Bezoekadres
Bastionweg 40-42
4614 RM Bergen op Zoom

Training

Er kan weer ingeschreven worden voor de Winter-Tennistrainingen senioren en junioren en Vitaal en Actief Trainingen seizoen 2018-2019. Inschrijven is mogelijk via Tennisschool BijDaan. Hier is tevens meer informatie  te vinden met bijbehorende tarieven. 

Tennissen bij LTC de Zoom en Bij DAAN voor jong en oud!
Aankomende periode gaan we bij LTC de Zoom met een tweetal projecten aan de slag. Deze twee projecten zijn Club Fit en Tennis Whizz.

Heeft u nooit getennist maar zou u het graag eens uit willen proberen? Dat kan heel voordelig middels de 2 onderstaande kennismakingsacties voor senioren en junioren incl. een gratis seizoen lidmaatschap en gratis racket.
   
         


Wisselende  diensten? Niet een heel jaar training volgen? Even techniek bijspijkeren? Dan is de Strippenkaart Bij DAAN iets voor u:

Met deze strippenkaart koop je 10 tennislessen en krijg je de 11e tennisles gratis. De strippenkaart is voor het volgen van privelessen of lessen met 2 personen. 

De lessen worden gegeven van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 16.00 uur en zaterdag tussen 09.00 en 12.00 uur. Daarbij zijn er beperkt mogelijkheden laat op de avond om lessen te volgen.  
Heeft u interesse of vragen neemt u dan contact op met Daan van Nassau.                    

Lees nu ook over de topopleidingen, trainingen voor de talenten en de kweekvijvertrainingen BijDaan in het volgende item op deze site. 

Sportieve groet,
Trainersteam Bij DAAN
 

TrainingTopopleiding juniorenClubfitTennis WhizzSchooltennisEvenementenContact Trainers
Sponsors