60+ Zoom Toernooi

VERSLAG 2018:
Van 13 augustus tot 17 augustus is onder een stralend zonnetje het 60+ Zoomtoernooi gespeeld.

Er werd door 67 deelnemers, in 72 partijen zwaar gestreden voor de winst. Veel partijen, in poules gespeeld, werden afgesloten met een supertiebreak.. Vrijdagmiddag waren de finales en werden de finalisten door onze hoffotograaf Albert Joossen op de foto gezet. Daarvoor nogmaals dank.

Daarna volgde de prijsuitreiking met als afsluiting nog een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje. Dat alles onder het genot van de muziek/zang van ons Zoom lid Maarten Stalpers en zijn lieftallige medezangeres Sonja van der Weegen.

De winnaars waren:
Damesdubbel 8/9:
1e Gerda Hekerman en Diny Speek
2e Jeanneke Roedelof en Els Sebregts.

Damesdubbel 6/7
1e Carmen Goudstikker en Jacqueline Voeten.
2e Betsy Doomen en Corry van Leeuwen

Herendubbel 8/9
1e Maarten Stalpers en Jan de Wit
2e Jac. Linders en Thon van Gent

Herendubbel 7/8
1e Ton Verdult en Peter Broers
2e Mart Heijnemans en Theo Hekerman

Mixdubbel 8/9
1e Wies en Peter Musters
2e Jeanneke en Ben Roedelof

Mixdubbel 7/8
1e Riet van Dijk en Kees Verheijen
2e Maddy van Mechelen en Ton Verdult.

We hebben als commissie gemerkt en gehoord van de deelnemers dat dat het toernooi geslaagd is en zeker in 2019 een vervolg zal hebben. Na de evaluatie van ons toernooi zullen we daarvoor een datum plannen t.z.t bekend maken.

Hartelijk dank aan ierdereen namens de commissie.
Els Sebregts, Jeanneke Roedelof, Jac.Linders, Thom van Gent, Jan Goossens, vanuit Noorwegen Marcel Emmerink en Ed Passier.

++++++++++++++++++++++++++

Vanaf maandag 13 t/m vrijdag 17 augustus vindt op ons park het 60+ toernooi plaats. Op vrijdag wordt het vanaf 15.00 uur afgesloten met een muzikale finaledag. Kom gezellig langs om te genieten van de wedstrijden en muziek onder genot van een drankje op het terras!

Wij hebben ervoor gekozen dit toernooi niet aan te melden bij de KNLTB of Toernooi.nl. Zo hebben we meer vrijheid dit interne “de Zoom” toernooi op de kaart te zetten. Gezelligheid, sportiviteit, en een zo’n groot mogelijke deelname staat voorop. We hopen op flexibiliteit van de deelnemers, omdat er weinig tijd is om te gaan schuiven met wedstrijden.

De wedstrijden worden overdag gespeeld. Voorziene speeltijden: 10.00, 11.30, 13.00, 14.30, 16.00 en 17.00 uur. Zo weet u of het zinvol is om met 2 onderdelen mee te gaan doen. Als u alleen om 17.00 uur kunt spelen, is inschrijving alleen in 1 onderdeel mogelijk.

Hoe u kunt inschrijven leest u bij nr. 8 in onderstaande reglement.
De commissie wenst alle deelnemers veel plezier tijdens dit prachtige 60+ toernooi.

REGLEMENT 60 PLUS TOERNOOI 2018

1.  De wedstrijden worden gespeeld van maandag 13 t/m zaterdag 18 augustus
2.  De volgende onderdelen worden gespeeld DD, HD, GD in de speelsterktes 6/7, 7/8, 8/9
3.  De indeling wordt bepaald door de toernooicommissie en is bindend. Zoveel mogelijk wordt daarbij gekeken naar de rating en realistische speelsterkte.
4.  Alle wedstrijden worden in poules gespeeld. Halve finales op vrijdag en de finales op zaterdag.
5.  Er wordt gespeeld volgens de regels van de KNLTB. De partijen worden gespeeld om twee gewonnen sets. De tie-break wordt toegepast bij de stand van 6-6. De super tie-break wordt toegepast bij het eventueel spelen van een derde set.
6.  Bij inschrijving in twee onderdelen, is maximaal 1verhindering per koppel toegestaan. In geval van calamiteiten kan er overlegd worden met de commissie.
7.  Het inschrijvingsgeld bedraagt 2,50 € p.p. per onderdeel
8.  De inschrijving start met deze publicatie en stopt op 1 augustus om 24.00 uur. Het inschrijfformulier het liefst mailen naar 60plustoernooi@kpnmail.nl U download het inschrijfformulier, bewerkt het en mailt het als bijlage naar bovenstaande mailadres
9.  Tijdens het toernooi is de wedstrijdleiding bereikbaar op telefoonnummer 0164-251659
10. In alle gevallen waarin de wedstrijdbepalingen niet voorzien, beslist de wedstrijdleiding.

Namens de wedstrijdleiding: Ed Passier, Jac Linders, Jan Goossens, Els Sebregts, Thom van Gent, Jeanneke Roedelof en Marcel Emmerink

ToernooienBastion Open Lente- & Herfstbok Toernooi 2018Senior Plus Eendagstoernooi 201860+ Zoom Toernooiopeningstoernooi 31 maart 2018Mini Maxi Toernooi 2018Ladiesnight 16 maartAutoschadeteam Zoomertoernooi 2018Clubkampioenschappen Sr. 2018Clubkampioenschappen Junioren