Bezoekadres
Bastionweg 40-42
4614 RM Bergen op Zoom

Daan Maasdam gaat voor de wildcard ABN-AMRO WTT

Daan Maasdam, clubkampioen 2017 bij De Zoom, behoort tot de 128 beste clubkampioenen van Nederland! Hierdoor is hij geselecteerd voor het Supermatchtoernooi om een Wildcard te bemachtigen van het ABN AMRO World Tennis Tournament 2018 in Ahoy Rotterdam!

Het is hartstikke leuk om deze spannende wedstrijden te komen volgen en Daan natuurlijk aan te moedigen op vrijdag 26 januari en als hij door is op zondag 28 januari in de tennishal van SV Victoria, Kralingseewg 226, 3062 CG te Rotterdam! 

De loting

Het speelschema vrijdag 26 t/m zondag 28 januari 2018 incl. tijden

Bekijk hier het deelnemersveld

Daan, ranking E 2,4 en D 1,9 is 21 jaar en mag voor de 2e keer hieraan meedoen. We vinden het geweldig en zijn er trots op dat hij hiervoor gaat strijden. Joost van Loon heeft reeds in 2012, 2013, 2014 en 2016 onze clubkleuren op dit toernooi verdedigd. 

Van 12 t/m 18 februari 2018 vindt de 45e editie van het ABN AMRO WTT plaats in Ahoy Rotterdam. Niet alleen wereldtoppers (zoals Dverev, Dimitrov en Tsonga) geven acte de présence in Rotterdam, toernooidirecteur Richard Krajicek stelt namens ABN AMRO namelijk 2 wildcards beschikbaar om samen een Herendubbel te vormen.

De beste 128 clubkampioenen mogen 26 t/m 28 januari in SV Victoria te Rotterdam de voorrondes spelen. De beste 4 spelen de finale op 10 februari in Ahoy. De beste 2 vormen het herendubbel dat de Wildcard ontvangt en mogen deelnemen aan het ABN-AMRO WTT. Vanuit de KNLTB zal Jacco Eltingh de spelers begeleiden. Tijdens dit toernooi krijgen de spelers toegang tot het spelershotel en bovendien zullen andere spelers een beroep op hen doen als trainingspartner.  

De Zoom is hartstikke trots op z'n clubkampioen en wensen Daan veel succes!

      
                     
                                              

Nieuws Speeddate tennis De Zoom 2019 Senior Plus dagen 2019 Tennispas 2019 afhalen Bridge-avond Banen onbespeelbaar? Sjors Sportief Oudste lid na 41 jaar lidmaatschap opgezegd Nieuw: pas zelf je foto op je pas aan! Vacature Secretaris Max Vitaal Vrije inloop heren en dames Fox Sports op tv Het zoomertoernooi was weer een groot succes! KNLTB ClubApp Het Cios geeft training bij De Zoom Sportklassen 't Rijks Moller sportklassen Ravelijn Steenbergen Daan Maasdam gaat voor de wildcard ABN-AMRO WTT Cios geeft scholing aan N1 Padelspeler van Nederland! Eerste KNLTB Padelexamens Ciosleerlingen Vrije inloop activiteit: De Zoom in Centercourt Spectaculaire opening op ZuidWest TV Drone-vlucht over ons park Joost voor wildcard ABNAMRO WTT Padelbanen Feestelijke heropening, huldiging 1.000ste lid & nominatie! Alleen pinnen mogelijk
Sponsors