Clubfit

Dit is een project dat zich richt op mensen in de leeftijd van 45 jaar en ouder die of nog nooit getennist hebben of in het verleden gespeeld hebben maar gestopt zijn. Deze mensen bieden wij nu de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier te komen kennismaken met tennis en onze mooie vereniging LTC de Zoom.
Nu willen we natuurlijk onze huidige leden ook niet vergeten. Heeft u dus een vriend of vriendin, kennis of andere bekende die het leuk zou vinden om kennis te maken met de tennissport? Geef u dan nu samen op en kom 4 lessen proeven aan de tennissport.
Zo is het voor de huidige leden leuk om eens kennis te maken met onze tennislessen en tevens de drempel lager voor nieuwe leden om deel te nemen. Mocht u zich als niet lid alleen op willen geven dan mag dit natuurlijk ook.

De dagen dat Club Fit gegeven wordt zijn: woensdag avond, vrijdag ochtend en zaterdag ochtend. We hebben een beperkt aantal plaatsen dus schrijf nu snel in door te mailen naar info@bijdaan.com.

Lees meer over het Clubfit: CLUBFIT

TrainingTopopleiding juniorenClubfitTennis WhizzSchooltennisEvenementenContact Trainers