Bezoekadres
Bastionweg 40-42
4614 RM Bergen op Zoom

Nieuws

Bij de nieuwsitems word je op de hoogte gehouden van het laatste nieuws, toernooien en competitie met de mogelijkheid voor inschrijving hiervoor.

Heb je zelf iets leuks of foto's om op de site te plaatsen mail het door naar Monique Engels.  

Veel plezier met deze nieuwe site!
Deze site is als sponsoring ontworpen door ons medelid Yuri Goossens van Just in Case Communicatie BV uit Etten-Leur! Ook zijn we veel dank verschuldigd aan Michelle van den Akker van Just in Case die hier ook veel werk aan gehad heeft. 

Competitieafsluiting 2 juni 2018

Afsluiting competitie

Het lijkt nog vroeg, maar voor je het weet is het zover!! Op zaterdag 2 juni sluiten we de voorjaarscompetitie af met een gezellige barbecue.
Iedereen is welkom: leden, tegenstanders, publiek, sponsoren, etc.. Bonnen zijn te koop aan de bar. Let op: vraag naar de kassabon. Tegen inlevering van deze bon kun je op 2 juni je bbq-pakket afhalen.  


Tennispas 2018 afhalen

In  2018 was op zaterdagmiddag 31 maart tussen 14.00 en 17.00 uur de gelegenheid om in het clubhuis de nieuwe tennispas op te halen.

Er dient reeds 1 bardienst ingepland en de contributie voldaan te zijn alvorens de pas meegegeven wordt. .

Indien je niet in de gelegenheid was de pas dan af te halen dan kun je terecht bij Karin Scheringa:

Dixieland 2 te Bergen op Zoom op maandag- en dinsdagavonden van 18.30 tot 19.00 uur.
En vanaf 1 juni alleen nog op afspraak door een mailtje naar de ledenadministratie. 

We wensen ieder weer gezellig tennisplezier!


Moller sportklassen

Ook het Moller komt gezellig sporten bij De Zoom!

2018:

​dinsdag 10 april 08.45-09.45 uur

dinsdag 17 april 08.45-09.45 uur

​Welkom op onze vereniging.
 


Bridge-avond Smash-De Zoom

Bridgen tegen Smash,
 
Op vrijdag 30 maart verzamelden de 20 bridgeparen van Smash en de Zoom zich om 19.30 u in het clubhuis van onze zustervereniging om de jaarlijkse strijd om de bridgebeker aan te gaan.
We werden gastvrij ontvangen en om 19.45 u begon de strijd om de ups en downs.
 
In de onderlinge stand loopt de Zoom nog behoorlijk achter en er was ons alles aan gelegen om de vorig jaar gewonnen wisselbeker nog een jaar in ons clubhuis te mogen plaatsen.
Er werd scherp geboden, scherp gespeeld en dankbaar gebruik gemaakt van de foutjes van de tegenstrevers.
 
Het werd een goede vrijdag voor ons, want toen om 23.15 u wedstrijdleider Betsy Doomen (goed gedaan Betsy en bedankt) de eindstand bekend werd en de punten waren opgeteld, bleek dat we met 520 – 480 hadden gewonnen en kon Theo Zwetsloot van Smash ons de beker overhandigen.
De achterstand is dus wat kleiner geworden, maar we hebben nog wat in te halen!!!
 
Er werden nog wat bedankjes over en weer uitgewisseld en er werd nog even gezellig nagebabbeld en de Zoomers gingen in ieder geval met een goed gevoel de Pasen in!!
 
Ook namens Pierre wil ik jullie feliciteren met onze winst en hartelijk danken voor jullie deelname en gezellige inzet en hopelijk tot een volgende (bridge) gelegenheid.
 
Jan Goossens
 


Daan Maasdam gaat voor de wildcard ABN-AMRO WTT

Daan Maasdam, clubkampioen 2017 bij De Zoom, behoort tot de 128 beste clubkampioenen van Nederland! Hierdoor is hij geselecteerd voor het Supermatchtoernooi om een Wildcard te bemachtigen van het ABN AMRO World Tennis Tournament 2018 in Ahoy Rotterdam!

Het is hartstikke leuk om deze spannende wedstrijden te komen volgen en Daan natuurlijk aan te moedigen op vrijdag 26 januari en als hij door is op zondag 28 januari in de tennishal van SV Victoria, Kralingseewg 226, 3062 CG te Rotterdam! 

De loting

Het speelschema vrijdag 26 t/m zondag 28 januari 2018 incl. tijden

Bekijk hier het deelnemersveld

Daan, ranking E 2,4 en D 1,9 is 21 jaar en mag voor de 2e keer hieraan meedoen. We vinden het geweldig en zijn er trots op dat hij hiervoor gaat strijden. Joost van Loon heeft reeds in 2012, 2013, 2014 en 2016 onze clubkleuren op dit toernooi verdedigd. 

Van 12 t/m 18 februari 2018 vindt de 45e editie van het ABN AMRO WTT plaats in Ahoy Rotterdam. Niet alleen wereldtoppers (zoals Dverev, Dimitrov en Tsonga) geven acte de présence in Rotterdam, toernooidirecteur Richard Krajicek stelt namens ABN AMRO namelijk 2 wildcards beschikbaar om samen een Herendubbel te vormen.

De beste 128 clubkampioenen mogen 26 t/m 28 januari in SV Victoria te Rotterdam de voorrondes spelen. De beste 4 spelen de finale op 10 februari in Ahoy. De beste 2 vormen het herendubbel dat de Wildcard ontvangt en mogen deelnemen aan het ABN-AMRO WTT. Vanuit de KNLTB zal Jacco Eltingh de spelers begeleiden. Tijdens dit toernooi krijgen de spelers toegang tot het spelershotel en bovendien zullen andere spelers een beroep op hen doen als trainingspartner.  

De Zoom is hartstikke trots op z'n clubkampioen en wensen Daan veel succes!

      
                     
                                              

Nieuws Competitieafsluiting 2 juni 2018 Tennispas 2018 afhalen Moller sportklassen Bridge-avond Smash-De Zoom Daan Maasdam gaat voor de wildcard ABN-AMRO WTT De beste wensen! Cios geeft scholing aan N1 Padelspeler van Nederland! Sportploeg vh jaar? Banen onbespeelbaar? Vrije inloop activiteit: Eerste KNLTB Padelexamens Ciosleerlingen * Nieuw * Clubkampioenschappen 60+ Het Cios geeft training bij De Zoom Damesdag 2017 AH-Sportactie Verloting weekend Brugge Sportklassen 't Rijks Volg een tennisclinic van Jacco Eltingh De Zoom in Centercourt Spectaculaire opening op ZuidWest TV Sportproject: Sla je SLAGG bij De Zoom 2016 tm 2018 Competitieafsluiting 2017 Rabo Clubkascampagne Korting op kaartjes Ricoh Open Rosmalen Bridgen: De Zoom wint van Smash! Drone-vlucht over ons park We lichten een tipje van de sluier op.. Stem op De Zoom! Joost voor wildcard ABNAMRO WTT Snoeiwerkzaamheden
Sponsors