Bezoekadres
Bastionweg 40-42
4614 RM Bergen op Zoom

Feestelijke heropening, huldiging 1.000ste lid & nominatie!

We zijn zeer verheugd mee te kunnen delen dat De Zoom het 1.000ste lid aangemeld heeft gekregen! De tendens in Nederland is dat de verenigingen dalen in het ledenaantal (zelfs 20%) maar De Zoom is door een goed en actief beleid samen met onze tennisschool BijDaan juist gestegen.

Tijdens onze feestelijke heropening van het clubhuis 24 oktober is Jolanda Fiktorie gehuldigd door de Vice-voorzitter van de KNLTB Cees Varossieau, Wethouder van sport Arjan van der Wegen, district voorzitter knltb Peter van Gurp en onze voorzitter René Franken. Jolanda heeft naast een mooi boeket bloemen van De Zoom de contributie 2016 cadeau gekregen met op haar tennispas een bedrag zodat ze elke week in 2016 een kop koffie kan nuttigen. Verder hebben vele sponsoren gezorgd voor een cadeau in de vorm van waardecheques, heerlijke wijnen en trainingen.

NOMINATIE:
Cees Varrosieau maakte als verrassing bekend dat het bondsbestuur LTC De Zoom - gezien alle bijzondere activiteiten in 2015- heeft genomineerd voor de beste tennisvereniging van het jaar!

Bekijk alle foto's van de verbouwing, heropening en huldiging 1.000ste lid van onze fotograaf Albert Joosen onder tap Foto's. 

                       ******************

Voor alle helpers van de verbouwing aan het clubhuis heeft Piet Sprangers dit mooie bedanktbriefje geschreven.  

Nieuws Vrije inloop heren en dames Speelsterktebepaling 15-11-2018 Fox Sports op tv Uitnodiging voor onze Padelspelers Open toernooi te Ulvenhout AH-Sportactie Max Vitaal Het zoomertoernooi was weer een groot succes! Schoonmaker m/v Damesdag 2018 Zoomerchallenge in de 3 zomermaanden Daviscupspeelster in team van De Zoom KNLTB ClubApp Kortingscode Rosmalen 2018 Bestuur 2018 Competitieafsluiting 2 juni 2018 Tennispas 2018 afhalen Moller sportklassen Bridge-avond Smash-De Zoom Daan Maasdam gaat voor de wildcard ABN-AMRO WTT De beste wensen! Cios geeft scholing aan N1 Padelspeler van Nederland! Sportploeg vh jaar? Banen onbespeelbaar? Vrije inloop activiteit: Eerste KNLTB Padelexamens Ciosleerlingen * Nieuw * Clubkampioenschappen 60+ Het Cios geeft training bij De Zoom Sportklassen 't Rijks Verloting weekend Brugge Volg een tennisclinic van Jacco Eltingh
Sponsors