Bezoekadres
Bastionweg 40-42
4614 RM Bergen op Zoom

Autoschadeteam Zoomertoernooi 2019

IMPRESSIE ZOOMERTOERNOOI 2019

   Klik op de foto om het Youtube-filmpje te openen. 

Hier is tie dan een geweldige impressie van het Zoomertoernooi 2019 wat een fantastisch toernooi was het weer. Onze Zoom-er Koningen en Koninginnen van sponsoren, organisatoren ( om het leukste toernooi van Nederland tot het alller aller leukste toernooi te maken) de onvermoeibare vrijwilligers die tot in de late uurtjes met altijd een lach voor ons klaarstonden en de altijd super leuke sportieve deelnemers die het met hun positieve sportieve instelling tot een ware happening hebben gemaakt waar van heinde en verre nog over gesproken werd…. 

Tot volgend jaar en we dan “ Daggebedanktzijtdawitte” 


Beste vrienden van ”Het Autoschadeteam Zoomertoernooi”,
Op zaterdag 6 juli 2019 is het weer zo ver, het gezellligste tennistoernooi van Nederland gaat dan weer van start.

 Je kunt hier de uitslagen bekijken  &  Voor de foto's klik hier


Het ”Autoschadeteam Zoomertoernooi” 2019 zal ook dit jaar weer plaats vinden in week 28. We starten dus op zaterdag 6 t/m zondag 14 juli. Dit betekent dat het voor veel mensen ook de eerste week van de Zomervakantie zal zijn dus dubbel feest zullen we maar zeggen.

De artiesten en de DJ zijn alweer geboekt en de eerste culinaire brainstormsessies zijn al geweest.  Zonder jullie, onze trouwe deelnemers en echte Zoomerkoningen en konninginnen kan het uiteraard geen doorgang vinden en daarom alvast een speciale vooraankondiging.

Het goede weer is al besteld en er zijn weer bruisende ideetjes om er ook dit jaar weer een spetterend en met ”Zoomerzon” overgoten toernooi van te maken.  Onze club met vrijwilligers staat achter de coulissen alweer te trappelen van ongeduld om er voor jullie weer een onvergetelijke, sportieve en smaakmakende rollercoaster van te maken. 

Het ”Autoschadeteam Zoomertoernooi 2019”, Daar moet je zijn geweest!!!!

Sportieve groeten,

De organisatie van het “Autoschadeteam Zoomertoernooi”
 

Toernooienopeningstoernooi 30 maart 2019Bastion Open Lente- & Herfstbok Toernooi 2019Senior Plus Eendagstoernooi 2019Mini Maxi Toernooi 2019 icm Tenniskamp jr60+ Zoom ToernooiAutoschadeteam Zoomertoernooi 2019Ladiesday 3 oktoberClubkampioenschappen Sr. 2019Clubkampioenschappen Junioren