Mixteam junioren 1e klasse

Ook hebben we een heel goed jeugdteam 1e klasse spelend in de categorie 11 t/m 17 jaar op de zondag Landelijk. Zij spelen 15 april, 6 mei en 13 mei thuis

Het team bestaat uit:
Fleur Dijkhoff
Thomas Doomen
Natasja Filius
Morane Meyers
Antoni Clarijs
Tristan Schrier

Nog meer landelijke topniveau bij De Zoom!!
- Op zaterdag 21 april, 12 mei, 2 juni speelt het 1e herenteam thuis, Topklasse. (Spelers: Arien Dijkhoff, Daan Maasdam, Wilbert Doomen, Joost van Loon)
- Op zondag 15 april, 6 mei, 27 mei speelt het 1e mixteam thuis, 1e klasse Landelijk. (Spelers: Daan Maasdam, Roel van Gestel, Vicky van de Peer, Evelyne Dom & Annouck Meys.

De teams behoren tot de landelijk top, dus gegarandeerd tenniswedstrijden van hoog niveau. Natuurlijk hopen de spelers op zoveel mogelijk support!!

Kom gezellig kijken en genieten van de wedstrijden onder het genot van een hapje & drankje.

CompetitieCompetitie voorjaar, najaar en winter 2018Inschrijving competitieLaddercompetitie senioren1e mixteam, landelijk 1e klasse, zondagTopklasse Heren zaterdagMixteam junioren 1e klasse