Sponsor worden?

365 dagen per jaar de tennissport beleven!

Tennisvereniging LTC de Zoom is een bloeiende, sportieve, ambitieuze en toekomstgerichte  vereniging die al 40 jaar actief is. Het tennispark is gelegen aan de wijk Meilust, Bastionweg 40-42 in Bergen op Zoom.

Onze tennisvereniging kenmerkt zich door een groot aantal vrijwilligers dat actief is en de vereniging een warm hart toedragen. LTC de Zoom telt een totaal van 1.000 leden, waarvan zo’n 870 seniorleden en 130 juniorleden.

Onze Missie
Tennisvereniging LTC de Zoom wil een verantwoorde sportaanbieder zijn, binnen de gemeente Bergen op Zoom, waarbij het beoefenen van de tennissport (recreatiesport/wedstrijdsport) op een professionele manier als vrijetijdsbesteding wordtaangeboden.  Dit met het oog op onze maatschappelijke verantwoordelijkheid voor sportbeoefening in het algemeen en de tennissport in het bijzonder.

Onze vereniging... met passie voor de tennissport!
· Onze vereniging moet een balans zijn tussen bewegen, plezier, gezelligheid en prestatie ieder op zijn/haar eigen tempo of niveau.
· Onze vereniging kenmerkt zich door een goede dienstverlening.
· Onze vereniging is zeer actief in de organisatie van diverse tennisevenementen, als het Zoomertoernooi, het Lentebok- en Herfstboktoernooi, Winter- en Zomercompetitie en onze jaarlijkse clubkampioenschappen voor junioren en senioren.
· Onze vereniging biedt de leden winter- en zomertrainingen aan, in samenwerking met Tennisschool BijDaan.
· Onze vereniging kent een actief WhoZnext team, voor en door de jeugd!
· Onze vereniging heeft veel vrijwilligers actief betrokken bij het bestuur of als commissielid.
· Onze vereniging telt op dit moment 10 ProVision banen, 2 Padelbanen, een minibaan, kleedkamers, clubhuis en het Zoomplein (buitenterras).

Uitstraling van LTC de Zoom!
LTC de Zoom houdt rekening met de maatschappelijk trends die van invloed zijn op de identiteit en het imago van tennis als sport en zet de volgende aspecten centraal:

· Gezonde sportieve life-time sport voor alle leeftijdsgroepen;
· Vooruitstrevende en toekomstgerichte tennisvereniging;
· Een professionele relatie onderhouden met haar leden en de KNLTB;
· De verenigingtoegankelijk is voor iedereen die wil tennissen bij LTC de Zoom;
· Promotie van de tennissport vooral gericht op de basisschooljeugd.

Waarom zou u sponsor worden bij LTC de Zoom?
· Wat LTC de Zoom uniek maakt is de combinatie van inspanning en ontspanning!
· Onze vereniging kenmerkt zich als recreatieve tennisvereniging voor echt alle leeftijden.
· Er kan zowel zomer als winter getennist kan worden in een sfeervolle en gezellige ambiance.
· LTC de Zoom is een toekomstgerichte tennisvereniging, die wordt gedragen door veel vrijwilligers die de vereniging een warm hart toedragen.
· De tennislessen worden verzorgd door gediplomeerde tennisleraren.
· Onze tennisvereniging is qua ligging de enige tennisvereniging in de wijk Meilust.
· Vrijwilligers dragen de organisatie van diverse sportieve tennis evenementen.
· Onze trots “het Clubhuis” met een ruim terras (Zoomplein) met prima uitzicht over alle tennisbanen.
· Karakteristieken van LTC de Zoom; recreatieve tennis beoefening voor iedereen; tennissport als plezierige en gezellige vrijetijdsbesteding; professioneel, daadkrachtig en betrouwbaar  en maatschappelijke betrokkenheid.

Steun ons en u maakt gelijk reclame voor uw bedrijf!

Sponsorcommissie:
interim Jeroen Bierbooms  (vice-voorzitter)