Bardienst plannen & handleiding

Op de homepage (of deze link) kun je bovenaan de tap Bardienstplanner aanklikken, login en plan zelf minimaal 2 bardiensten in (2x 3 uursdienst of 3x 2 uursdienst).

Je kunt kiezen voor een rustige bardienst doordeweeks op een ochtend of juist een drukke tijdens een toernooi/feestavond en competitie (bij activiteiten kun je zien wanneer er wat te doen is).   Wil je niet "onaangenaam verrast" worden met een "opgelegde" bardienst; plan dan je bardiensten zelf, GEBRUIKSHANDLEIDING INPLANNEN BARDIENST. Voor degene die hulp nodig hebben kunnnen kontakt opnemen met Joyce van Broekhoven. Ook is er tijdens het pasjesafhalen een bardienst helpdesk in ons clubhuis aanwezig. Net als vorig jaar dien je minstens 1 bardienst ingepland te hebben bij het afhalen van je pasje op de pasjesdag eind maart.

Als je bardienst draait loop je er altijd weleens tegenaan dat net de koffie of melk op is, of hoe werkt het afwasmachine ook al weer? En de kassa bedienen dat is ook weer een tijdje geleden... Daarvoor is er nu een handige Handleiding voor leden voor gemaakt. Deze is natuurlijk ook in het clubhuis aanwezig.

We hebben een cashloossysteem. Iedereen pint met de tennispas of met de bankpas.

LedenBardienst afkopen, ruilen of verzetten?Bardienst plannen & handleidingDementievriendelijke VerenigingNaar een veiliger sportklimaat:IVA-Certificaat voor alle ledenReservering bestuurskamer, bestuur & commissiesNieuw KassasysteemWeetjes voor nieuwe ledenMentale tennistrainingBaan vegenWanneer zijn onze banen onbespeelbaar?Spelregels en test jouw kennis‚ÄčNieuwe bespanning en/of racket nodig?Ongevallenverzekering voor elk knltb-lidSport en BlessuresVerslagen