Topklasse Heren zaterdag

- Op zaterdag 21 april, 12 mei, 2 juni speelt ons 1e herenteam thuis.
Zij komen uit in de Topklasse.

Het team bestaat uit:
Wilbert Doomen (captain)
Joost van Loon
Ariën Dijkhoff
Daan Maasdam

Nog meer Landelijke topniveau bij De Zoom!!
- Op zondag 15 april, 6 mei, 27 mei speelt het 1e mixteam thuis. (Spelers: Daan Maasdam, Roel van Gestel, Vicky van de Peer, Evelyne Dom & Annouck Meys.
- Op zondag 15 april, 6 mei en 13 mei speelt het 1e jeugdteam thuis (Thomas Doomen, Tristan Schrier, Antoni Clarijs, Fleur Dijkhoff, Natasja Filius, Morane Meyers)

De teams behoren tot de landelijk top, dus gegarandeerd tenniswedstrijden van hoog niveau. Natuurlijk hopen de spelers op zoveel mogelijk support!!

Kom gezellig kijken en genieten van de wedstrijden onder het genot van een hapje & drankje.

CompetitieCompetitie voorjaar, najaar en winter 2018Inschrijving competitie najaar & winter8/9 competitieLaddercompetitie senioren1e mixteam, landelijk 1e klasse, zondagTopklasse Heren zaterdagMixteam junioren 1e klasse