Kortingscode Rosmalen 2019

Ook dit jaar is onze vereniging partner geworden van het enige grastennistoernooi van Nederland: Libema Open in Rosmalen 10 t/m 16 juni 2019.

Dit toernooi staat bekend om zijn intieme sfeer en uitstekende ambiance, dat gecombineerd wordt met toptennis van het allerhoogste niveau.

Dit jaar komen er weer veel aansprekende ATP-spelers en WTA-speelsters naar het toernooi, zoals Tsitsipas, Goffin, Tiafoe, Verdasco, Gasquet, Dimitrov, Haasse, Bertens, Sabalenka en Mertens!

Bekijk op de website van Libéma Open alle deelnemers.

KORTING:
Bestel via DEZE LINK  je entreekaarten en vul na het kiezen van de dag deze speciale code in:  zoom-lo19  en de prijs wordt direct aangepast met €5,- korting!

Nieuws Vanaf 11 mei tennissen volgens richtlijnen Zomerchallenge KNLTB ClubApp Baan 11 Groot onderhoud baan 1 t/m 5, baan 6 t/m 10 Speeddate tennis Bridge-avond geannuleerd De Zoom dementievriendelijk Najaarscompettiie-kampioenen 2019 Trainingsbijeenkomst Dementievriendelijke vereniging Samen Dementievriendelijk Senior Plus dag 2020 Tennispas 2020 Banen onbespeelbaar? Oudste lid na 41 jaar lidmaatschap opgezegd Nieuw: pas zelf je foto op je pas aan! Max Vitaal Vrije inloop heren en dames Sportklassen 't Rijks De Zoom in Centercourt Spectaculaire opening op ZuidWest TV Drone-vlucht over ons park Alleen pinnen mogelijk