Bridge-avond

Bridgen tegen Smash

Op vrijdagavond 22 maart 2019 zo rond 19.30 verzamelden zich een 40-tal mensen in ons clubhuis om de strijd aan te binden aan de bridgetafel. Dit is een jaarlijks terugkerend gebeuren en de strijd is vaak ongemeen fel, maar sportief.

Betsy Doomen had voor de bridgespullen gezorgd en echtgenoot Wil zorgde ervoor dat het de bridgers aan niets ontbrak: er kwamen een heleboel heerlijke hapjes op tafel en de spelers lieten het zich prima smaken.

Aan elke van de 10 tafels kwam een paar van de Zoom een paar van Smash tegen. Er werd stevig geboden en goed of minder goed afgespeeld en werden de sresultaten in de scorekastjes
ingevoerd. Zodoende kon om een uur of elf de score worden opgemaakt. Eerst werd er gekeken welk paar van Smash en welk paar van de Zoom het beste gescoord had.

Voor Smash was dat het koppel Chris van Bergen en Henk van Esveld. Zij werden in de totaalstand vierde. Het beste paar van de Zoom was Herman van Straaten en Jan Timmermans. Zij werden
dan ook eerste in de totaalstand. Beide paren konden een flesje wijn in ontvangst nemen.

Toen werd de eindstand opgemaakt en het bleek dat de Zoom het over all beter gedaan had dan Smash, dus konden we de beker, die we overigens verdedigden, in ons clubhuis houden.

Toon Maes van Smash sprak er in zijn dankwoordje over dat over de jaren gezien Smash nog wel een stukje voorloopt. We gaan er aan werken om deze achterstand ongedaan te maken!!

Toon nodigde ons al uit om volgend voorjaar in hun clubhuis de strijd voort te zetten. Gaan we zeker doen!!

Rest mij nog om enkele mensen te bedanken. Betsy voor de bridgespullen en Wil voor de heerlijke hapjes. Natuurlijk ook Pierre Voeten (zat in Spanje) die er voor gezorgd had dat mensen van de Zoom mee kwamen spelen.

Natuurlijke ook alle deelnemers bedankt voor de inzet en gezelligheid.

Jan Goossens

Nieuws Speeddate tennis De Zoom 2019 Senior Plus dagen 2019 Tennispas 2019 afhalen Bridge-avond Banen onbespeelbaar? Sjors Sportief Oudste lid na 41 jaar lidmaatschap opgezegd Nieuw: pas zelf je foto op je pas aan! Vacature Secretaris Max Vitaal Vrije inloop heren en dames Fox Sports op tv Het zoomertoernooi was weer een groot succes! KNLTB ClubApp Het Cios geeft training bij De Zoom Sportklassen 't Rijks Moller sportklassen Ravelijn Steenbergen Daan Maasdam gaat voor de wildcard ABN-AMRO WTT Cios geeft scholing aan N1 Padelspeler van Nederland! Eerste KNLTB Padelexamens Ciosleerlingen Vrije inloop activiteit: De Zoom in Centercourt Spectaculaire opening op ZuidWest TV Drone-vlucht over ons park Joost voor wildcard ABNAMRO WTT Padelbanen Feestelijke heropening, huldiging 1.000ste lid & nominatie! Alleen pinnen mogelijk