60+ Zoom Toernooi

Verslag en foto's van 60+ tennistoernooi 2019 12 t/m 16 augustus:
Het zit er weer op, dit toernooi. We hebben geluk gehad tussen de buien door en met wat verschuivingen, alle wedstrijden te kunnen spelen. Met 52 deelnemers, weer iets minder dan vorig jaar, blijft het discutabel of dit toernooi zijn bestaansrecht heeft. Niet iedereen is het ermee eens, maar ons uitgangspunt blijft; gezelligheid voorop, beetje informeel, een clubtoernooi en met een vette knipoog.

Nog steeds de laatste week van de schoolvakantie. Zeker er zijn verbeterpunten, we hebben de opmerkingen echt wel meegenomen voor onze evaluatie, die nog moet komen. Ook met het bestuur, want moeten we het samen laten vallen met de clubkampioenschappen, maar overdag? We hebben een klein budget, zodat we het dit jaar zonder live muziek moesten doen. Gaat volgend jaar zeker niet gebeuren!

Toch liep het op de finale dag weer behoorlijk uit de hand.
Vertegenwoordigers van de LHBTI , waaronder transgender Francine en Intersexe Paul(ine), een soort In Between, kortom, “ik weet het nog niet”, hadden gemeend deel te moeten nemen, wat de nodige commotie te weeg bracht. Ed en Corrie vatten het sportief op en gaven goed partij.

Coby las een prachtig gedicht voor van Annie M.G. Schmidt met de titel : Ik ben nog fit van lijf en verstand, met de prachtige zin: U bent nog fantastisch goed.... zo op ‘t oog. Coby en Frans lieten dat zien met een soort linedance en kregen zowaar bijna iedereen mee.

En de foto’s spreken voor zich. Stiekem ben je deelgenoot van een ontluikende liefde en op een andere foto b.v. een poging, door de knieën te gaan, te voorkomen m.b.v. hulpmiddelen.

Een aantal foto’s zijn te zien op deze site;
alle foto's van Renko Kuipers zijn hier te zien (en te bestellen): https://www.oypo.nl/nl/f9826bbc16ed4ce6  Van 2 finalisten zijn helaas geen foto’s.

Tenslotte de uitslagen: GD 8 Corrie van Leeuwen en Ed Passier
GD 7 Riet van Dijk en Eugene van de Ouderaa
DD8 Marian Heynemans en Jeanneke Roedelof
DD7 Maddy van Mechelen en Riet van Dijk