Topopleiding junioren

"Alles om de beste te zijn met een persoonlijke touch."

Ben jij die tennisliefhebber die wel elke dag wil tennissen? Of die speler of speelster die op regionaal of nationaal niveau er alles aan wil doen om de beste te zijn?

Dan moet je vanaf 1 september aansluiten bij de topopleiding van tennisschool Bij DAAN.

Vanaf 1 september zal tennisschool Bij DAAN starten met haar prestatieve opleiding. Hiervoor heb ik inmiddels een aantal Toptrainers om mij heen verzameld om dit op een uiterst professionele manier in te gaan vullen.

Het team dat deze Toptennisopleiding zal gaan vormen bestaat uit: Tessy van de Ven, Mark Luyk, Joost van Loon en Daan van Nassau.

Met dit team kunnen we gebruik maken van de tennistechnische kwaliteiten van Tessy van de Ven en natuurlijk haar excellente spelniveau. Mark Luyk heeft als trainer internationale ervaring op hoog niveau en is bovendien in het bezit van een C-licentie. Daan van Nassau zal ondersteuning bieden vanaf de zijlijn en waar nodig bijspringen op de baan. Joost van Loon speelt zelf op hoog niveau en geeft daarnaast les in het middelbaar onderwijs en zal daarom de link zal zijn tussen leerling en onderwijs.

Wat gaan wij dan bieden?

Kweekvijver trainingen:

Bedoeld voor alle kinderen die een passie hebben voor tennis en graag meer willen tennissen dan 1 keer per week. Hiervoor kunnen alle kinderen zich aanmelden.

Clubselectietrainingen:

Trainingen voor leerlingen van Bij DAAN die een passie hebben voor tennis en graag meer dan 1 keer in de week willen tennissen. Hiervoor worden kinderen uitgenodigd door de vereniging in samenspraak met de tennisschool.

Toptennistrainingen:

Bedoeld voor kinderen die spelen op regionaal niveau of nationaal niveau. Kinderen worden hiervoor uitgenodigd op basis van ranking en inzet.

Hoe gaan we werken?

Wij gaan uit van kleine groepen als basis en eventueel aangevuld met een grotere groep. Uitgangspunt is hierbij altijd het kind en wat past het beste bij dit kind als persoon.

Daarbij vinden wij kwaliteit belangrijker dan kwantiteit. Uiteraard moet je uren maken om tennisinhoudelijke dingen in te slijpen, maar ook dit moet wel passen bij het kind zodat het niet uitgeblust raakt maar altijd het spelplezier zal blijven behouden.

Ook bieden wij mogelijkheden om een gedeelte van je trainingen bij ons te volgen en een gedeelte van je trainingen bij een andere tennisschool. Wij willen niet concurreren met andere trainers of scholen maar juist kijken wat nu het beste is voor het kind.

Sportieve groet,

Daan van Nassau

TrainingTopopleiding juniorenClubfitTennis WhizzSchooltennisEvenementenContact Trainers