Kortingscode Rosmalen 2019

Ook dit jaar is onze vereniging partner geworden van het enige grastennistoernooi van Nederland: Libema Open in Rosmalen 10 t/m 16 juni 2019.

Dit toernooi staat bekend om zijn intieme sfeer en uitstekende ambiance, dat gecombineerd wordt met toptennis van het allerhoogste niveau.

Dit jaar komen er weer veel aansprekende ATP-spelers en WTA-speelsters naar het toernooi, zoals Tsitsipas, Goffin, Tiafoe, Verdasco, Gasquet, Dimitrov, Haasse, Bertens, Sabalenka en Mertens!

Bekijk op de website van Libéma Open alle deelnemers.

KORTING:
Bestel via DEZE LINK  je entreekaarten en vul na het kiezen van de dag deze speciale code in:  zoom-lo19  en de prijs wordt direct aangepast met €5,- korting!

Nieuws Speeddate tennis Zoomerchallenge in de 4 zomermaanden Samen Dementievriendelijk De Zoom 2019 Senior Plus dagen 2019 Tennispas 2019 afhalen Bridge-avond Banen onbespeelbaar? Oudste lid na 41 jaar lidmaatschap opgezegd Nieuw: pas zelf je foto op je pas aan! Max Vitaal Vrije inloop heren en dames Het zoomertoernooi was weer een groot succes! KNLTB ClubApp Het Cios geeft training bij De Zoom Sportklassen 't Rijks Moller sportklassen Ravelijn Steenbergen Eerste KNLTB Padelexamens Ciosleerlingen De Zoom in Centercourt Spectaculaire opening op ZuidWest TV Drone-vlucht over ons park Alleen pinnen mogelijk