Stem op De Zoom!

Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne verdeelt de Rabobank € 150.000,-. De leden van onze bank mogen van 6 april tot en met 18 april 2017 hun stem uitbrengen op de club die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging uitgebracht worden, hoe meer geld deze krijgt.

LTC de Zoom heeft zich aangemeld voor deze jaarlijkse campagne. Deze bijdrage willen wij graag besteden aan nieuwe bankjes en beplanting bij de Padelbanen, zodat met ons 40-jarigbestaan en de opening van de padelbanen ons park er weer prachtig uitziet.

Help je ons mee? Breng dan je stem uit op LTC de Zoom. Alvast hartelijk dank voor je moeite!

Om te stemmen dien je wel lid van de Rabobank te zijn. Ben je nog geen lid maar heb je wel een rekening daar lopen dan kun je HIER gratis lid worden.

In 2016 hebben wij € 388,80 uitgereikt gekregen, een heel mooi bedrag waar wij als vereniging zeer erkentelijk voor zijn.

Nieuws Competitieafsluiting 2 juni 2018 Tennispas 2018 afhalen Moller sportklassen Bridge-avond Smash-De Zoom Daan Maasdam gaat voor de wildcard ABN-AMRO WTT De beste wensen! Cios geeft scholing aan N1 Padelspeler van Nederland! Sportploeg vh jaar? Banen onbespeelbaar? Vrije inloop activiteit: Eerste KNLTB Padelexamens Ciosleerlingen * Nieuw * Clubkampioenschappen 60+ Het Cios geeft training bij De Zoom Damesdag 2017 AH-Sportactie Verloting weekend Brugge Sportklassen 't Rijks Volg een tennisclinic van Jacco Eltingh De Zoom in Centercourt Spectaculaire opening op ZuidWest TV Sportproject: Sla je SLAGG bij De Zoom 2016 tm 2018 Competitieafsluiting 2017 Rabo Clubkascampagne Korting op kaartjes Ricoh Open Rosmalen Bridgen: De Zoom wint van Smash! Drone-vlucht over ons park We lichten een tipje van de sluier op.. Stem op De Zoom! Joost voor wildcard ABNAMRO WTT Snoeiwerkzaamheden