Bezoekadres
Bastionweg 40-42
4614 RM Bergen op Zoom

Competitieafsluiting 2017

In 2017 blazen we de competitie afsluiting een nieuwe leven in..
Een gezamenlijke clubborrel waarbij iedereen van harte welkom is om aan te schuiven. Zo kun je genieten van een vers charcuterie plateau, saladebar met stokbrood en fruit, vers gesneden friet en een heerlijk gemarineerde barbecue spies.  

Zonder muziek, geen feest en daarom zal DJ Wouter vanaf 16:30 uur plaatsnemen achter zijn draaitafel en zorgen voor een zomerse beat. Zodra de wedstrijden klaar zijn kan de volumeknop omhoog en is de dansvloer geopend.

Tevens zullen deze middag ook alle kampioenen in ’t zonnetje gezet worden.Deze tijd volgt nog.

Dit alles zal plaatsvinden op zaterdag 27 mei 2017 vanaf 16:30 uur
Geef je nu op met je team of individueel via wtcltcdezoom@gmail.com en koop de bonnen voor 10€ p.p. aan de bar in ’t clubhuis. B

Voor de thuisspelende zaterdagmiddagteams is een eigen borrel regelen niet nodig.Tegenstanders en supporters zijn van harte welkom en kunnen gemakkelijk deelnemen. Ook op de dag zelf zijn er nog bonnen te koop.

In verband met de drukke bezetting tijdens de zaterdagcompetitie en het pinksterweekend de week erop hebben we voor zaterdag 27 mei gekozen. We zijn ons ervan bewust dat ook na 27 mei nog veel teams competitie spelen. Natuurlijk is iedereen welkom en zullen ook de kampioenen van deze teams niet vergeten worden.
 

Nieuws Schoonmaker m/v Max Vitaal Damesdag 2018 Zoomerchallenge in de 3 zomermaanden Daviscupspeelster in team van De Zoom KNLTB ClubApp Kortingscode Rosmalen 2018 Bestuur 2018 Competitieafsluiting 2 juni 2018 Tennispas 2018 afhalen Moller sportklassen Bridge-avond Smash-De Zoom Daan Maasdam gaat voor de wildcard ABN-AMRO WTT De beste wensen! Cios geeft scholing aan N1 Padelspeler van Nederland! Sportploeg vh jaar? Banen onbespeelbaar? Vrije inloop activiteit: Eerste KNLTB Padelexamens Ciosleerlingen * Nieuw * Clubkampioenschappen 60+ Het Cios geeft training bij De Zoom AH-Sportactie Verloting weekend Brugge Sportklassen 't Rijks Volg een tennisclinic van Jacco Eltingh De Zoom in Centercourt Spectaculaire opening op ZuidWest TV Sportproject: Sla je SLAGG bij De Zoom 2016 tm 2018 Competitieafsluiting 2017 Rabo Clubkascampagne
Sponsors