Najaars- en Wintercompetitie

* * NIEUW * *

-We zijn aan het onderzoeken of we in 2018 met de Najaarscompetitie gaan starten. Vanwege het vaak slechte weer tijdens de wintercompetitie loopt de belangstelling vanuit de leden wat terug, ook bij andere verengingen, waardoor de afstanden vaak groter worden in de poules. Er hangen wel wat consequenties aan want de Clubkampioenschappen vallen in september, de competitie zal dan wel een paar keer gebruik moeten maken van de invaldata (wat echter toegestaan is vanuit de KNLTB). Als speler moet je hier rekening mee houden. Tegen de tijd van inschrijving wordt hier verder op teruggekomen.  Maar het wordt onderzocht, wellicht wordt het zowel najaars- als wintercompetitie :). Ons competitieleider Gert-Jan Heeren onderzoekt de belangstelling door de competitievormen. We informeren je zsm.

- In 2017 zijn we gestart met een interne 8/9 competitie! Een competitie waarvoor je alleen kunt inschrijven als je een ranking 8 of 9 hebt (geen uitzonderingen!).  Dit is gelijk een groot succes, met veel plezier spelen de GD's, dus teams bestaan uit minimaal 2 mannen en 2 vrouwen, iedere avond twee dubbels (HD en DD) en twee mixpartijen. Teams, of als persoon (waarbij de organisatie teams zal samenstellen) zijn op te geven bij: gjp.heeren@gmail.com

Tevens voor alle competitievragen kun je bij onze VCL'er Gert-Jan Heeren terecht, 06-20130548.

CompetitieVoorjaarscompetitie 2018Laddercompetitie senioren1e mixteam, landelijk 1e klasse, zondagTopklasse Heren zaterdagMixteam junioren 1e klasseNajaars en Wintercompetitie