Training

Deze winter hebben wij als tennisschool Bij DAAN weer een divers aanbod van activiteiten en nieuwe lesvormen. Onderstaand een overzicht van de activiteiten en lesvormen.

Cardiotennis en Bootcamp:
Eind oktober zijn we gestart met onze nieuwe lesvorm cardiotennis en bootcamp. Een super intensieve en uitdagende les om deze winter top fit te worden.

Deze les wordt gegeven op donderdag avond van 20.45 - 22.15 uur door Mitch van Egeraat en Daan van Nassau
Inschrijven voor deze les kan via de website van Mitch bootcamp

Video analyse les:
Wil jij een keer jouw forhand of service op video vast leggen en aan de hand hiervan tips krijgen? Dan kan nu. Tijdens deze les van 45 minuten worden twee slagen op video vastgelegd en krijg je de beelden en tips van de trainer toe gezonden per mail. Uiteraard bekijk je de beelden eerst tijdens de les samen met je trainer.

Voor deze lesvorm hebben we beperkt ruimte op:
Dinsdag middag, woensdag ochtend, vrijdag ochtend en middag en zaterdag ochtend.

Tenniskamp jeugd:
Op 21,22 en 23 december organiseren wij samen de jeugdcommissie een tenniskamp voor alle jeugdleden van LTC de Zoom. Kosten voor deze drie super toffe dagen bedragen 50 euro. We slapen met zijn allen in het clubhuis van LTC de Zoom en vullen onze dagen met tennis en allerlei super toffe activiteiten.

Trainingsweekend senioren:
Op 24, 25 en 26 januari organiseren wij een trainingsweekend voor senioren van alle niveaus naar Zutphen. Hier verblijven we in een schitterend hotel met alle faciliteiten die je voor een sportief weekend nodig hebt.

Dit weekend staat volledig in het teken van tennis maar ook aan de innerlijke mens wordt gedacht. Dit weekend is inclusief ontbijt, lunch en diner.

Kosten voor dit verzorgde weekend bedragen 325 euro p/p
Zit er een leuke les of activiteit voor jou bij of wil je er meer over weten? Neem gerust contact met me op.

Op www.bijdaan.com vind je meer informatie over de trainingen en de diverse mogelijkheden.

Heb je vragen of wil je nog wat meer informatie dan kun je altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Sportieve groet,
Team Bij DAAN
Daan van Nassau
Tel: 06-29462940

Heeft u nooit getennist maar zou u het graag eens uit willen proberen? Dat kan heel voordelig middels de 2 onderstaande kennismakingsacties voor senioren en junioren incl. een gratis seizoen lidmaatschap en gratis racket.

TrainingTopopleiding juniorenClubfitTennis WhizzSchooltennisContact Trainers