Bezoekadres
Bastionweg 40-42
4614 RM Bergen op Zoom

Competitie kampioen 2016

Daar gaan ze dan, “onze jongens”!
Competitie spelen maar dan niet bij de junioren….
Ze gaan de strijd aan met de seniorenmannen in de competitie.
Spannend, gedreven, sportief en vol enthousiasme.
 
Jongens die qua leeftijd vallen onder de junioren maar graag een stapje hoger willen proberen. Doordat één van hen met zijn leeftijd als net 18-jarige, tot de senioren ging behoren hebben deze “jonge mannen” de stap gewaagd om bij de senioren competitie mee te gaan doen.
 
En dan afgelopen zondag ontvang ik dat @pp-je van Stefan …KAMPIOEN!!.....
In hoofdletters geschreven en dat is terecht!!!!
Wat zijn wij trots op jullie, mannen!!!
Zo knap gedaan!!
De vereniging maar zeker ook wij “de jeugdcommissie” glimt van trots.
Jongens die gewoon in een flinke competitie strijd van seniorenmannen grandioos winnen!!
Ja dat zijn “onze jongens” van de jeugd van LTC de Zoom.
 
Ze zijn uiteraard zelf ook superblij en willen ons allemaal even een stukje achter de schermen laten meebeleven.
 
Mannen, jongens bedankt. Superknap gedaan!!!
Wij zijn zo trots op jullie!!!
PROFICIAT van
Yolanda, Monique en Nathalie
“De Jeugdcommissie”


Senioren competitie?
Voor het eerst in de “senioren competitie” meedoen dan verwacht je een loodzware uitdaging maar Roel Brouwer (17), Rik de Wit (18), Koen van Gent (15), Rein Kwik (16) en Stefan Versteeg (17) zijn erin geslaagd om het kampioenschap in Brabant te houden.
We gingen senioren competitie spelen om door te groeien en beter te worden maar dan verwacht je niet dat je gelijk kampioen wordt. We wisten niet eens wat we konden verwachten.
 
De eerste speeldag was uit tegen ‘s-Heerenhoek, daar aangekomen stonden er 5 volwassen heren op ons te wachten. Dan ga je de baan op en neem je een 4-2 overwinning mee naar Brabant. Daarna speel je driemaal thuis, tegen Animo (6-0) en Zierikzee (4-2). Dan begin je toch wel een beetje na te denken, drie gespeeld en drie gewonnen, waar gaat dit heen?
Maar we zijn pas op de helft.
 
Speeldag 4 thuis tegen ’s-Heerenhoek, wederom een 4-2 overwinning.
En dan is het vier uit vier gewonnen met nog twee wedstrijden voor de boeg.
Toen zijn we aan het rekenen geslagen, als LTC De Zoom met 6-0 wint van Animo en ‘s-Heerenhoek-Zierikzee wordt 3-3 of 2-4 zijn we kampioen………
 
Op 22 mei, op naar Terneuzen. De eventuele voorbereidingen zijn getroffen voor een feestje alleen zijn we nog wel afhankelijk van de concurrenten. In het regenachtig Zeeuwse Terneuzen pakken we zoals gewoonlijk zes punten met ruime cijfers. Dan maar even contact leggen met ‘s-Heerenhoek en daar is het 1-5 geworden, dus hebben we op de laatste speeldag genoeg aan een punt, dus volgende week is het dan echt een feestje en is het kampioenschap als het goed is binnen!
 
Op 29 mei is het dan zover de kampioenswedstrijd. We hadden aan een punt genoeg en het werden er maar liefst zes. LTC de Zoom is met maar liefst acht punten verschil kampioen en we nemen het kampioenschap mee naar Brabant. We hadden niet verwacht dat we met 0-6 zouden winnen. De champagneflessen kunnen open en het feest kan beginnen!
Met kop en schouders zijn we kampioen ondanks ons eerste seizoen in de senioren competitie.
Stefan Versteeg
 
 

JuniorenClubkampioenschappen en Kamp 2016Competitie kampioen 2016 competitieteams juniorenTenniskampJeugdbeleidsplanWhoZnextOnze tennismuur als nieuw!Competitie kampioen 2015!Open Winter Wonderland Toernooi jr.
Sponsors