Padel competitie

Aankomend voorjaar 2018 gaan we met onze vereniging voor het eerst deelnemen aan de padel voorjaarscompetitie. Na een geslaagde najaarscompetitie padel 2017 hopen we dat we weer met een mooi aantal teams kunnen gaan deelnemen!

De padelbanen blijven sneller en sneller als paddestoelen uit de grond komen. Ook in Breda (Heksenwiel) in Oud-Beijerland en in Roosendaal (TVR) zijn weer banen in de omgeving erbij gekomen op de verschillende tennisverenigingen. Deze verenigingen doen eveneens ook mee met de voorjaarscompetitie!

Het laat zien dat de sport steeds serieuzere vormen aan gaat nemen, en het enthousiasme bij tennisverenigingen toeneemt! Een ander mooi voordeel is hierdoor dat de reistijden voor de competitie op den tijd korter zullen gaan worden.

Via deze weg willen wij jullie graag mededelen dat de inschrijving voor de padelcompetitie voorjaar 2018 is geopend! Zie onderstaand voor de belangrijkste informatie.

Hoe: inschrijven als team of als individu (later kijkt de commissie hoe dit samen te stellen)

Wanneer:

Belangrijk; er zullen 4 speelrondes voor de voorjaarscompetitie tennis plaatsvinden, en 3 speelrondes na de tennis voorjaarscompetitie.

Tijden: thuiswedstrijden zullen afwisselend aanvangen om 10.00 en 14.00 uur.

Kosten: per competitieteam 90 euro (net als bij tenniscompetitie) - te betalen bij ophalen competitiebescheiden (dag en tijdstip volgt)

Inschrijving via: padelcommissieltcdezoom@gmail.com

Voor vragen en of opmerkingen kan contact worden opgenomen met de padelcommissie (zie bovenstaand adres).

Met vriendelijke groet,

De Padelcommissie

Martine, Jarl, Rogier, Inge, Joost, Bernard & Seger

PadelPadel competitieInvallers PadelcompetitieSpelregels PadelPadel-inloopPadel LaddercompetitieContact Padelcommissie