Ladiesnight 16 maart 2018

Beste Ladies van de Zoom,

Wij zijn weer een gezellige Ladiesnight voor jullie aan het organiseren!

Uiteraard met een paar rondes tennissen, maar ook wat andere leuke activiteiten!

Dus doe mee, voor € 7,50 een avondje verwennerij, geef je snel op!

Dit kan vóór 5 maart, via het mailadres ebakker_56@hotmail.com (let op: ander mailadres dan andere jaren).

Dit wordt de 4e Ladiesnight die wij met veel plezier voor de dames van de  Zoom organiseren. Wij willen laten weten dat wij dit volgend jaar voor de laatste keer zullen doen, op onze manier. We hopen natuurlijk dat er andere dames zijn die het stokje van ons over willen nemen en de ladies op hun wijze een avondje genot willen bezorgen.

Tot 16 maart!

Groetjes van het Gezelligheidsteam!

ToernooienBastion Open Lente- & Herfstbok Toernooi 2017Senior Plus Eendagstoernooi 201860+ clubkampioenschappenopeningstoernooi 31 maart 2018Ladiesnight 16 maartMini Maxi Toernooi 2018Autoschadeteam Zoomertoernooi 2017Clubkampioenschappen jr. en sr.