReservering bestuurskamer, bestuur & commissiesKassasysteemWeetjes voor nieuwe ledenMentale tennistrainingBaan vegenWanneer zijn onze banen onbespeelbaar?Spelregels en test jouw kennis​Nieuwe bespanning en/of racket nodig?Ongevallenverzekering voor elk knltb-lidSport en Blessures
Sponsors