Joost voor wildcard ABNAMRO WTT

Van 13 t/m 19 februari 2017 vindt de 44e editie van het ABN AMRO World Tennis Tournament  plaats in Ahoy Rotterdam. Niet alleen wereldtoppers geven acte de présence in Rotterdam, tennistalenten die dromen van het centre court van Ahoy  maken ook dit jaar kans om deel te nemen aan het ABN AMRO World Tennis Tournament.

Toernooidirecteur Richard Krajicek stelt namens ABN AMRO namelijk wederom een wildcard beschikbaar om samen met Robin Haasse deel te nemen aan het dubbeltoernooi, tevens fungeert de wilcardhouder als sparringpartner tijdens de trainingen van de toppers (o.a. Nadal, Wawrinka, Cilic, Berdych, Tsonga, Gofin).

Joost heeft reeds 3 jaar eerder voor deze wildcard onze clubkleuren verdedigd, vorig jaar mocht Daan Maasdam er voor strijden maar dit jaar mag Joost zich weer de sterste speler van onze club noemen en hij gaat voor de wildcard voor het ABN-AMRO WTT!

Uit alle clubkampioenen van geheel Nederland worden de beste 128 geselecteerd en daar hoort Joost bij, ranking enkel 2,0/dubbel 2,0!

Komend weekend is het zover! Onze clubkampioen en trainer Joost van Loon gaat strijden tegen de beste 127 clubkampioenen van geheel Nederland voor de wildcard van het ABN-AMRO WTT. De Zoom stelt weer graag een busje beschikbaar zodat Joost naar de wedstrijden kan gaan met zijn supporters om onze clubkleuren te verdedigen.

De eerste wedstrijd heeft Joost, in sv Victoria te Rotterdam, tegen Leon Deters met mooie cijfers gewonnen, de tweede wedstrijd tegen de hele sterke speler Rob van den Berg heeft hij helaas verloren.
 (
We vinden het knap en zijn er trots op dat onze clubkampioen deze uitdaging aangaat!

Zie het wedstrijdenschema en uitslagen van deze voorronde.

en het deelnemersveld, het Lotingsschema .

Nieuws Speeddate tennis De Zoom 2019 Senior Plus dagen 2019 Tennispas 2019 afhalen Bridge-avond Banen onbespeelbaar? Sjors Sportief Oudste lid na 41 jaar lidmaatschap opgezegd Nieuw: pas zelf je foto op je pas aan! Vacature Secretaris Max Vitaal Vrije inloop heren en dames Fox Sports op tv Het zoomertoernooi was weer een groot succes! KNLTB ClubApp Het Cios geeft training bij De Zoom Sportklassen 't Rijks Moller sportklassen Ravelijn Steenbergen Daan Maasdam gaat voor de wildcard ABN-AMRO WTT Cios geeft scholing aan N1 Padelspeler van Nederland! Eerste KNLTB Padelexamens Ciosleerlingen Vrije inloop activiteit: De Zoom in Centercourt Spectaculaire opening op ZuidWest TV Drone-vlucht over ons park Joost voor wildcard ABNAMRO WTT Padelbanen Feestelijke heropening, huldiging 1.000ste lid & nominatie! Alleen pinnen mogelijk