Uitnodiging ALV

Beste leden,

Hierbij nodigen wij alle leden uit tot het bijwonen van de Algemene Leden Vergadering op:

maandag 11 maart 2019 om 20.00 uur in ons clubhuis

Zijn we klaar voor de toekomst? Beslis mee!
Aangezien we elk jaar weer veel nieuwe leden aantrekken en het gezellig druk op de banen is elke avond met vrijspelen en veel competitieteams wachten op een plekje willen we het met jullie hebben over de toekomst van ons mooie park onder punt 5 van de agenda. Wij hebben gekeken naar de mogelijkheid voor het aanleggen van een 11e tennisbaan. We leggen de ideeën en mogelijkheden voor en vernemen graag feedback van jullie. Aansluitend volgt de stemronde.

Indien er minder dan 10% van de stemgerechtigde leden aanwezig zijn, is dit tevens een oproep voor de volgende vergadering op dezelfde datum met dezelfde agenda.

De Agenda:
                  1. Opening door de voorzitter
                  2. Notulen vorige vergadering d.d. 12-03-2018
                  3. Mededelingen bestuur
                  4. Ingekomen stukken
                  5. Investeringen 2019
                      a. Stemronde toekomst park
                      b. Begroting 2019
                  6. Jaarverslag Kascie 2018 en verkiezingen kascie 2019
                  7. Financieel verslag 2018 penningmeester
                     (ter inzage vanaf een half uur voor aanvang van de ALV)
                  8. Contributie 2019 en 2020