60+ Zoom Toernooi

Beste senioren 60+ tennisleden van LTC de Zoom.

Vanaf maandag 13 t/m zaterdag 18 augustus vindt op ons park het 60+ toernooi plaats.

Wij hebben ervoor gekozen dit toernooi niet aan te melden bij de KNLTB of Toernooi.nl. Zo hebben we meer vrijheid dit interne “de Zoom” toernooi op de kaart te zetten. Gezelligheid, sportiviteit, en een zo’n groot mogelijke deelname staat voorop. We hopen op flexibiliteit van de deelnemers, omdat er weinig tijd is om te gaan schuiven met wedstrijden.

De wedstrijden worden overdag gespeeld. Voorziene speeltijden: 10.00, 11.30, 13.00, 14.30, 16.00 en 17.00 uur. Zo weet u of het zinvol is om met 2 onderdelen mee te gaan doen. Als u alleen om 17.00 uur kunt spelen, is inschrijving alleen in 1 onderdeel mogelijk.

Hoe u kunt inschrijven leest u bij nr. 8 in onderstaande reglement.
De commissie wenst alle deelnemers veel plezier tijdens dit prachtige 60+ toernooi.

REGLEMENT 60 PLUS TOERNOOI 2018

1.  De wedstrijden worden gespeeld van maandag 13 t/m zaterdag 18 augustus
2.  De volgende onderdelen worden gespeeld DD, HD, GD in de speelsterktes 6/7, 7/8, 8/9
3.  De indeling wordt bepaald door de toernooicommissie en is bindend. Zoveel mogelijk wordt daarbij gekeken naar de rating en realistische speelsterkte.
4.  Alle wedstrijden worden in poules gespeeld. Halve finales op vrijdag en de finales op zaterdag.
5.  Er wordt gespeeld volgens de regels van de KNLTB. De partijen worden gespeeld om twee gewonnen sets. De tie-break wordt toegepast bij de stand van 6-6. De super tie-break wordt toegepast bij het eventueel spelen van een derde set.
6.  Bij inschrijving in twee onderdelen, is maximaal 1verhindering per koppel toegestaan. In geval van calamiteiten kan er overlegd worden met de commissie.
7.  Het inschrijvingsgeld bedraagt 2,50 € p.p. per onderdeel
8.  De inschrijving start met deze publicatie en stopt op 1 augustus om 24.00 uur. Het inschrijfformulier het liefst mailen naar 60plustoernooi@kpnmail.nl U download het inschrijfformulier, bewerkt het en mailt het als bijlage naar bovenstaande mailadres
9.  Tijdens het toernooi is de wedstrijdleiding bereikbaar op telefoonnummer 0164-251659
10. In alle gevallen waarin de wedstrijdbepalingen niet voorzien, beslist de wedstrijdleiding.

Namens de wedstrijdleiding: Ed Passier, Jac Linders, Jan Goossens, Els Sebregts, Thom van Gent, Jeanneke Roedelof en Marcel Emmerink

ToernooienBastion Open Lente- & Herfstbok Toernooi 2018Senior Plus Eendagstoernooi 201860+ Zoom Toernooiopeningstoernooi 31 maart 2018Mini Maxi Toernooi 2018Ladiesnight 16 maartAutoschadeteam Zoomertoernooi 2018Clubkampioenschappen Sr. 2018Clubkampioenschappen Junioren