Bezoekadres
Bastionweg 40-42
4614 RM Bergen op Zoom
Sponsors

Bridge-avond

Bridgen tegen Smash

Op vrijdagavond 22 maart 2019 zo rond 19.30 verzamelden zich een 40-tal mensen in ons clubhuis om de strijd aan te binden aan de bridgetafel. Dit is een jaarlijks terugkerend gebeuren en de strijd is vaak ongemeen fel, maar sportief.

Betsy Doomen had voor de bridgespullen gezorgd en echtgenoot Wil zorgde ervoor dat het de bridgers aan niets ontbrak: er kwamen een heleboel heerlijke hapjes op tafel en de spelers lieten het zich prima smaken.

Aan elke van de 10 tafels kwam een paar van de Zoom een paar van Smash tegen. Er werd stevig geboden en goed of minder goed afgespeeld en werden de sresultaten in de scorekastjes
ingevoerd. Zodoende kon om een uur of elf de score worden opgemaakt. Eerst werd er gekeken welk paar van Smash en welk paar van de Zoom het beste gescoord had.

Voor Smash was dat het koppel Chris van Bergen en Henk van Esveld. Zij werden in de totaalstand vierde. Het beste paar van de Zoom was Herman van Straaten en Jan Timmermans. Zij werden
dan ook eerste in de totaalstand. Beide paren konden een flesje wijn in ontvangst nemen.

Toen werd de eindstand opgemaakt en het bleek dat de Zoom het over all beter gedaan had dan Smash, dus konden we de beker, die we overigens verdedigden, in ons clubhuis houden.

Toon Maes van Smash sprak er in zijn dankwoordje over dat over de jaren gezien Smash nog wel een stukje voorloopt. We gaan er aan werken om deze achterstand ongedaan te maken!!

Toon nodigde ons al uit om volgend voorjaar in hun clubhuis de strijd voort te zetten. Gaan we zeker doen!!

Rest mij nog om enkele mensen te bedanken. Betsy voor de bridgespullen en Wil voor de heerlijke hapjes. Natuurlijk ook Pierre Voeten (zat in Spanje) die er voor gezorgd had dat mensen van de Zoom mee kwamen spelen.

Natuurlijke ook alle deelnemers bedankt voor de inzet en gezelligheid.

Jan Goossens

Nieuws Speeddate tennis De Zoom dementievriendelijk Najaarscompettiie-kampioenen 2019 Trainingsbijeenkomst Dementievriendelijke vereniging Samen Dementievriendelijk De Zoom 2019 Senior Plus dag 2020 Tennispas 2020 Bridge-avond Banen onbespeelbaar? Oudste lid na 41 jaar lidmaatschap opgezegd Nieuw: pas zelf je foto op je pas aan! Max Vitaal Vrije inloop heren en dames KNLTB ClubApp Sportklassen 't Rijks De Zoom in Centercourt Spectaculaire opening op ZuidWest TV Drone-vlucht over ons park Alleen pinnen mogelijk
Sponsors