Autoschadeteam Zoomertoernooi 2019

Beste vrienden van ”Het Autoschadeteam Zoomertoernooi”,

Op zaterdag 6 juli 2019 is het weer zo ver, het gezellligste tennistoernooi van Nederland gaat dan weer van start.

Je kunt je HIER inschrijven t/m dinsdag 25 juni 2019.

Het ”Autoschadeteam Zoomertoernooi” 2019 zal ook dit jaar weer plaats vinden in week 28. We starten dus op zaterdag 6 t/m zondag 14 juli. Dit betekent dat het voor veel mensen ook de eerste week van de Zomervakantie zal zijn dus dubbel feest zullen we maar zeggen.

De artiesten en de DJ zijn alweer geboekt en de eerste culinaire brainstormsessies zijn al geweest.  Zonder jullie, onze trouwe deelnemers en echte Zoomerkoningen en konninginnen kan het uiteraard geen doorgang vinden en daarom alvast een speciale vooraankondiging.

Het goede weer is al besteld en er zijn weer bruisende ideetjes om er ook dit jaar weer een spetterend en met ”Zoomerzon” overgoten toernooi van te maken.  Onze club met vrijwilligers staat achter de coulissen alweer te trappelen van ongeduld om er voor jullie weer een onvergetelijke, sportieve en smaakmakende rollercoaster van te maken.

Het ”Autoschadeteam Zoomertoernooi 2019”, Daar moet je zijn geweest!!!!

Sportieve groeten,

De organisatie van het “Autoschadeteam Zoomertoernooi”!

Toernooienopeningstoernooi 30 maart 2019Bastion Open Lente- & Herfstbok Toernooi 2019Senior Plus Eendagstoernooi 2019Mini Maxi Toernooi 201860+ Zoom ToernooiAutoschadeteam Zoomertoernooi 2019Clubkampioenschappen Sr. 2018Clubkampioenschappen Junioren