Padel Laddercompetitie

De Padel Laddercompetitie is een onderlinge strijd tussen seniorleden van LTC de Zoom. Deelnemen aan deze competitie is gratis!

De competitie gaat op maandag 1 mei 2017 van start en eindigt op zondag 24 september 2017 (finaleweekend van de clubkampioenschappen).

De ladder is bijgewerkt op 21-06-2017

- Ladderindeling Heren dubbel
- Ladderindeling   Mix
- Ladderindeling   Dames dubbel

- deelnemerslijst heren, dames, mix

- Uitslag laddercompetitiewedstrijden    (volgt zodra er wedstrijden gespeeld zijn)

Categorieën
Je kunt binnen de Padel laddercompetitie deelnemen aan verschillende categorieën:

- Damesdubbel
- Herendubbel
- Mix

Het is toegestaan om deel te nemen aan meerdere categorieën. Dit kan op het inschrijfformulier worden aangegeven.

Geen partner…?
Het is mogelijk om jezelf individueel in te schrijven. In dat geval gaat de Padelcommissie op zoek naar een leuke, enthousiaste partner.

Inschrijven
Vanaf maandag 1 mei 2017 kan er ingeschreven worden voor de laddercompetitie. Er is geen einddatum verbonden aan het inschrijven.

Wil je meedoen…? Schrijf je dan snel in via DEZE LINK

Hoe werkt de laddercompetitie?
Het is mogelijk om koppels die in dezelfde trede links van jullie staan uit te dagen, maar het is ook mogelijk om koppels die één trede boven je staan uit te dagen. Om het te verduidelijken kun je dit voorbeeld raadplegen. Mocht het voorbeeld niet duidelijk zijn, dan kun je contact opnemen met een van de Padel laddercompetitie-coördinator: Seger Goossens of Rogier Mekelenkamp.

Nieuwe deelnemers
Als de laddercompetitie van start is gegaan en er melden zich nieuwe deelnemers aan, dan worden deze nieuwe deelnemers rechtsonder in de ladder geplaatst.

Stappenplan
1. Bekijk op de ‘Ladderindeling’ wie jullie uit willen dagen. Bovenaan de pagina staat er een link naar deze ladderindeling.
2. Mail, bel of stuur een appje naar een ander koppel om hen uit te dagen. E-mailadressen en telefoonnummers zijn te vinden in de ‘Deelnemerslijst’. Deze lijst is bovenaan deze pagina te vinden.
3. Plan binnen twee weken een dag en tijdstip waarop de wedstrijd plaats gaat vinden. Mochten de uitgedaagde deelnemers niet binnen twee weken in de gelegenheid zijn om te spelen, dan wisselen jullie van plaats. In dat geval nemen de uitdagers de plaats in van de uitgedaagden.
4. De uitdagers zorgen voor de padelballen. Deze zijn aan de bar voor €7,50 te verkrijgen.
5. Hang een baan af via het afhangbord.
6. De wedstrijd wordt binnen de afhangtijd gespeeld. Waarschijnlijk is deze tijd té kort om een complete wedstrijd te spelen. Dit maakt niet uit. Bij een incomplete stand, bijvoorbeeld 4-2, wordt deze stand ingevuld op het uitslagformulier. Mochten jullie op dezelfde dag nog een extra keer af willen hangen om de wedstrijd af te ronden, dan is dit natuurlijk geen probleem.
7. Geef de uitslag door via dit uitslagformulier.

Uitslagen
Gelieve de uitslagen binnen 24 uur door te geven. Iedere zondag wordt de ladder up-to-date gehouden. Benieuwd naar de uitslagen…? Deze zijn bovenaan de pagina terug te vinden via de link ‘Uitslag laddercompetitiewedstrijden’.

Bij verlies
Als je tot de uitdagers behoort en verloren hebt, dan behoud je dezelfde positie op de ladder.
Als je tot de gedaagden behoort en je hebt verloren, dan ruil je met de positie van de uitdagers.
Als je verloren hebt is het niet toegestaan om dezelfde tegenstanders direct weer uit te dagen. Het is de bedoeling dat jullie dan eerst een andere ladderwedstrijd spelen.

Bij winst
Als je tot de uitdagers behoort en je wint, dan ruil je met de positie van de gedaagden.
Als je tot de gedaagden behoort en je wint, dan behoud je dezelfde positie op de ladder.

Niet op komen dagen
Durfden jullie tegenstanders het niet aan en zijn ze niet op komen dagen op het afgesproken tijdstip…? Gelieve dit door te geven aan Jessie Buuron. Het koppel dat niet op komt dagen verliest de positie op de ladder en start helemaal rechtsonder in de ladder.

Winnaars
Het koppel dat de meeste wedstrijden heeft gewonnen, wint de Padel Laddercompetitie. De winnaars worden op 24 september 2017 bekend gemaakt. De 1e, 2e en 3e plaats ontvangen een leuke prijs!

PadelPadel competitieInvallers PadelcompetitieSpelregels PadelPadel-inloopPadel LaddercompetitieContact Padelcommissie