Competitie voorjaar, najaar en winter 2018

We hebben als vereniging (Bestuur en WTC) in een eerder stadium besloten om zoveel mogelijk leden competitie tennis aan te bieden. Om dat doel te bereiken hebben we dit kalenderjaar een andere opzet dan voorgaande jaren namelijk:

Voorjaarcompetitie 2018
Dinsdag – donderdag – vrijdagmiddag – vrijdagavond – zaterdag – zondag

Najaarscompetitie 2018
Vrijdagmiddag – vrijdagavond – zaterdag

Wintercompetitie

Interne 8/9 competitie
Vrijdagavond (tijdens de data wintercompetitie)

Wel nu:
De inschrijving voor de najaarscompetitie is vanaf heden geopend. Zie hiernaast in het menu: Inschrijving competitie.
Voor de vrijdagavond geldt de volgende volgorde van plaatsing:
Als eerste de teams die op de wachtlijst staan van de voorjaarscompetitie vrijdagavond. Als tweede de teams die ingeschreven staan op de vrijdagavond wintercompetitie
En ten slotte, indien nodig middels loting, de overige ingeschreven teams

Voor de zaterdag geldt de volgende volgorde van plaatsing:
Als eerste de teams die op de wachtlijst staan van de voorjaarscompetitie zaterdag. En daarna, indien nodig middels loting, de overige ingeschreven teams

Voor de vrijdagmiddag gelden dezelfde spelregels als voorheen (namelijk reeds eerder ingeschreven teams gaan voor en worden aangevulde middels volgorde van spelen).

Let op: tijdens de najaarscompetitie zullen enkele data overlappen met de clubkampioenschappen en het Herfstbok toernooi. Bij inschrijving dien je je te realiseren dat je dan bij een thuiswedstrijd zelf voor een oplossing zult moeten zorgen, door bijv. de tegenstander te verzoeken of de wedstrijd bij hen kan worden gehouden (waarbij de Zoom uiteraard voor de blikken met ballen zorgt).

Bij vragen mail naar onze VCL Gert-Jan Heeren

CompetitieCompetitie voorjaar, najaar en winter 2018Inschrijving competitieLaddercompetitie senioren1e mixteam, landelijk 1e klasse, zondagTopklasse Heren zaterdagMixteam junioren 1e klasse