Bridge-avond Smash-De Zoom

Bridgen tegen Smash,

Op vrijdag 30 maart verzamelden de 20 bridgeparen van Smash en de Zoom zich om 19.30 u in het clubhuis van onze zustervereniging om de jaarlijkse strijd om de bridgebeker aan te gaan.
We werden gastvrij ontvangen en om 19.45 u begon de strijd om de ups en downs.

In de onderlinge stand loopt de Zoom nog behoorlijk achter en er was ons alles aan gelegen om de vorig jaar gewonnen wisselbeker nog een jaar in ons clubhuis te mogen plaatsen.
Er werd scherp geboden, scherp gespeeld en dankbaar gebruik gemaakt van de foutjes van de tegenstrevers.

Het werd een goede vrijdag voor ons, want toen om 23.15 u wedstrijdleider Betsy Doomen (goed gedaan Betsy en bedankt) de eindstand bekend werd en de punten waren opgeteld, bleek dat we met 520 – 480 hadden gewonnen en kon Theo Zwetsloot van Smash ons de beker overhandigen.
De achterstand is dus wat kleiner geworden, maar we hebben nog wat in te halen!!!

Er werden nog wat bedankjes over en weer uitgewisseld en er werd nog even gezellig nagebabbeld en de Zoomers gingen in ieder geval met een goed gevoel de Pasen in!!

Ook namens Pierre wil ik jullie feliciteren met onze winst en hartelijk danken voor jullie deelname en gezellige inzet en hopelijk tot een volgende (bridge) gelegenheid.

Jan Goossens

Nieuws Vrije inloop heren en dames Speelsterktebepaling 15-11-2018 Fox Sports op tv Uitnodiging voor onze Padelspelers Open toernooi te Ulvenhout AH-Sportactie Max Vitaal Het zoomertoernooi was weer een groot succes! Schoonmaker m/v Damesdag 2018 Zoomerchallenge in de 3 zomermaanden Daviscupspeelster in team van De Zoom KNLTB ClubApp Kortingscode Rosmalen 2018 Bestuur 2018 Competitieafsluiting 2 juni 2018 Tennispas 2018 afhalen Moller sportklassen Bridge-avond Smash-De Zoom Daan Maasdam gaat voor de wildcard ABN-AMRO WTT De beste wensen! Cios geeft scholing aan N1 Padelspeler van Nederland! Sportploeg vh jaar? Banen onbespeelbaar? Vrije inloop activiteit: Eerste KNLTB Padelexamens Ciosleerlingen * Nieuw * Clubkampioenschappen 60+ Het Cios geeft training bij De Zoom Sportklassen 't Rijks Verloting weekend Brugge Volg een tennisclinic van Jacco Eltingh