Mini Maxi Toernooi 2018

Hallo junioren en senioren,

Op 10 juni is het weer tijd voor het mini-maxi toernooi.

Het jaarlijkse toernooi waarbij junioren en senioren het in duo's tegen elkaar opnemen. Er wordt gespeeld op de volgende niveau's: rood, oranje, groen en geel. We trappen af om 13 uur en sluiten met elkaar af rond 17 uur.

Dus junioren, daag je opa, oma, buurman, vader, moeder, oom, tante etc. uit en laat ze jullie inschrijven via: jeugdcommissie@ltcdezoom.nl.

Alle volwassenen mogen natuurlijk ook hun favoriete (klein)kind, neef/nicht, buurmeisje/jongetje etc. uitnodigen. De inschrijfkosten bedragen 5 euro per koppel. Inschrijven kan tot en met 3 juni.

We hopen op een grote opkomst zodat we er een gezellige sportieve middag van kunnen maken.

Mochten er nog vragen zijn, stel ze ons gerust. Je kunt ons ook volgen op facebook: l.t.c. de zoom jeugdcommissie.

Enthousiaste groet van,

De jeugdcommissie

ToernooienBastion Open Lente- & Herfstbok Toernooi 2017Senior Plus Eendagstoernooi 201860+ clubkampioenschappenopeningstoernooi 31 maart 2018Ladiesnight 16 maartMini Maxi Toernooi 2018Autoschadeteam Zoomertoernooi 2017Clubkampioenschappen jr. en sr.