Bezoekadres
Bastionweg 40-42
4614 RM Bergen op Zoom
Sponsors

Training

Dit jaar hebben wij als tennisschool Bij DAAN weer een divers aanbod van activiteiten en nieuwe lesvormen. Bekijk het overzicht van de activiteiten en lesvormen.

Deze winter hebben wij diverse nieuwe concepten voor senioren trainingen overdag. Mensen die eens technisch of tactisch wat bij willen leren of die het maximale uit hun tennisspel willen halen met de fysieke beperkingen die we allemaal kennen. Wil jij gebruik maken van een van de onderstaande opties neem dan snel contact met ons op. Deze verschillende concepten zijn overdag tussen 08.00 en 16.00 uur te boeken. De daglessen worden gegeven door: Daan van Nassau, Nigel Rooijers, Garion Erindale en Thom Luijks.

Daglessen:
Lessen tussen 08.00 en 16.00 uur. Dit kunnen privé lessen zijn, duo lessen of groepslessen. Hierin zijn series van 5, 10 of 15 lessen mogelijk. Deze lessen zijn zowel voor padel als tennis mogelijk. Kosten voor deze lessen zijn op maat en afhankelijk van de wensen.

Instuiftrainingen:
Op dinsdag van 10.15 - 11.15 uur en op donderdag van 10.15 - 11.15 uur. Hierin trainen we met een groep van 4 tot 12 personen en gaat het met name over de tactiek van het tennisspel. Dus wil je met jouw groep tactisch wat bijleren is dit een mooie optie. Kosten bedragen 10 euro per les per persoon.

Bedrijven training:
Heb je een eigen bedrijf of wil je jouw werknemers lekker laten tennissen of padellen? Dan is dit een mooie optie. We bieden hier overdag tal van mogelijkheden op maat. Wil jij jezelf of je personeel fit houden? Neem dan snel contact met ons.

Mocht je andere wensen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Hebben jullie ook wel eens behoefte aan een paar lesjes om even weer je backhand te trainen of even samen de dubbelspeltactiek op te frissen?

Dan zijn de trainingsblokken wellicht iets voor jou/ jullie?
Willen jullie een blok reserveren neem dan snel contact op!
Naast de trainingsblokken hebben we in de avonduren nog een paar plekjes vrij. Mocht je daar interesse in hebben kun je ook even contact op nemen met daan@bijdaan.com.

Heeft u nooit getennist en geen lid maar zou u het graag eens uit willen proberen? Dat kan heel voordelig middels onderstaande kennismakingsactie voor senioren en junioren incl. een gratis seizoen lidmaatschap en gratis racket.

Voor senioren:  Keep Moving!
Bewegen is goed voor je. Zeker in een tijd waarop we meer binnen zitten dan anders. Hoewel het lijkt alsof er even niets meer kan, kun je nog altijd naar buiten, om te tennissen bijvoorbeeld.
Hou je lichaam gezond en in beweging, en kom onder de mensen tijdens een paar potjes tennis en een aantal lessen.
Je ontvangt nu 10 lessen, een racket en lidmaatschap voor slechts € 140,-.

Dus kom in beweging en meld je aan via  daan@bijdaan.com.

Voor jeugd: Game Over?
Ben jij het inmiddels ook zat om alleen maar online te kunnen spelen? En zit je ook vastgeplakt aan de bank?
Ga tennissen en speel tegen échte tegenstanders wat échte games!
Goed voor je conditie, en je reactievermogen. Daar heb je online ook nog wat aan!
Je ontvangt nu 10 lessen, een racket en lidmaatschap voor slechts € 99,-.
Dus kom van je bank en meld je aan via  daan@bijdaan.com.


Heb je vragen of wil je nog wat meer informatie dan kun je altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Sportieve groet,
Team Bij DAAN
Daan van Nassau
Tel: 06-29462940

TrainingTopopleiding juniorenClubfitTennis WhizzContact TrainersSchooltennis
Sponsors