Bastion Open Lente- & Herfstbok Toernooi 2018

In 2018 vindt het Lenteboktoernooi plaats van 16 t/m 24 juni en het Herfstboktoernooi van 20 t/m 28 oktober.

De INDELING EN UITSLAGEN zijn te bekijken van Het Herfstbok Toernooi.

Het 30+ toernooi is voor alle categorien DD,DE,HD,HE en GD.
Er is alleen mogelijkheid om 30+ in te schrijven…er is in tegenstelling tot lentebok geen 45+ categorie.

De uitslagen zijn straks heel eenvoudig te volgen via onze knltb ClubApp. Deze is te downloaden via de App-stores en zoek bij vereniging op "Zoom". In de App tref je de toernooien je aan onder MIJN PROFIEL.

Het Bastion Open Lentebok en Herfstbok Toernooi zijn gezellige jaarlijks terugkerende open toernooien waarin in poules gespeeld wordt voor 30+. Voor de enkel wordt de actuele ranking toegepast, de dubbel wordt ingedeeld volgens de ranking op de pasjes, ranking 3 t/m 9.

Wij als Lente- en Herfstbok comité hebben er zin in en zijn al volop bezig  met de organisatie om er een geslaagd toernooi van te maken.

Ook aan het culinaire gedeelte wordt weer  veel aandacht besteed zoals u van ons gewend ben .

Wij zouden het leutig vinden als wij u weer mogen verwelkomen op het gezelligste tennistoernooi van Bergen.

Met Vriendelijke groet,

Lente- & Herfstbokcommissie
Bastion Open Ltc de Zoom Wedstrijd commissie.

ToernooienBastion Open Lente- & Herfstbok Toernooi 2018Senior Plus Eendagstoernooi 201860+ Zoom Toernooiopeningstoernooi 31 maart 2018Mini Maxi Toernooi 2018Ladiesnight 16 maartAutoschadeteam Zoomertoernooi 2018Clubkampioenschappen Sr. 2018Clubkampioenschappen Junioren