Joost voor wildcard ABNAMRO WTT

Van 13 t/m 19 februari 2017 vindt de 44e editie van het ABN AMRO World Tennis Tournament  plaats in Ahoy Rotterdam. Niet alleen wereldtoppers geven acte de présence in Rotterdam, tennistalenten die dromen van het centre court van Ahoy  maken ook dit jaar kans om deel te nemen aan het ABN AMRO World Tennis Tournament.

Toernooidirecteur Richard Krajicek stelt namens ABN AMRO namelijk wederom een wildcard beschikbaar om samen met Robin Haasse deel te nemen aan het dubbeltoernooi, tevens fungeert de wilcardhouder als sparringpartner tijdens de trainingen van de toppers (o.a. Nadal, Wawrinka, Cilic, Berdych, Tsonga, Gofin).

Joost heeft reeds 3 jaar eerder voor deze wildcard onze clubkleuren verdedigd, vorig jaar mocht Daan Maasdam er voor strijden maar dit jaar mag Joost zich weer de sterste speler van onze club noemen en hij gaat voor de wildcard voor het ABN-AMRO WTT!

Uit alle clubkampioenen van geheel Nederland worden de beste 128 geselecteerd en daar hoort Joost bij, ranking enkel 2,0/dubbel 2,0!

Komend weekend is het zover! Onze clubkampioen en trainer Joost van Loon gaat strijden tegen de beste 127 clubkampioenen van geheel Nederland voor de wildcard van het ABN-AMRO WTT. De Zoom stelt weer graag een busje beschikbaar zodat Joost naar de wedstrijden kan gaan met zijn supporters om onze clubkleuren te verdedigen.

De eerste wedstrijd heeft Joost, in sv Victoria te Rotterdam, tegen Leon Deters met mooie cijfers gewonnen, de tweede wedstrijd tegen de hele sterke speler Rob van den Berg heeft hij helaas verloren.
 (
We vinden het knap en zijn er trots op dat onze clubkampioen deze uitdaging aangaat!

Zie het wedstrijdenschema en uitslagen van deze voorronde.

en het deelnemersveld, het Lotingsschema .

Nieuws Schoonmaker m/v Max Vitaal Damesdag 2018 Zoomerchallenge in de 3 zomermaanden Daviscupspeelster in team van De Zoom KNLTB ClubApp Kortingscode Rosmalen 2018 Bestuur 2018 Competitieafsluiting 2 juni 2018 Tennispas 2018 afhalen Moller sportklassen Bridge-avond Smash-De Zoom Daan Maasdam gaat voor de wildcard ABN-AMRO WTT De beste wensen! Cios geeft scholing aan N1 Padelspeler van Nederland! Sportploeg vh jaar? Banen onbespeelbaar? Vrije inloop activiteit: Eerste KNLTB Padelexamens Ciosleerlingen * Nieuw * Clubkampioenschappen 60+ Het Cios geeft training bij De Zoom AH-Sportactie Verloting weekend Brugge Sportklassen 't Rijks Volg een tennisclinic van Jacco Eltingh De Zoom in Centercourt Spectaculaire opening op ZuidWest TV Sportproject: Sla je SLAGG bij De Zoom 2016 tm 2018 Competitieafsluiting 2017 Rabo Clubkascampagne