Clubkampioenschappen en Kamp 2016

Jeugdclubkampioenschappen 2016

We hebben weer kunnen genieten van een gezellige en sportieve week jeugdclubkampioenschappen. Met zo’n 50 deelnemers hadden we de banen goed gevuld en was de sfeer op en rond de banen erg gezellig.

Het kampweekend start op vrijdag 9 september!
En…het was prachtig weer dit jaar!!
Op vrijdagavond de tentjes opgezet op ons park en dan kan het weekend beginnen.
De vrijdagavond was met spellen en gezelligheid erg leuk.
Op zaterdag hadden we een “survivalprogramma” bij de Speelmansplaten aan het water. Kanovaren bij de Oesterdam was met dit weer een zeer welkome activiteit waarbij menige kano met de bemanning in het water terecht kwam. Plezier volop.
Op het terras aan het water konden we nog lekker een frietje nuttigen zodat we weer met volle maag terug naar de club konden.
Het waterballon gevecht later die dag op de club was een zeer geslaagde en verkoelende bezigheid. Waarna de saté met stokbrood en salades erg goed smaakte.
Uiteraard waren de avonden/ nachten lang en gezellig en de slaap uren zeer kort.
Maar dat zijn ingrediënten van een geslaagd Kampweekend 2016

Het kamp weekend wordt voor een groot deel begeleid door het WhoZnext team die er ook dit jaar weer een heel geslaagd weekend van hebben gemaakt. Julia, Roel, Julia, Nadine, Joost en Joris nogmaals bedankt namens de jeugdcommissie.

Tijdens de clubkampioenschappen zijn er hele leuke en vooral ook spannende wedstrijden gespeeld. Er zijn een hoop lange potten gespeeld met veel 3 setters.
We hadden dit jaar zelfs “tropische temperaturen” waardoor het nodig was emmers met sponzen op de baan te zetten voor enige verkoeling.

Dan de Sportiviteitsprijs 2016
Sportiviteit, enthousiasme en plezier hebben in de sport, ongeacht de prestatie, is volgens ons een enorm groot bezit en een buitengewoon goede eigenschap die beloond moet worden!
Het is een jeugdlid die sportief, fanatiek, sociaal en enthousiast is zowel op als buiten de tennisbaan. Hij doet altijd enthousiast mee aan toernooien en wedstrijdjes die wij organiseren. Wij hebben hem het afgelopen jaar enorm zien groeien en zien ontwikkelen. De sportiviteitsprijs van 2016 (en daarmee deze grote wisselbeker) gaat dit jaar naar:
                                               “Mitchell Witteveen”

Wij vonden het erg leuk om de jeugdclubkampioenschappen voor jullie te organiseren en tot een succes te maken.
Graag tot het volgende toernooi!!!
De Jeugdcommissie, Monique, Yolanda, Monique en Nathalie

Foto's van het kampweekend en de clubkampioenschappen volgen z.s.m. op de site van LTC de Zoom

Uitslagen jeugdclubkampioenschappen LTC de Zoom 2016

Jongens Enkel t/m 17 jaar
1) Dylan de Ruiter
2) Roel Brouwer

JuniorenClubkampioenschappen en Kamp 2016Competitie kampioen 2016 competitieteams juniorenTenniskampJeugdbeleidsplanWhoZnextOnze tennismuur als nieuw!Competitie kampioen 2015!Open Winter Wonderland Toernooi jr.