Bezoekadres
Bastionweg 40-42
4614 RM Bergen op Zoom

Clubkampioenschappen Sr 2018

                         
Vanaf donderdag 13 september t/m zondag 23 september vinden op ons park de Senioren clubkampioenschappen plaats. 

Je kunt je via deze directe link inschrijven.


Om alle wedstrijden zowel in de hoofdronde als in de verliezersronde af te kunnen werken, zal de commissie wederom een beroep moeten doen op de flexibiliteit van de deelnemers. 

Om zo min mogelijk wedstrijden te hoeven verzetten is het dit jaar mogelijk om alle verhinderingen gedurende deze week op te geven. Hoe minder verhinderingen in het eerste weekend en 's avonds om 18.00 uur, hoe minder wedstrijden we om 21.45 hoeven spelen.
Het is wederom mogelijk  om in twee dubbels of mixen in te schrijven in twee speelsterkte onderdelen, dit dient dan wel met twee verschillende partners te zijn. Uiteraard mag de speelsterkte waarop men inschrijft nooit lager liggen dan de eigen actuele speelsterkte.

In  het finale weekend worden de finales volgens een vast schema gespeeld. In de ochtend 9.00 uur de verliezersronden dubbels, 10.30 hoofdronden dubbels, de verliezersronden singels 12.00 uur en de hoofdronden singels 13.30. en we sluiten om 15.00 uur af met de finales van de mixen, zowel hoofd als verliezersronden.

De commissie wenst alle deelnemers en supporters veel plezier tijdens de clubkampioenschappen 2018.

Reglement clubkampioenschappen LTC de Zoom 2018: 
1. De wedstrijden worden gespeeld van donderdag 13 september t/m zondag 23 september 2018. Bij grote deelname kan de toernooicommissie beslissen om woensdag 12 september aan te vangen met het toernooi. 
2. Het toernooi wordt gespeeld op de 10 Provision banen van LTC de Zoom aan de Bastionweg te Bergen op Zoom. 
3. Indien er in een categorie te weinig inschrijvingen zijn kan de wedstrijdleiding besluiten twee categorieën samen te voegen. 
4. Er wordt gespeeld volgens de regels van de KNLTB. De partijen worden gespeeld om twee gewonnen sets. De “tie-break”wordt toegepast bij de stand van 6-6 in elke set. Bij extreme condities kan de toernooicommissie besluiten tot een super tiebreak. i.p.v. een derde set. 
5. Na verlies van de eerste partij in de hoofdronde wordt de betreffende speler ingedeeld in de verliezersronde. Het recht op deelname aan de verliezersronde vervalt na de tweede ronde. En na het geven van een WO. De verliezersronde wordt gespeeld volgens dezelfde regels als de  hoofdronde. Indien je niet deel wilt nemen aan de verliezersronde dien je dit meteen na afloop van een verloren partij door te geven aan de wedstrijdleiding. 
6. De inschrijfkosten bedragen 2,50 per onderdeel. Alle deelnemers ontvangen een enveloppe met 5 loten voor de loterij. 
7. Men kan inschrijven voor drie onderdelen. Bij inschrijven in drie onderdelen moeten wel het aantal verhinderingen reëel zijn. 
8. Het is mogelijk om bij de mixen en de dubbels in te schrijven in twee speelsterkte onderdelen, dit dient dan wel met twee verschillende partners te zijn. 
9. Van maandag t/m vrijdag worden de wedstrijden gespeeld vanaf 18.00 uur 
10. Om zo min mogelijk wedstrijden te hoeven verzetten kunnen de deelnemers alle verhinderingen opgeven. 
11. De finalisten t/m 17 jaar van de jeugdclubkampioenschappen mogen in de categorie waarin zij finale hebben gespeeld deelnemen aan de senioren clubkampioenschappen in de categorie twee/drie mits zij minimaal speelsterkte 6 hebben. Zij worden niet toegelaten tot de verliezersronde. 
12. De clubkampioen komt uit de categorie twee/drie, zijn er in deze categorie geen inschrijvingen dan is er geen clubkampioen. 
13. Inschrijven is alleen mogelijk via internet: www.toernooi.nl 
14. De inschrijving sluit zondag 2 september 2018 om 24.00 uur. 
15. Hoewel het toernooi geen officieel knltb toernooi is wordt de indeling van de onderdelen geloot volgens de richtlijnen van de knltb. 
16. Tijdens het toernooi is de wedstrijdleiding te bereiken op telefoonnummer 0164-251659. E mail: wtc@ltcdezoom.nl  
17. In alle gevallen waarin de wedstrijdbepalingen niet voorzien, beslist de wedstrijdleider.

Wedstrijdleider: Ruud van der Linden 
Commissie:  Anita, Dennis, Gert-Jan,  Inge, Inge,  Marjolijn, Monique, Nicole, Pascal, Tom, Simone    

ToernooienBastion Open Lente- & Herfstbok Toernooi 2018Senior Plus Eendagstoernooi 201860+ Zoom Toernooiopeningstoernooi 31 maart 2018Mini Maxi Toernooi 2018Ladiesnight 16 maartAutoschadeteam Zoomertoernooi 2018Clubkampioenschappen Sr. 2018Clubkampioenschappen Junioren
Sponsors