Laddercompetitie senioren

De Laddercompetitie is vanaf 1 juni 2015 van start gegaan en er nemen al 100 deelnemers aan deel!

De ladder is bijgewerkt op 28-05-2018.

LADDERINDELING

DEELNEMERSLIJST

UITSLAG LADDERCOMPETITIE WEDSTRIJD

Bekijk op de ladderindeling wie er voor je staat om uit te dagen, in de deelnemerslijst tref je zijn/haar emailadres en telefoonnummer aan. Binnen 2 weken moet de wedstrijd gespeeld zijn anders wisselen jullie sowieso van plaats. Middels het uitslagenformulier kan de uitslag gemaild worden naar Simone Leys.

Er komen nog steeds nieuwe deelnemers bij dus check regelmatig de ladder. Doe je nog niet mee en zou je het wel willen, schrijf je dan nog in middels onderstaand formulier.
__________________________________________________________

De laddercompetitie is een onderlinge competitie binnen onze vereniging. Of je nu beginnend of al een gevorderd speler bent, alle senior leden kunnen er aan mee doen!

De ladder is een leuke manier om wedstrijdervaring op te doen of wedstrijdritme te behouden.Tevens is het een sympathieke manier om eens te spelen tegen leden waar je nog nooit tegen hebt gespeeld of zelfs kennis te maken met leden die je niet kent.

Wij kiezen voor het zogenaamde piramidemodel waarbij je verticaal en horizontaal kunt uitdagen. Bij de start van de laddercompetitie staan de namen van de spelers in de ladder opgesteld. Als na het spelen van de wedstrijd de volgorde verandert, wordt dit gepubliceerd op deze site. Er wordt een ladder competitie opgestart voor dames singel, heren singel, dames dubbel en heren dubbel.

Vul het inschrijfformulier  in en mail het naar onze WTC laddercompetitie-coördinator: Simone Leijs. Nieuwe mensen die mee willen doen nadat de ladder competitie is gestart sluiten rechts onderaan aan ongeacht de speelsterkte.

Laddercompetitie spelregels:
Kijk op de ladder en kies iemand uit waar je tegen wilt spelen.

Je kunt mensen uitdagen, middels dit schema, die:
- In dezelfde trede links van je staan  en in de trede boven je staan.Dus in dit voorbeeld:
- Persoon C mag: persoon B,A, ( links ) en de toppers ( boven ) uitdagen
- Persoon F mag :persoon E,D ( links ) en A, B, C. ( boven ) uitdagen

Gebruiksaanwijzing:
- Stuur een mail aan degene die je uitdaagt of pak de telefoon.
- Samen met je tegenstander bepaal je een dag en tijdstip waarop je de wedstrijd gaat spelen ( binnen twee weken ). Als de uitgedaagde speler (s) niet binnen 2 weken de uitdaging kan aangaan, wisselt de uitdager van positie met de uitgedaagde.
- De uitdager zorgt voor de ballen.
- Hang de baan af met je pasje.
- De wedstrijden worden op tijd gespeeld, singels 40 minuten, dubbels 50 minuten.
- De games worden doorgeteld.
- Wanneer je hebt of bent uitgedaagd en verloren, mag je niet direct dezelfde speler(s) weer uitdagen. Eerst moet je een andere ladderwedstrijd spelen. Komt de uitdager of uitgedaagde niet opdagen op het afgesproken tijdstip, verliest hij/zij de wedstrijd. Wint de uitdager, dan wisselen de spelers van plaats op de ladder. Verliest de uitdager dan gebeurt er niets.

- De uitdager geeft de uitslag van de wedstrijd binnen 24 uur door aan Simone Leijs  De uitslagen worden 1 keer per week verwerkt.

- De winnaar van het jaar 2015 wordt op 31 december bekend gemaakt, dit is niet degene die boven aan de ladder staat, maar degene die de meest wedstrijden heeft gewonnen.

Op 1 januari 2016 loopt de ladder dan weer door.

Veel plezier met spelen!

Uitslag 2015:
De meeste wedstrijden in 2015 zijn gespeeld door Jacqueline Touw en Anita Goedschalk. Zij hebben ook de meeste wedstrijden gewonnen. Een goede prestatie!

CompetitieCompetitie voorjaar, najaar en winter 2018Inschrijving competitieLaddercompetitie senioren1e mixteam, landelijk 1e klasse, zondagTopklasse Heren zaterdagMixteam junioren 1e klasse