Kortingscode Rosmalen 2018

Ook dit jaar is onze vereniging partner geworden van het enige grastennistoernooi van Nederland: Libema Open in Rosmalen 11 t/m 17 juni 2018.

Dit toernooi staat bekend om zijn intieme sfeer en uitstekende ambiance, dat gecombineerd wordt met toptennis van het allerhoogste niveau.

Dit jaar komen er weer veel aansprekende ATP-spelers en WTA-speelsters naar het toernooi, met zelfs Andy Murray! Bekijk op de website van Libéma Open alle deelnemers.

KORTING:
Bestel via DEZE LINK  je entreekaarten en vul de speciale code in:  zoom-lo18  en ontvang €5,- korting!

Tevens ontvangt de vereniging per verkochte entreekaart ook €5,- en €10,- per verkochte VIP-kaart!

Nieuws KNLTB ClubApp Kortingscode Rosmalen 2018 Bestuur 2018 Competitieafsluiting 2 juni 2018 Tennispas 2018 afhalen Moller sportklassen Bridge-avond Smash-De Zoom Daan Maasdam gaat voor de wildcard ABN-AMRO WTT De beste wensen! Cios geeft scholing aan N1 Padelspeler van Nederland! Sportploeg vh jaar? Banen onbespeelbaar? Vrije inloop activiteit: Eerste KNLTB Padelexamens Ciosleerlingen * Nieuw * Clubkampioenschappen 60+ Het Cios geeft training bij De Zoom Damesdag 2017 AH-Sportactie Verloting weekend Brugge Sportklassen 't Rijks Volg een tennisclinic van Jacco Eltingh De Zoom in Centercourt Spectaculaire opening op ZuidWest TV Sportproject: Sla je SLAGG bij De Zoom 2016 tm 2018 Competitieafsluiting 2017 Rabo Clubkascampagne Korting op kaartjes Ricoh Open Rosmalen Bridgen: De Zoom wint van Smash! Drone-vlucht over ons park We lichten een tipje van de sluier op..