Bezoekadres
Bastionweg 40-42
4614 RM Bergen op Zoom

Tenniskamp

Jaarlijks houden we het supergezellige tenniskamp. In 2017 is het helaas wegens te weinig animo geannuleerd.

Lekker een weekend weg zonder ouders, in tentjes, lekker eten, leuke activiteiten (klimmuur/sleeën 2014, survival 2015, stormbaan, kanoén schieten in 2016), tennissen. Het wordt georganiseerd de Jeugdcommissie. Bekijk onder hoofdstuk de foto's van vorig jaar hoe leuk het was!

Onze Jeugdcommissie is druk in de weer met de organisatie van het Tenniskamp 2017 bij LTC de Zoom. Het altijd gezellige Tenniskamp wordt georganiseerd van vrijdagavond 1 september tot en met  zondagmiddag 3 september. Het Tenniskamp is voor kinderen van de leeftijd 6 t/m 17 jaar, (mocht je er net onder of boven vallen stuur ons even een mailtje dan kijken we er even naar.) Het Tenniskamp staat dit jaar meer in het teken van ‘’tennis’’. Buiten dat we altijd leuke activiteiten hebben gaan we dit jaar ook ‘’Padel’’ erbij betrekken.

Inschrijven kan via:    tenniskamp17@gmail.com

De inschrijfkosten zijn  €30,- all inclusive. Dit is het totale bedrag voor alle dagen all-in. Mocht  je een allergie hebben of er spelen andere zaken waar wij van op de hoogte moeten zijn geef het even aan in het                                  

Groeten,

De Jeugdcommissie

Roel Brouwer,
Hein Loman,
Jolanda Fiktorie en
Stefan Versteeg

 

JuniorenClubkampioenschappen en Kamp 2016Competitie kampioen 2016 competitieteams juniorenTenniskampJeugdbeleidsplanWhoZnextOnze tennismuur als nieuw!Competitie kampioen 2015!Open Winter Wonderland Toernooi jr.
Sponsors