Nieuw lid van onze vereniging?

Dan heten we je van harte welkom!

Onderstaand treft je enkele punten aan om je een beetje wegwijs te maken op onze vereniging:

Het bondspasje:
- Elk jaar in maart ontvang je een nieuw bondspasje waarop vermeld staat dat je lid bent van onze vereniging.
- Hiermee kun je de poort openen, je kunt een baan afhangen op het afhangbord en tevens toegang verschaffen tot de kleedkamer/toilet, hier vind je het AED-apparaat en de EHBO-kist.
- Het is nodig bij het spelen van competitie en bij toernooien kan er naar gevraagd worden want je ranking staat er ook op vermeld.

Inloopochtend/avonden:
- Wekelijks kan er op woensdag- en donderdagochtend meegedaan worden aan de damesochtend en maandagmiddag aan de damesmiddag, voor alle leeftijden
- Wekelijks kan er op de maandag- en vrijdagochtend meegedaan worden aan de herenochtend 50+
Gezelligheid staat voorop, tussendoor wordt er een kopje koffie gedronken en je hoeft je er niet voor op te geven, kom langs en doe mee! De aanvangstijden zijn terug te vinden in het menu Activiteiten.
- Er wordt bekeken of er weer racketavonden georganiseerd kunnen worden. Deze zullen een aantal keer per  jaar en op wisselende avonden gehouden worden en voor alle rankingen geschikt zijn.

Onze toernooien:
- In maart houden we het Openingstoernooi voor alle leden. Je wordt naar ranking ingedeeld dus ook ideaal voor de beginnende tennisser.
- In juni houden we altijd ons Bastion Open Toernooi, vanaf 35 jaar.
- In juli ons Zoom(er)toernooi, dit is een open toernooi voor de leeftijd vanaf 17+.
- In augustus/september worden de jeugd- en aansluitend de seniorenclubkampioenschappen gehouden. Dit is voor alle leden en je wordt op ranking ingedeeld.
- In oktober wordt er door de organisatie van het Bastion Open Toernooi het Herfstboktoernooi georganiseerd.

Trainingen:
- Er worden zomer- en wintertrainingen gegeven op de banen van De Zoom. In de winter kan er tevens gekozen worden voor de binnenbanen van de Karmel.Inschrijvingen lopen via www.bijdaan.com

Competitie:
- Van april t/m mei wordt de voorjaarscompetitie gespeeld. Per team wordt hiervoor ingeschreven maar je kunt je ook bij een team aansluiten indien hierin nog plaats is. De competitiedagen zijn
  dins-, donder-, vrij-, zater- en zondag. Voor het vrijspelen zal er in deze 7 weken wel rekening gehouden moeten worden dat in het weekend alle banen hierdoor bezet zijn.
- In november en in januari wordt de wintercompetitie gespeeld.

Bardienst:
- Alle leden vanaf 18 jaar dienen zelf de bardiensten te draaien, dit jaar is dit vastgesteld op 2x per jaar. Deze kun je zelf inplannen wanneer het je uitkomt. Eventueel is een bardienst af te kopen aan een vervanger ad € 25,00, ruilen mag altijd. Om er voor te zorgen dat het clubhuis zoveel mogelijk open is hebben we helaas wel een boete ad € 40,00 moeten instellen bij het niet komen opdagen van een bardienst. Doordat we de bardiensten zelf beheren kunnen we de consumptieprijs wel laag houden.
- Zodra er voor het nieuwe jaar ingepland kan worden ontvang je een mailtje, dat zal rond half december zijn.
- Achter de bar naast de kassa ligt een draaiboek voor als je bardienst hebt. Hierin staat o.a. uitleg hoe de kassa, vaatwasser,koffieautomaat werkt. De allereerste keer kan men het beste een bardienst in de avond plannen want dan kan er iemand van de barcommissie enige uitleg geven. Dit kan niet bij de diensten in de ochtend, van 10.00 tot 12.00 uur. Dan dien je wel al het een en ander te weten, zoals het openen en sluiten, verlichting etc.
- Kies je ervoor om in een commissie plaats te nemen dan help je al mee als vrijwilliger bij De Zoom en krijg je bardienstvrijstelling.

Website www.ltcdezoom.nl :
- Je ontvangt een inlogcode met wachtwoord om in te loggen op onze site. Hierop vind je allerlei gegevens zoals:
  * nieuwtjes/foto’s
  * bardienst inplannen + uitleg hoe je dit kunt doen
  * ledenlijst
  * activiteiten
  * competitie-indeling, toernooi-uitslagen
  * bestuurs- en commissieleden
  * huishoudelijk reglement
- Regelmatig zul je vanuit de site een mailtje ontvangen waardoor je op de hoogte gehouden wordt van de komende activiteiten en inschrijvingen.

Lid worden van een commissie:
- Er is altijd wel vraag naar commissieleden. Kijk op onze site naar de commissies die er zijn en misschien vind je het wel leuk om hier deel van uit te maken.
- Je kan onbeperkt aantal jaar deelnemen in een commissie, voor een bestuursfunctie geldt een termijn van 3 jaar waarna je nog nog 1x 3 jaar herkozen mag worden.
- Nieuw bloed geeft nieuwe inzichten! Dus je bent welkom.

Zou je meer informatie willen of graag eens rondgeleid worden met uitleg over bijvoorbeeld het afhangbord neem dan gerust contact op met Loes Franken 0164-239337/06-54247762 of stuur een
mailtje naar info@ltcdezoom.nl.

We hopen dat je je snel thuis zult voelen op onze vereniging en we wensen je veel tennisplezier toe!

De hartelijke groeten,

LTC de Zoom

Het bestuur

LedenBardienst afkopen, ruilen of verzetten?Bardienst plannen & handleidingDementievriendelijke VerenigingNaar een veiliger sportklimaat:IVA-Certificaat voor alle ledenReservering bestuurskamer, bestuur & commissiesNieuw KassasysteemWeetjes voor nieuwe ledenMentale tennistrainingBaan vegenWanneer zijn onze banen onbespeelbaar?Spelregels en test jouw kennis​Nieuwe bespanning en/of racket nodig?Ongevallenverzekering voor elk knltb-lidSport en BlessuresVerslagen