1e mixteam, landelijk, 1e klasse, zondag

Ons mixteam Landelijk 1e klasse speelt hoog op zondag, hierin komen zij ranking 1 tegen! Zij spelen thuis op 15 april, 6 mei, 27 mei

Dit team bestaat uit:
Daan Maasdam
Roel van Gestel
Vicky van de Peer
Evelyne Dom
Annouck Meys

Nog meer Landelijke topniveau bij De Zoom!!
- Op zaterdag 21 april, 12 mei, 2 juni speelt het 1e herenteam thuis, Topklasse. (Spelers: Arien Dijkhoff, Daan Maasdam, Wilbert Doomen, Joost van Loon)
- Op zondag 15 april, 6 mei en 13 mei speelt het 1e jeugdteam thuis, 1e klasse (Thomas Doomen, Tristan Schrier, Antoni Clarijs, Fleur Dijkhoff, Natasja Filius, Morane Meyers)

De teams behoren tot de landelijk top, dus gegarandeerd tenniswedstrijden van hoog niveau. Natuurlijk hopen de spelers op zoveel mogelijk support!!

Kom gezellig kijken en genieten van de wedstrijden onder het genot van een hapje & drankje.

CompetitieCompetitie voorjaar, najaar en winter 2018Inschrijving competitie najaar & winter8/9 competitieLaddercompetitie senioren1e mixteam, landelijk 1e klasse, zondagTopklasse Heren zaterdagMixteam junioren 1e klasse